ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تسلا مگاپک
کسب و کار

تسلا در شانگهای چین کارخانه تولید باتری مگاپک احداث می‌کند

تسلا در خبری اعلام کرد که کارخانه مگافکتوری جدیدی با ظرفیت تولید سالانه 10 هزار مگاپک در شانگهای چین احداث می‌کند.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۲۱ فروردین ۱۴۰۲ | ۱۲:۰۰

تسلا مگافکتوری جدیدی در شانگهای چین افتتاح خواهد کرد که می‌تواند سالانه 10 هزار باتری مگاپک تولید کند. ایلان ماسک در توییتی اعلام کرده است که این کارخانه به کمک مگافکتوری این شرکت در کالیفرنیا خواهد آمد.

صفحه رسمی تسلا در توییتر در خبری اعلام کرد که مگافکتوری بعدی این شرکت در شانگهای چین ساخته می‌شود و ظرفیت تولید 10 هزار مگاپک سالانه را خواهد داشت. مگاپک باتری بسیار بزرگی است که انرژی ذخیره می‌کند و هدف آن کمک به تثبیت شبکه و جلوگیری از قطعی‌های احتمالی است. این باتری‌ها به اپراتورهای شبکه اجازه می‌دهند ظرفیت اضافه را میان شهرستان‌ها و ایالت‌های مختلف جابه‌جا کنند و درصورت قطعی یا افزایش فشار در یک منطقه، پاسخگوی نیاز کاربران باشند.

تسلا درحال‌حاضر در کالیفرنیا یک مگافکتوری دارد که می‌تواند سالانه 10 هزار مگاپک تولید کند. ایلان ماسک، مدیرعامل این شرکت، در توییتی اعلام کرده است که مگافکتوری جدید شانگهای به تکمیل خروجی کارخانه کالیفرنیا کمک خواهد کرد.

کارخانه جدید تسلا در چین اواسط 2024 راه‌اندازی می‌شود

تسلا قرار است از فصل سوم سال جاری میلادی احداث این کارخانه را آغاز کند و انتظار می‌رود که خط تولید آن در اواسط سال 2024 شروع به کار کند. خبرگزاری شینهوا اعلام کرده است که روز یکشنبه جشنی به مناسبت امضای این قرارداد برگزار شد.

خبر احداث کارخانه در چین در شرایطی اعلام می‌شود که دولت ایالات‌متحده از خودروسازان و دیگر تولیدکنندگان آمریکایی خواسته است تا به‌خاطر تنش با این غول آسیایی، خطوط تولید محصولات خود را به آمریکا بیاورند.

وزارت خزانه‌داری ایالات‌متحده در ماه گذشته میلادی اعلام کرده بود که سازندگان خودروهای برقی برای برخورداری از تخفیف‌های مالیاتی باید در تولید باتری‌های خود از مواد معدنی آمریکا استفاده کنند. از طرف دیگر، کاخ سفید اخیراً اعلام کرد که دریافت‌کنندگان تسهیلات قانون CHIPS باید توافق‌نامه‌ای را امضا کنند و تعهد دهند که ظرفیت تولید خود را در چین گسترش نخواهد داد.

ایمان صاحبی

علاقه من به فناوری به دوره نوجوانی برمی‌گرده اما از حدود سال ۹۴ کار جسته گریخته توی این فضا رو شروع کردم و از ۹۷ به‌طور جدی‌تر وارد این کار شدم. فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این حوزه برام محسوب می‌شه، اما به مرور فهمیدم که همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم خیلی دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • Nnb
    Nnb | ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۲

    حتما به قدری سود داره
    که بیخیال معافیت مالیاتی شدند

مطالب پیشنهادی