ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

Very satisfied Satisfied Neutral Dissatisfied Very dissatisfied
واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

جدیدترین اخبار و روندهای دنیای فناوری را با نگاهی دقیق و حرفه‌ای، در کانال تلگرام دیجیاتو دنبال کنید.

ورود به کانال تلگرام دیجیاتو
فراری 250 GTO
اخبار خودرو

حراج قرن؛ تنها فراری 250 GTO سفید جهان به فروش می‌رسد

حراجی مکوم قیمت پایه‌ای برای این فراری 250 GTO خاص اعلام نکرده است.

مرتضی قانع
نوشته شده توسط مرتضی قانع تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۴۰۴ | ۲۰:۳۰

کمتر خودرویی در تاریخ سنگینی نام و اعتبار فراری 250 GTO را به دوش می‌کشد. تنها ۳۶ دستگاه از این مدل ساخته شده که هر کدام از آن‌ها بخش مهمی از تاریخ خودروسازی محسوب می‌شوند. بنابراین، وقتی یکی از آن‌ها به حراج گذاشته می‌شود، توجهی فراتر از سایر خودروها را به خود جلب می‌کند. ماه آینده، حراجی مکوم یکی از این جواهرات نایاب را به فروش خواهد رساند؛ رویدادی که می‌تواند رکورد حراج خودرو در جهان را جابه‌جا کند.

این فراری 250 GTO با شماره شاسی 3729GT، یک نمونه معمولی از این مدل نیست. این نسخه خاص تنها نمونه از آن با رنگ سفید و یکی از ۸ دستگاه 250 GTO با فرمان در سمت ‌راست است.

خریدار خوش‌شانس فقط یک خودرو خاص را نمی‌خرد؛ بلکه مجموعه‌ای از قطعات یدکی اضافی ارزشمند شامل یک موتورV12 ، چرخ‌های زاپاس، ترمزها و موارد دیگر را هم دریافت می‌کند.

تاریخچه مالکیت فراری 250 GTO سفید

این خودرو در ابتدا توسط «جان کومبز»، مالک تیم مسابقه‌ای بریتانیایی، خریداری شد و رانندگان اسطوره‌ای همچون «جک سیرز»، «گراهام هیل» و «ریچی گینتر» پشت فرمان آن نشسته‌اند. این 250 GTO مقام دوم مسابقات RAC Tourist Trophy در گودوود (۱۹۶۲ و ۱۹۶۳) و مقام اول مسابقات Guards Trophy در پیست برندز هچ ۱۹۶۳ را از آن خود کرده است.

این خودرو تا سال ۱۹۶۴ در پیست‌ها می‌تاخت و در سپتامبر همان سال به «جان پیرس» فروخته شد. او تا دسامبر ۱۹۶۷ مالکیت این فراری را در اختیار داشت و سپس «نیل کرنر» و پس از آن «جک سیرز» مالک آن شدند. در سال ۱۹۹۹، این 250 GTO به کلکسیون «جان شرلی»، رئیس و مدیر ارشد عملیاتی سابق مایکروسافت، راه یافت. این خودرو تاکنون در اختیار او بوده است.

فراری 250 GTO
فراری 250 GTO
موتور V12
فراری 250 GTO

طبق اعلام حراجی مکوم، این خودرو درحال‌حاضر مجهز به یک موتور ۳ لیتری کلمبو V12 ، به عنوان بخشی از بازسازی دقیق خودرو توسط بخش کلاسیک فراری است. گیربکس ۵ سرعته دستی اصلی، ۶ کاربراتور وبر و ترمزهای دیسکی چهار چرخ همچنان حفظ شده‌اند.

حراجی مکوم قیمت پایه‌ای برای این فراری 250 GTO خاص اعلام نکرده است. پیش‌بینی می‌شود این خودرو با قیمتی بیش از ۵۰ میلیون دلار فروخته شود. گران‌ترین 250 GTO در تاریخ، در سال ۲۰۱۸ طی یک معامله خصوصی با قیمت ۷۰ میلیون دلار به فروش رسید.  

مرتضی قانع
مرتضی قانع

من مرتضی قانع هستم، متولد 1373 در اراک، دانش آموخته مهندسی کامپیوتر و مدیریت بازرگانی. سال 1396 کار خودم را در حوزه تولید محتوا در زمینه‌های خودرو، فناوری و نظامی آغاز کردم. از آن زمان تاکنون، من هزاران مطلب مختلف در حوزه های متفاوت نوشتم و با رسانه‌های مختلفی همکاری کردم. البته بخش درخشان کارنامه من، همکاری تمام‌وقت با دیجیاتو از سال 1402 است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی