ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

توییتر
تکنولوژی

توییتر قوانین خود برای مقابله با نظرات خشونت‌آمیز را سخت‌تر کرد

توییتر با تغییر قوانین انتشار محتوا در این شبکه اجتماعی اعلام کرد که کاربران نمی‌توانند برای دیگران آرزوی آسیب فیزیکی یا مرگ کنند.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۱۰ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۰:۳۰

توییتر به‌تازگی قوانین نشر محتوا در پلتفرم خود را تغییر داده است و حالا کاربران باید در هنگام انتشار پست در این شبکه اجتماعی ملاحظات بیشتری را در نظر داشته باشند. این تغییرات حول محور مقابله با خشونت در نظر گرفته شده است و اگرچه اولین محدودیت جدی از زمان ورود ایلان ماسک به این شرکت نیست، اما تغییر قابل‌توجهی محسوب می‌شود.

طبق سیاست‌های جدید توییتر، کاربران دیگر نمی‌توانند خواستار آسیب برای دیگران باشند یا گزاره‌های مشابه با آن را بیان کنند. در قوانین آمده است: «این مسئله مشتمل (اما نه محدود) بر ابراز امیدواری برای مرگ دیگران، دچارشدن به بیماری، حوادث ناگوار یا اتفاقات فیزیکی دیگری می‌شود که می‌توانند پیامدهای زیان‌بار به‌همراه داشته باشند.» این درحالی است که توییتر قبلاً ابراز امیدواری برای واردآمدن آسیب فیزیکی به اشخاص را مغایر با قوانین خود نمی‌دانست.

به‌علاوه، حالا طبق قوانین جدید این شبکه اجتماعی، تهدید زیرساخت‌های ضروری برای فعالیت‌های روزانه، مدنی یا تجاری مردم هم ممنوع اعلام شده است. این محدودیت تهدید خانه یا پناهگاه‌های غیرنظامی را هم در بر می‌گیرد. کاربران همچنین دیگر نمی‌توانند در رابطه با بازی‌های ویدیویی یا رویدادهای ورزشی حرف‌های خشونت‌آمیز بزنند.

توییتر با نقض قوانین جدیدی چه برخوردی خواهد داشت؟

توییتر می‌گوید در‌صورت نقض قوانین، حساب کاربری شما به حالت تعلیق درمی‌آید، اما اگر تخطی از قوانین حاد نباشد، ممکن است این شبکه اجتماعی از شما بخواهد که محتوای مربوطه را حذف کنید تا دوباره بتوانید به اکانت خود دسترسی داشته باشید.

این محدودیت جدید در شرایطی اعمال می‌شود که ایلان ماسک خودش را به‌عنوان طرفدار آزادی بیان مطلق معرفی کرده بود. بااین‌حال، چند ماه پیش که اکانت ElonJet@ موقعیت جت ماسک را ردیابی می‌کرد، او ابتدا با تغییر قوانین، انجام چنین فعالیت‌هایی را غیرقانونی اعلام کرد و حالا با این مقررات جدید می‌خواهد جلوی گسترش خشونت در توییتر را بگیرد.

توییتر واحدی برای روابط عمومی ندارد و توضیحی درباره علت اعمال این تغییرات ارائه نکرده است.

ایمان صاحبی

علاقه من به فناوری به دوره نوجوانی برمی‌گرده اما از حدود سال ۹۴ کار جسته گریخته توی این فضا رو شروع کردم و از ۹۷ به‌طور جدی‌تر وارد این کار شدم. فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این حوزه برام محسوب می‌شه، اما به مرور فهمیدم که همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم خیلی دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی