سامسونگ قبل از اینتل به سراغ چیپست های ۱۰ نانومتری می رود
شرکت سامسونگ در زمینه ی تولید چیپست های ۱۰ نانومتری از اینتل هم پیشی گرفته و نسخه ای نمایشی از آنها را با فناوری FinFET ارائه کرده است. کره ای ها قبلا نیز در زمینه ی ...
شرکت سامسونگ در زمینه ی تولید چیپست های ۱۰ نانومتری از اینتل هم پیشی گرفته و نسخه ای نمایشی از آنها را با فناوری FinFET ارائه کرده است. کره ای ها قبلا نیز در زمینه ی ساخت حافظه های eMMC و چیپ های D-RAM فعالیت هایی کرده بوند اما این، اولین قدم به سوی اگزینوس های ۱۰ نانومتری است.
کوالکام با فناوری ۲۰ نانومتری برای تولید اسنپدراگون ۸۱۰ دست و پنجه نرم می کند اما به احتمال قوی، سامسونگ در هفته ی آینده، پرچمدار خود را با اگزینوس ۱۴ نانومتری به علاقه مندان معرفی می کند.
این شرکت صرفا قصد ندارد تا از چیپست های ۱۰ نانومتری جدید در اسمارت فون ها بهره گیرد و گفته می شود، دیتاسنترها و ابزارهای مربوط به اینترنت اشیا نیز از این فناوری بهره می گیرند. چیپ جدید، در کنار مصرف انرژی پایین تر، گرمای کمتری نیز خواهد داشت که هر دوی این مشخصات برای بسیاری از گجت های امروزی (مخصوصا پوشیدنی ها) حیاتی به نظر می رسند.
اینتل نیز اخیرا اذعان داشته بود که در حال توسعه ی چیپ های ۱۰ نانومتری است و آنها را تا سال ۲۰۱۶ به بازار خواهد فرستاد. باید منتظر ماند و دید کدام یک از این دو کمپانی بزرگ موفق خواهد شد با سرعت بیشتری این دسته از چیپ ها را به بازار عرضه نماید.
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.

ده نانومتر! ولی یکم زیادی زود نیست، درضمن همه اینا دارن تو آزمایشگاههاشون دارن کمتر از این رو هم تست میکنن!!!
مگه اینتل قرار نبود 7 نانو رو بزنه؟
این بشر خیلی پیشرفت کرده غول چیپست ها شده به نظرم اگه AMD رو بخره دیگه حریف واسش نمیمونه ندایی از انتهای میز AMD را بخر
با توجه به اینکه اینتل هم تو این زمینه قدم گذاشته به نظر میرسه بازار با رقیبای خوبی روبه رو باشه ، فقط مونده کوالکوم ببینم چطور میخواد عقبگرد خودشو جبران کنه والبته باید کارکرد چیپست ۱۴ نانومتری سامسونگ رو هم ببینیم تا اینکه بخوایم درباره ۱۰ نانومتریش نظر بدیم ، باید باشیم و ببینیم
ویدیو تبلیغاتی اچ تی سی ام ۹ لو رفت کلا گوشی توش معلومه.
تو سایت های اپراتورای امریکای هم اس۶ معلومه
چرا پوشش نمیدین
عشق اولین بودن کشته سامسونگ رو ،سامسونگ یه خصلتش کاملا به ما ایرانیا شبیهه ؛همونطور که استادمون میگفت اقیانوسی از اطلاعات و کارها اما به عمق تنها پنج سانتی متر.
ایول به خودت و استادت !!
جملش خیلی سنگین بود واسه همین هم دستم خورد به منفی !!
بسم الله الرحمن الرحیم
سامسونگ در زمینه سخت افزار دهن همه رو داره سرویس میکنه با معماری آرم.