تست شبکه فیبر نوری منازل خبر از سرعت 884 مگابیت در ثانیه می دهد
صبح امروز مراسم بهره برداری از فاز نخست شبکه دسترسی فیبر نوری در منازل یا همان تانوما (تار نوری مخابرات ایران) با حضور معاون اول رئیس جمهور برگزار شد و طی آن برات قنبری گفت: این ...
صبح امروز مراسم بهره برداری از فاز نخست شبکه دسترسی فیبر نوری در منازل یا همان تانوما (تار نوری مخابرات ایران) با حضور معاون اول رئیس جمهور برگزار شد و طی آن برات قنبری گفت: این پروژه تمامی نیازهای کاربران را در کمترین زمان و بهترین کیفیت فراهم می کند.
رئیس هیئت مدیره شرکت مخابرات در ادامه صحبت هایش عنوان کرد که این پروژه توسط ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی و به منظور تکمیل فاز سوم شبکه ملی اطلاعات به تصویب رسیده که طبق پیش بینی ها سرعت 50 تا 100 مگابیت در ثانیه را اختیار کاربران قرار می دهد.
قنبری همچنین افزود که با سرمایه گذاری 1200 میلیارد تومانی صورت گرفته، دو هزار کیلومتر فیبر نوری جدید در کشور کشیده شده است که این مقدار می تواند ایجاد ظرفیت یک میلیون مشترک در هر شهر را تضمین کند.شبکه فیبر نوری منازل سرعت 50 تا 100 مگابیت را در اختیار کاربران قرار می دهد
علاوه بر آن معاون وزیر ارتباطات در مورد دستاوردهای دیگر پروژه تانوما اظهار نظر کرد و گفت که بیش از یکصد هزار فرصت شغلی پایدار در این زمینه ایجاد شده است.
وی به نقش عمده مخابرات در تکمیل فاز نخست شبکه دسترسی فیبر نوری در منازل هم اشاره کرد و اذعان داشت که پنجاه درصد از سرمایه گذاری 25 هزار میلیارد تومانی توسط مخابرات صورت گرفته و همچنین بیان کرد:
طبق اهداف برنامه ششم توسعه برای ارتقا جایگاه کشور در منطقه باید جایگاه ایران ۳۰۰ درصد افزایش یابد. در این زمینه تغییر نگاه، اصلاح ساختار و اتخاذ رویکردهای جدید در توسعه بخش فناوری اطلاعات و ارتباطات در دستور کار قرار گرفته است.
گفتنی است در مراسم مذکور، شبکه فیبر نوری منازل به صورت نمادین و با سرعت 884 مگابیت در ثانیه مورد آزمایش قرار گرفت و راه اندازی شد.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
تا گوساله گاو شود
هر چی هست به دست ما حالا حالا ها نمیرسه ما ما اگه از پس هزینه الان اینترنتمون بر بیایم شاهکار کردیم
مگر روی سیم مسی نمیشه این کارو کرد؟ بنظرم بحث انحصاربرای مخابرات مطرحه تا سود دهی برای مردم
دوستان توجه کنین این پهنای باندی بوده که تونستن بهش برسن، رکورد جهانی۵۷ گیگ بر ثانیه بوده، رکورد ما ۰.۸ گیگ بر ثانیه (۸۸۴ مگ بر ثانیه)، این موضوع ربطی به افزایش سرعت اینترنت کاربر نداره، و استفاده ای که براش پیشبینی شده در مورد شبکه ی ملی اطلاعات (همون اینترنت داخلی یا اینترانت) هست.