دانشمندان به سرنخهای جدیدی از منشأ کرونا دست یافتند
برخلاف باور عموم که منشأ کرونا را خفاشها میداند، حالا دانشمندان باور دارند منشأ کرونا به «سگراکونها» بازمیگردد.
محققان با مطالعه روی دادههای مربوط به روزهای اولیه همهگیری ویروس کرونا که از شهر «ووهان» چین آغاز شد، به اطلاعات جدیدی از منشأ آن و نحوه انتقالش به انسان دست یافتهاند. برخلاف باور عموم که پیش از این انتظار میرفت ویروس مذکور از خفاشها به انسان منتقل شده باشد، حالا دانشمندان باور دارند منشأ کرونا به «سگراکون» بازمیگردد.
زمانی که ویروس کرونا برای اولینبار در شهر ووهان چین در دسامبر ۲۰۱۹ شناسایی شد، بسیاری از پزشکان و دانشمندان باور داشتند این ویروس از حیوانات زنده که در بازار بهمنظور مصرف غذایی موجود هستند، وارد بدن انسان شده است. باید بدانید ویروس کرونا تا به امروز جان نزدیک به ۷ میلیون نفر را در سراسر جهان گرفته است.
ارتباط کرونا با حیوانات
به گزارش رویترز، محققان بینالمللی پس از افشای یافتههای خود در رسانهها در هفته گذشته و در نشستی با سازمان جهانی بهداشت پس از ارایٔه نتیجه تحقیقات خود خواستند تا چین اطلاعات بیشتری را در این زمینه در اختیار آنها قرار دهد. در یافتههای جدید ثبت شده است که توالیهای یافتشده از ویروس «SARS-CoV-2» و دادههای ژنومی، مرتبط با حیوانات و بهخصوص سگراکون است و ازاینرو میتوان باور داشت سگراکونها عامل اصلی زنجیره انتقال کرونا به انسان بودهاند.
هرچند برخی باور دارند حیوانات دیگر که بهصورت زنده در بازار ووهان چین نگهداری میشوند، در ابتلای انسان به کرونا نیز نقش داشتهاند، اما حالا با این دادهها، سگراکونها گزینه اصلی هستند.
سازمان جهانی بهداشت درحالیکه نیاز به انجام مطالعات بیشتر روی دادههای دیگر را ضروری دانست، گفت که همه فرضیهها درباره منشأ ویروس کرونا هنوز روی میز باقی است و باید زنجیره انتقال این ویروس از حیوانات به انسان بهصورت کامل درک شود.
فرضیه دیگر در زمینه منشأ کرونا به انتقال آن از آزمایشگاههای انسانی فوقپیشرفته چین به انسان خبر میدهد. در این آزمایشگاهها پاتوژنهای خطرناک بهصورت امنیتی مورد مطالعه قرار میگیرند و برخی عقیده دارند فرضیههای مرتبط با انتقال کرونا از حیوان به انسان نادرست است.
چین در پاسخ به حواشی پدیدآمده در زمینه منشأ کرونا به سازمان جهانی بهداشت متعهد شده است دادههای جدیدی را از فعالیتهای آزمایشگاههای خود و همچنین دادههای مرتبط با ویروسهای قابلانتقال از حیوانات مختلف ازجمله خفاش و سگراکون به انسان را در اختیار جامعه بینالمللی قرار دهد تا بتوانند بهصورت گسترده روی آن مطالعه کنند.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
پس اون خبری که چند وقت پیش رفتید که محققان آمریکایی گفتن کار آمریما بوده الکی بود؟