ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

هوش مصنوعی Bard
هوش مصنوعی

هوش مصنوعی Bard گوگل حالا می‌تواند کدنویسی کرده و باگ‌های آن را برطرف کند

Bard اکنون می‌تواند با 20 زبان برنامه‌نویسی از جمله C++‎، جاوا و پایتون کدنویسی کند.

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی | ۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۲۰:۰۰

گوگل که ماه گذشته هوش مصنوعی Bard را در حل مسائل ریاضی هوشمندتر کرده بود، حالا آن را برای کدنویسی و همچنین بررسی اشکالات و توضیح آن به کاربران به‌روزرسانی کرده است.

همانطور که گوگل در پست وبلاگ خود توضیح می‌دهد، Bard اکنون می‌تواند با 20 زبان برنامه‌نویسی از جمله C++‎، جاوا و پایتون کدنویسی کند. علاوه بر این، با سایر محصولات گوگل یکپارچگی دارد و می‌تواند کدها را به Colab، پلتفرم ابری غول موتور جستجو برای پایتون ارائه کند. Bard همچنین اکنون می‌تواند در نوشتن توابع Google Sheets به کاربران کمک کند.

رفع مشکلات تولید شده با هوش مصنوعی Bard

دیگر ویژگی قابل توجه هوش مصنوعی گوگل، اشکال‌زدایی کدهایی است که تولید می‌کند. غول فناوری در پست خود توضیح داده در صورتی که خروجی ارائه‌شده موردانتظار شما نیست، دستور «this code didn’t work, please fix it» را به Bard ارائه کنید تا آن را دوباره بررسی کند.

علاوه بر تولید کد و اشکال‌زدایی، Bard همچنین می‌تواند برای کدهایی که نوشته توضیحاتی را ارائه کند. این ویژگی برای افرادی مناسب خواهد بود که تازه شروع به یادگیری برنامه‌نویسی کرده‌اند.

در نهایت، گوگل به کاربران یادآوری می‌کند که Bard هنوز در مرحله «آزمایش اولیه» خود قرار دارد، بنابراین ممکن است کدهایی را به شما ارائه کند که خروجی مورد انتظار را تولید نمی‌کند یا بهینه نیستند:

«همیشه پاسخ‌های Bard را دوباره بررسی کنید و قبل از تکیه بر کد، خطاها، اشکالات و آسیب‌پذیری‌های آن را به دقت آزمایش و بررسی کنید.»

گوگل که در چند وقت گذشته تمرکز زیادی روی هوش مصنوعی کرده است، در دومین روز از ماه فروردین چت‌بات Bard خود را به‌صورت عمومی در دسترس کاربران قرار داد. این شرکت همچنین روز گذشته از ادغام تیم Brain با دیپ‌مایند خبر داد که به‌موجب آن گروه جدیدی به نام گوگل دیپ‌مایند با مدیریت «دمیس هاسابیس» شکل می‌گیرد.

جواد تاجی

دوران حرفه‌ای من توی دنیای فناوری تقریبا به ۱۰ سال قبل برمی‌گرده؛ مسیری که با سخت‌افزار شروع شد، با نرم‌افزار ادامه پیدا کرد و حالا با خبرنگاری حوزه فناوری توی دیجیاتو داره ادامه پیدا می‌کنه. من جوادم و نزدیک به سه دهه از عمرم می‌گذره و علاوه بر دنیای فناوری عاشق فیلم‌و‌سینما، موسیقی کلاسیک‌راک و رئال مادریدم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی