گزارش ویدیویی: سکوی پرتاب استارتاپها؛ سرمایهگذاری «۱۰۰ استارتاپ» در کسبوکارها به مرحله نهایی رسید
«۱۰۰ استارتاپ» با هدف سرمایهگذاری روی کسبوکارهای مرحله بذری و پیش بذری فعالیت خود را در اکوسیستم استارتاپی آغاز کرده و بعد از چند ماه فعالیت در اولین رویداد سکوی پرتاب بین بیست تیم واجد ...
«۱۰۰ استارتاپ» با هدف سرمایهگذاری روی کسبوکارهای مرحله بذری و پیش بذری فعالیت خود را در اکوسیستم استارتاپی آغاز کرده و بعد از چند ماه فعالیت در اولین رویداد سکوی پرتاب بین بیست تیم واجد شرایط دریافت سرمایه، داوریهای مختلفی انجام داد و در نهایت اولین تزریق سرمایه خود را به مرحله نهایی رساند.
در این رویداد داورانی از فعالین اکوسیستم استارتاپی حاضر بودند و در بخشهای مختلفی تیمهای حاضر را ارزیابی میکردند و در نهایت، پانزده تیم را واجد شرایط جذب سرمایه اعلام کردند.درخشانترین استارتآپ این فصل «فنآسا» بود که علاوه بر ۱۰۰ استارتآپ چند سرمایهگذار نیکاندیش (Angel Investor) نیز برای همسرمایهگذاری روی این استارتآپ اعلام آمادگی کردند. این استارتآپ که تولیدکننده ابزارهای توانبخشی است و با تولید قاشقی مخصوص سالمندان و بیماران پارکینسون کار خود را آغاز کرده است، برای جذب سرمایه گذار (Bridge) درخواست سرمایه داده بود.
استارتآپهای «ابر پزشکی»، «ابر یوتاب» و «سانبیم» نیز برای همسرمایهگذاری با صندوق سرمایهگذاری جسورانه «اسمارتآپ» انتخاب شدند. دو استارتآپ محصولمحور «هوما» و «دست به رنگ» نیز در مدل سرمایهگذاری مبتنی بر درآمد (RBF) نظر داوران «۱۰۰ استارتآپ» را جلب کردند و از طریق این سرمایهگذاری حجم تولید خود را ارتقا خواهند داد.
استارتآپهای «دوزلیبوک»، «دُروا»، «مُدوپد»، «مشورک»، «آسانیسم»، «بوفه سبز»، «سَتپلت»، «نورچلنج» و «بانکت» نیز برای گفتوگو و بررسیهای بیشتر سرمایهگذاری دعوت شدند.
گفتنیست رویداد سکوی پرتاب قرار است هر فصل انجام شود و در هر دوره از آن بین تیمهای مختلف داوری انجام شود و سرمایهگذاری صورت پذیرد.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
خروجیشون هیچ هست و بر اساس رانت و روابط انتخاب میشن و سرمایه مردم رو هدر میدن مثلا بخش خصوصیه ما هم که نمیفهمیم اصلا ? ? کلاه برادری و بخور بخور به روش جدید