البته استفاده از این سیستم اجباری نیست. کاربرانی که قصد شرکت در نظرسنجی را نداشته باشند، می توانند آن را نادیده بگیرند و ضمنا فرد آغاز کننده استریم هم می تواند چنین قابلیتی را از طریق تنظیمات اپلیکیشن غیر فعال نماید. مضاف بر این، خود پریسکوپ هم امکان محدود کردن جمعیت تماشاگران و بیرون انداختن افراد از استریم های زنده را نیز در اختیار استریم کنندگان ویدئو قرار داده است.
پریسکوپ برای مبارزه با ترول ها از کاربران خود کمک می گیرد
در بسیاری از شبکه های اجتماعی، مبارزه با ترول ها (اوباشان اینترنتی) به معنای گزارش پست های خلاف یا قطع دسترسی آنها به سرویس است. اما آیا در سرویس استریم زنده ای همچون پریسکوپ، که ...
در بسیاری از شبکه های اجتماعی، مبارزه با ترول ها (اوباشان اینترنتی) به معنای گزارش پست های خلاف یا قطع دسترسی آنها به سرویس است. اما آیا در سرویس استریم زنده ای همچون پریسکوپ، که تغییرات در آن به سرعت اتفاق می افتند هم می توان چنین رویه ای را در پیش گرفت؟ بله، این امکان با کمک گرفتن از کاربران سرویس محقق خواهد شد.
پریسکوپ به تازگی سیستم مدیریتی جدیدی در پلتفرم خود تعریف کرده که در آن کاربران هم می توانند برای مبارزه با ترول ها مشارکت داشته باشند. از این پس اگر کاربری پیامی را به خاطر اسپم بودن یا سوء استفاده علامت گذاری کند، پیام مورد بحث برای تشخیص مشکل دار بودن یا نبودن بین چندین نفر از تماشاگران استریم زنده به صورت یک نظرسنجی به قضاوت گذاشته می شود.
حال اگر بخش اعظم شرکت کنندگان در این نظرسنجی با آزاردهنده بودن پیام مذکور موافق باشند، ارسال کننده آن به مدت یک دقیقه از ارسال نظر محروم می شود. در صورت تکرار مجدد، فرد ارسال کننده پیام های آزاردهنده به طور کامل از گذاشتن نظر پای استریم زنده محروم خواهد شد. این تغییرات را می توانید همین حالا در اپلیکیشن پریسکوپ مشاهده نمایید.
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.