ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

سم آلتمن
هوش مصنوعی

خالق ChatGPT: امارات می‌تواند به یک سندباکس رگولاتوری برای هوش مصنوعی تبدیل شود

امارات می‌تواند به‌صورت آزمایشی فناوری‌های جدید را امتحان و به قانون‌گذاری در این حوزه کمک کند.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۲۴ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۸:۳۰

مدیرعامل شرکت OpenAI امروز در اجلاس World Governments دبی اعلام کرد که امارات متحده عربی می‌تواند به‌عنوان یک «سندباکس رگولاتوری» برای آزمایش فناوری‌های هوش مصنوعی و بعد اعمال قوانین محدودکننده در استفاده از آن‌ها عمل کند.

به‌گزارش بلومبرگ، «سم آلتمن»، مدیرعامل شرکت سازنده چت‌بات ChatGPT که به‌صورت مجازی در این اجلاس حاضر شده بود، به وزیر هوش مصنوعی امارات گفت: «بسیار دشوار است که تمام ایده‌های رگولاتوری را از خلاء بیرون بیاوریم. اگر راهی کنترل‌شده وجود داشت که بتوانم آینده را به مردم ارائه کنم و اجازه دهم آن را آزمایش کنند و ببینند که چه چیزهایی منطقی است، چه چیزهایی اشتباه و چه چیزهایی درست است، این اتفاق می‌توانست آزمایش جالبی باشد.»

امارات می‌تواند در زمینه هوش مصنوعی پیشگام باشد

مدیرعامل OpenAI گفت جهان برای کنترل پیشرفت‌های آینده هوش مصنوعی به یک سیاست یکپارچه نیاز دارد. او توضیح داد: «فکر می‌کنم به دلایل مختلف، امارات متحده عربی می‌تواند برای رهبری گفت‌وگو در این باره آماده شود.»

سم آلتمن

این اظهارات در شرایطی بیان شده است که سم آلتمن ظاهراً با سرمایه‌گذاران خاورمیانه مذاکره داشته تا برای تولید تراشه هوش مصنوعی آماده شود. امارات تاکنون سرمایه‌گذاری‌های سنگینی در زمینه هوش مصنوعی انجام داده اما ارتباطاتش با چین نگرانی‌هایی را برای کشورهای غربی به‌وجود آورده است.

آلتمن همچنین در سخنان خود اعلام کرد که OpenAI حاضر است تا برخی از مدل‌های زبانی بزرگ خود را متن‌باز کند. بااین‌حال، ظاهراً هنوز تصمیم‌گیری نشده که کدام مدل‌ها می‌توانند متن‌باز شوند. او اشاره کرد که این شرکت می‌تواند برای کشورهای فقیرتر ابزارهایی بسازد تا آن‌ها را از سرمایه‌گذاری‌های سنگین در زمینه سیستم‌های هوش مصنوعی بی‌نیاز کند.

مدیرعامل OpenAI در بخش دیگری از صحبت‌های خود گفت عدم هماهنگی جامعه با پیشرفت‌های هوش مصنوعی می‌تواند این فناوری را خطرآفرین کند. او تأکید داشت که چهارچوب‌های قانونی مناسبی باید وضع شود تا جامعه و فناوری بتوانند در کنار یکدیگر رشد کنند.

ایمان صاحبی

علاقه من به فناوری به دوره نوجوانی برمی‌گرده اما از حدود سال ۹۴ کار جسته گریخته توی این فضا رو شروع کردم و از ۹۷ به‌طور جدی‌تر وارد این کار شدم. فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این حوزه برام محسوب می‌شه، اما به مرور فهمیدم که همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم خیلی دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی