ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

Very satisfied Satisfied Neutral Dissatisfied Very dissatisfied
واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

جمع آوری موبایل های قاچاق از پاساژ علاءالدین تهران

از صبح امروز سه شنبه ۵ مرداد خبر های ضد و نقیضی از پاساژ علاءالدین تهران شنیده می شود. پاساژ علاءالدین مجتمعی تجاری در تهران است که از جمله مراکز بزرگ خرید و فروش موبایل، لوازم جانبی ...

پیام ادیب
پیام ادیب منتشر شده در 5 مرداد 1395  |  17:45

در دیجیاتو ثبت‌نام کنید

جهت بهره‌مندی و دسترسی به امکانات ویژه و بخش‌های مختلف در دیجیاتو عضو ویژه دیجیاتو شوید.

عضویت در دیجیاتو

از صبح امروز سه شنبه ۵ مرداد خبر های ضد و نقیضی از پاساژ علاءالدین تهران شنیده می شود. پاساژ علاءالدین مجتمعی تجاری در تهران است که از جمله مراکز بزرگ خرید و فروش موبایل، لوازم جانبی و کالاهای دیجیتال پایتخت به حساب می آید.

به نقل از برخی رسانه ها، ظاهراً مأموران پلیس در ادامه ی سیاست مبارزه با قاچاق کالا، به سراغ فروشندگان پاساژ مذکور رفته اند و ضمن ضبط محموله ی قاچاق موبایل، به شناسایی و دستگیری چند تن از قاچاقچیان موبایل اقدام کرده اند.

خبرگزاری مذکور در تشریح ماجرا از قول مرکز اطلاع‌ رسانی پلیس تهران بزرگ نقل کرده است: «در ادامه ی طرح‌ های مبارزه با قاچاق کالا، صبح امروز مأموران پلیس پایتخت ضمن هماهنگی با مراجع قضایی به ۳ باب مغازه در پاساژ علاءالدین مراجعه کردند که در جریان آن، تعدادی موبایل قاچاق کشف و ضبط شد. همچنین مأموران پلیس ۴ نفر از افرادی که در زمینه ی قاچاق تلفن همراه فعالیت داشتند را نیز شناسایی و دستگیر کردند».

گفتنی است تعداد دستگیر شدگان در برخی منابع خبری دیگر ۲ نفر گزارش شده است. در مورد ارزش ریالی اجناس ضبط شده نیز آمار و ارقام متفاوتی تا کنون ارائه شده اند که هیچ یک قابل تأیید نیست.

خبر های فوق در حالی مطرح شده اند که برخی دیگر از رسانه ها، از حضور نداشتن مأموران انتظامی در این پاساژ خبر می دهند و تشنج صبح امروز را در ادامه ی ضبط محموله ی قاچاق شب گذشته در این پاساژ می دانند.

بر اساس این اخبار گفته می شود شب گذشته مأموران پلیس آگاهی تهران، از ورود محموله ی موبایل‌ های قاچاق به این مجتمع تجاری اطلاع حاصل کرده و اقدام به ضبط آن کرده اند. برخی از کسبه ی پاساژ حتی مدعی شده اند در جریان ضبط محموله ی قاچاق شب گذشته، قفل تعدادی از مغازه‌ ها شکسته و برخی از آنها نیز پلمپ شده اند.

READ  مدیر ارشد HTC شایعات عدم توسعه پرچمداران بعدی را رد کرد
دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
نظرات ثبت شده (14 مورد)
  • محمرضا طهرانی

    تو این یه مورد کارشون خوب بود اما به ریشه مساله رسیدگی کنن بهتر جواب میگیرن

  • mrzali

    دزدان علالدینی که از گوشی قاچاق و دست دوم و دزدی گرفته تا پول بزور گرفتن برای اپ و رجیستر و ... که از مشتریان به زور می گرفتن . حالا زمان پاسخ دهی رسیده که دزدی از مردم عاقبت دارد. خداوند جلوی گلوی حروم خورای علالدین رو میگیره

  • mrzali

    کاسبان و دزدان بزرگ علالدین یک عمر مردم رو به سلابه کشیدن و به اسامی مختلف از مردم به زور پول گرفتن. از پولهای 200 هزارتومنی برای اپ های کپی گرفته تا پول زور برای رجیستر. خوشحال هستم که حروم خورهای علاالدین جمع آوری می شوند

  • Benutzer

    دیجیاتو بهتره در انتشار نظرات، نظارت بیشتری به خرج بدی.

  • حامد

    یک مشت دزد و حروم خور

    • mrzali

      موافقم. خداروشکر دزدای علالدین دارن جمع میشن

    • mrzali

      دزدان بی شرف

  • علاءالدین رو که باید آتیش بزنن ?

  • آریا . M

    حقشونه یه مشت دزد و حروم خورند. با اون صاحب پاساژ که از همه مفتخورتره ..

    • Pedram Zarei

      خاک تو سر احمقت کنن.... واقعا خاک تو سرتون

  • M o h s e n

    خدا رو شکر !
    این طرح هر عیبی هم که داشته باشه ، با این حرکتش دل کلی از شهروندان تهرانی (مالباخته و بیشعور فرض شده) رو خنک کرد ؛
    هر چند تجربه در کشور ما ثابت کرده که دزدان از بین نمیروند ، بلکه از حجره ای (پاساژی) به حجره دیگر نقل مکان میکنند .

    • mrzali

      علاالدینی ها از صاحبان تا کاسبان بی شرف رو جمع کردن. ادزد تر از علالدینی های بی شرف نداره

    • ramin bazr

      تا وقتی احمق هست..کلاه بردار هم هست!

  • باز یک مشت بدبخت بیچاره خرده پا رو دستگیر و تنبیه میکنند به جای برخورد با منشا اصلی و تصحیح قوانین اشتباه. داستان جمشید بسم الله که به قول دولت وقت قیمت ارز کشور رو کنترل میکرد فراموش نشده، که بعدا معلوم شد یه دلال ارز بیچاره دون پایه تو پیاده رو بوده.

    تکرار اشتباهات گذشته، بصورت سریالی و کمدی - تراژدی ادامه داره...

مطالب پیشنهادی