ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

جک ما
کسب و کار

فایننشال تایمز: جک ما، بنیان‌گذار Alibaba در ژاپن مخفی شده است

منابع ناشناس روزنامه فایننشال تایمز می‌گویند جک ما، میلیاردر چینی چند ماهی است که در شهر توکیو در ژاپن زندگی می‌کند.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۹ آذر ۱۴۰۱ | ۱۳:۳۰

گزارش‌ها می‌گویند «جک ما»، میلیاردر چینی و بنیان‌گذار شرکت Alibaba در حال حاضر در شهر توکیو در کشور ژاپن مخفی شده است. این اتفاق در شرایطی افتاده که پکن ظاهراً در حال مقابله شدید با شرکت‌های بزرگ فناوری و تاجران بزرگ این کشور است.

به گزارش فایننشال تایمز، آقای جک ما که تا پیش از آغاز اقدامات چین علیه شرکت‌های فناوری ثروتمندترین فرد در این کشور محسوب می‌شد، پس از انتقاد از رفتار رگولاتورهای چینی با شرکت‌های فناوری در اجلاسی در شانگهای در سال 2020، به‌ندرت در انظار عمومی دیده شده است. حالا گزارش شده که او از چین به ژاپن رفته است.

روزنامه فایننشال تایمز، متعلق به رسانه ژاپنی Nikkei اخیراً در گزارشی فاش کرده که این کارآفرین 58 ساله چند وقتی است که در ژاپن مستقر شده. این نشریه به نقل از منابع ناشناس می‌گوید جک ما حدود شش ماه است که به‌همراه خانواده‌اش در توکیو زندگی می‌کند. او حالا علاوه بر تجارت، اکنون زمان بیشتری را صرف سرگرمی‌های مورد علاقه‌اش، از جمله بازدید از چشمه‌های آب‌گرم و اسکی می‌کند و سفرهای منظمی به آمریکا دارد.

جک ما

جک ما از حضور در انظار عمومی خودداری کرده است

بنیان‌گذار Alibaba به‌جز یک حضور کوتاه 48 ثانیه‌ای در یک جلسه آنلاین در سال گذشته، سفری مختصر به هلند و مشاهده کشتی بزرگش در ساحلی در اسپانیا در دو سال اخیر خودنمایی نکرده و ظاهراً بخش عمده این زمان را در خارج از چین گذرانده است.

جک ما که ثروتش از 50 میلیارد نصف شده و به 21 میلیارد دلار رسیده، تعمداً فعالیت‌های عمومی خود را به کمترین حد ممکن رسانده است. او تیم محافظان و سرآشپز خود را همراه خودش به ژاپن برده است.

شرکت Alibaba به‌دنبال انتقادات آقای ما علیه رگولاتورهای چینی، مورد شدیدترین سخت‌گیری‌های دولتی از سوی پکن قرار گرفت. طبق گزارش‌ها، ظاهراً اظهارات او باعث ناراحتی «شی جین‌پینگ»، رئیس‌جمهور چین شده بود.

ایمان صاحبی

علاقه من به فناوری به دوره نوجوانی برمی‌گرده اما از حدود سال ۹۴ کار جسته گریخته توی این فضا رو شروع کردم و از ۹۷ به‌طور جدی‌تر وارد این کار شدم. فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این حوزه برام محسوب می‌شه، اما به مرور فهمیدم که همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم خیلی دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی