ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

ملخ
سلامت

محققان: خوردن حشرات می‌تواند به سلامت روده انسان کمک کند

دانشمندان مدعی‌اند که فیبر کیتین در حشرات، در سایر حیوانات خوراکی وجود ندارد و می‌تواند سلامت سیستم گوارش را افزایش دهد.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۴ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۳:۰۰

ایده استفاده از حشرات به‌عنوان یک منبع غذایی سال‌هاست که از سوی برخی دانشمندان مطرح شده. حالا گروهی از محققان می‌گویند کیتین و دیگر چربی‌های سالم در حشرات می‌توانند به افزایش سلامت میکروبیوتا روده کمک کنند و منبع مناسبی برای تأمین پروتئین و دیگر مواد مغذی مورد‌نیاز ما باشند.

به گزارش سایت Phys، حشرات می‌توانند منبع مناسبی برای دریافت پروتئین باشند. محققان می‌گویند فیبر کیتین در بدن این موجودات همچنین یکی از فیبرهایی است که در سایر حیوانات خوراکی یافت نمی‌شود. به‌علاوه، مقدار امگا-3 هم می‌تواند در این موجودات بیشتر از بسیاری از غذاهای گیاهی باشد. این مواد می‌توانند فواید زیادی را برای میکروب‌های روده به‌همراه داشته باشند و التهاب این اندام حیاتی را کاهش دهند.

«تیفانی ویر»، استادیار واحد علوم غذایی و تغذیه انسانی در دانشگاه ایالتی کلرادو، می‌گوید تحقیقی که اخیراً انجام شده است، دانش فعلی ما را درباره مصرف حشرات و البته آنچه درباره این موضوع نمی‌دانیم، گرد هم آورده است.

حشرات می‌توانند منبع خوبی برای تأمین پروتئین حیوانی باشند

برای مثال، این مقاله می‌گوید ازجمله حشراتی که حدود 2 میلیارد نفر از ساکنان زمین آن‌ها را مصرف می‌کنند، می‌توان به سوسک‌ها، کرم‌های ابریشم، زنبورک‌ها، زنبورها، مورچه‌ها، ملخ‌ها، نیم‌بالان و موریانه‌ها اشاره کرد. اگرچه مواد مغذی هر یک از این گونه‌ها با بقیه متفاوت است، اما همه آن‌ها به‌عنوان منابع خوبی از پروتئین حیوانی محسوب می‌شوند که همه آمینو‌اسیدهای موردنیاز برای انسان را در خود دارند.

این مقاله می‌گوید مطالعاتی که پیرامون مصرف حشرات انجام گرفته است، نشان می‌دهد که آلرژی‌ها و آلودگی ناشی از مصرف این موجودات بیشتر از سایر منابع غذایی حیوانی نیست. پژوهش‌های اخیر نشان داده‌اند که انسان‌ها می‌توانند آنزیم‌هایی برای هضم کیتین تولید کنند. مطالعه قبلی تیفانی ویر هم نشان داده بود که مصرف 25 گرم پودر جیرجیرک به‌صورت روزانه می‌تواند باکتری‌های روده را تقویت کند. بااین‌حال باید تحقیقاتی بیشتری دراین‌باره صورت بگیرد.

محققان باور دارند که مصرف حشرات می‌تواند به کاهش چالش‌های سوءتغذیه در سراسر دنیا کمک کند و ریسک بیماری‌ها یا کمبود غذا در نقاط مختلف جهان را پایین بیاورد. نتایج این پژوهش در مجله Nature Food منتشر شده است.

ایمان صاحبی
دبیر بخش تکنولوژی

فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این دنیا برام محسوب می‌شه، اما همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • Mohammad Sadegh Manafi
    Mohammad Sadegh Manafi | ۵ اردیبهشت ۱۴۰۲

    حسم میگه این محققان از جنس همون محققان واکسن کرونا هستند! هنوز مونده به اسلام برسید

مطالب پیشنهادی