ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

لی کای فو
تکنولوژی

رئیس سابق گوگل چین برای رقابت با ChatGPT یک شرکت هوش مصنوعی جدید تأسیس کرد

رئیس سابق گوگل در چین از راه‌اندازی شرکتی خبر داده است که می‌خواهد روی توسعه نسل دوم ابزارهای هوش مصنوعی تمرکز کند.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۳ فروردین ۱۴۰۲ | ۱۹:۰۰

ابزارهای هوش مصنوعی زایا در ماه‌های اخیر به محبوبیت خیره‌کننده‌ای دست یافته‌اند. شرکت‌های زیادی این ابزارها را در محصولات خود به‌کار گرفته‌اند و حالا رئیس سابق گوگل چین از تأسیس شرکتی جهانی درزمینه هوش مصنوعی خبر داده است که نمی‌خواهد صرفاً نسخه‌ای از ChatGPT را به‌وجود بیاورد. این شرکت اهداف جاه‌طلبانه‌تری را در سر دارد.

«لی کای-فو»، سرمایه‌گذار خطرپذیر مشهور چینی و مدیر سابق گوگل در چین، از راه‌اندازی شرکت جدیدی درزمینه هوش مصنوعی به نام Project AI 2.0 خبر داده است. لی می‌گوید این شرکت برخلاف سایر کسب‌وکارهای مشابه می‌خواهد یک شرکت فناوری جهانی باشد که تمرکز خود را روی پلتفرم‌های نسل دوم هوش مصنوعی و کاربردهای عملی آن می‌گذارد.

هدف از تأسیس این شرکت جدید هوش مصنوعی چیست؟

لی تأکید می‌کند که شرکت او قرار نیست تنها یک نسخه چینی از ChatGPT را عرضه کند. آن‌ها درعوض قرار است ابزارهای باکیفیت برای گفت‌وگو، خلق گرافیک و متن بسازند. هدف Project AI 2.0 بازتعریف شیوه دسترسی و تعامل کاربران با نسل دوم ابزارهای هوش مصنوعی است. لی اعتقاد دارد که این تغییرات می‌توانند به این فناوری کمک کنند تا بهره‌وری اجتماعی را در قرن بیست‌ویکم افزایش دهد.

مدیر سابق گوگل می‌گوید سرمایه و توان پردازشی لازم برای شرکت هوش مصنوعی خود را فراهم کرده است و حالا می‌خواهد استعدادهای این حوزه را از سراسر دنیا جذب کند. او پیش‌بینی می‌کند که با پیشرفت‌های حوزه یادگیری عمیق، هوش مصنوعی از نسل اول به نسل دوم رفته و کاربردی‌تر شود.

این خبر در شرایطی اعلام می‌شود که تعدادی از غول‌های فناوری چین ازجمله بایدو، تنسنت و Alibaba به‌شکلی شتاب‌زده دست به معرفی محصولات هوش مصنوعی شبیه به ChatGPT زدند. بااین‌حال، لی معتقد است که Project AI 2.0 می‌تواند خود را نسبت به رقبا متمایز کند و با تمرکز بر بازار جهانی و عرضه سرویس‌های کاربردی نظر مثبت کاربران را به‌دست بیاورد.

ایمان صاحبی

علاقه من به فناوری به دوره نوجوانی برمی‌گرده اما از حدود سال ۹۴ کار جسته گریخته توی این فضا رو شروع کردم و از ۹۷ به‌طور جدی‌تر وارد این کار شدم. فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این حوزه برام محسوب می‌شه، اما به مرور فهمیدم که همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم خیلی دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی