ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

OpenAI
کریپتوکارنسی

اکانت OpenAI در ایکس برای تبلیغ یک توکن رمزارزی جعلی هک شد

یکی از اکانت‌های وابسته به شرکت OpenAI در ایکس ظاهراً به دست کلاهبرداران افتاده بود و با آن توکن جعلی تبلیغ کردند.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۳ مهر ۱۴۰۳ | ۰۹:۰۰

ظاهراً یکی از اکانت‌های رسمی OpenAI در شبکه اجتماعی ایکس به‌ دست کلاهبرداران افتاده بود و سعی داشتند کاربران را با تبلیغ توکنی غیررسمی فریب دهند.

به‌ گزارش ورج، بامداد امروز اکانت OpenAINewsroom که اخبار مربوط به OpenAI را منتشر می‌کند و حدود 54 هزار دنبال‌کننده دارد، پستی را منتشر کرده بود که توکن $OPENAI را تبلیغ می‌کرد. محتوای این پست که اکنون حذف شده، چنین بود:

«بسیار خوشحالیم که $OPENAI را معرفی می‌کنیم: توکنی که شکاف میان فناوری هوش مصنوعی و بلاکچین را پر می‌کند. تمام کاربران OpenAI واجد شرایط دریافت بخشی از عرضه اولیه توکن $OPENAI هستند. در اختیار داشتن $OPENAI دسترسی به تمام برنامه‌های بتای آینده ما را ممکن می‌کند.»

سوءاستفاده کلاهبرداران از اکانت خبری OpenAI در ایکس

پست اکانت OpenAI در ایکس

در انتهای این پست نیز لینکی به یک سایت غیررسمی با آدرس token-openai.com وجود داشت که به OpenAI تعلق ندارد. اگر روی این لینک کلیک می‌کردید، به صفحه‌ای منتقل می‌شدید که در آن بخشی برای دریافت رمزارز $OPENAI وجود داشت. سپس آن‌جا باید کیف‌پول خود را متصل می‌کردید.

اکانت OpenAINewsroom پس از حذف این پست مطلب دیگری منتشر نکرده و توضیحی درباره این رخداد نداده است. پلتفرم ایکس نیز واکنشی به هک احتمالی این اکانت نداشته. این نخستین‌ باری نیست که از حسابی وابسته به شرکت OpenAI برای کلاهبرداری سوءاستفاده می‌شود.

ژوئن 2023، اکانت «میرا موراتی»، مدیر ارشد فنی OpenAI، هک و پیامی برای تبلیغ توکن جعلی $OPENAI روی آن منتشر شد. 3 ماه پیش نیز اکانت‌های «جیکوب پاچوکی» و «جیسون وی»، از محققان و متخصصان OpenAI، برای تبلیغ همین توکن هک شدند.

وب‌سایت Coinspeaker می‌گوید سال گذشته، در هک اکانت موراتی کلاهبرداران از ابزاری موسوم به Crypto Drainer استفاده کردند که پس از متصل‌کردن کیف‌پول قربانی به وب‌سایت کلاهبرداران، تمام توکن‌ها و NFTهای قربانیان را از کیف‌پول آن‌ها به کیف‌پول کلاهبرداران منتقل می‌کرد.

ایمان صاحبی

علاقه من به فناوری به دوره نوجوانی برمی‌گرده اما از حدود سال ۹۴ کار جسته گریخته توی این فضا رو شروع کردم و از ۹۷ به‌طور جدی‌تر وارد این کار شدم. فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این حوزه برام محسوب می‌شه، اما به مرور فهمیدم که همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم خیلی دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی