ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

توربین بادی دریایی
محیط زیست

چین بزرگ‌ترین توربین بادی دریایی جهان را با قابلیت تأمین برق 55 هزار خانه معرفی کرد

این توربین می‌تواند سالانه ۱۰۰ گیگاوات‌ساعت برق تولید کند.

حمید گنجی
نوشته شده توسط حمید گنجی | ۲۵ مهر ۱۴۰۳ | ۱۸:۰۰

شرکتی چینی به‌تازگی از بزرگ‌ترین توربین بادی دریایی جهان رونمایی کرده است که توانایی تولید ۱۰۰ گیگاوات‌ساعت برق در سال را دارد و می‌تواند برق ۵۵ هزار خانه را تأمین کند.

به گزارش نشریه Electrek، این توربین بادی را شرکت دولتی Dongfang Electric Corporation ساخته است. بنابر ادعای این شرکت، این توربین برای کار در مناطقی که سرعت باد ۸ متربرثانیه است، طراحی شده و حتی می‌تواند در مقابل شرایط طوفانی نیز مقاومت کند.

این توربین می‌تواند برق ۵۵ هزار خانه را در سال تأمین کند

توربین بادی چین

این توربین بادی ۲۶ مگاواتی هم از نظر ظرفیت هم اندازه بزرگ‌ترین توربین در جهان است. همچنین قطر چرخ پره‌های این توربین دریایی به ۳۱۰ متر و ارتفاع توپی آن به ۱۸۵ متر می‌رسد.

با بادهایی با سرعت متوسط ۱۰ متردرثانیه‌ای، فقط یکی از این توربین‌های غول‌پیکر می‌تواند سالانه ۱۰۰ گیگاوات‌ساعت برق تولید کند که برای تأمین برق ۵۵ هزار خانه کافی است. این میزان تولید برق معادل مصرف ۳۰ هزار تن زغال‌سنگ است و می‌تواند میزان تولید CO2 را ۸۰ هزار تن کاهش دهد.

wind turbine

ساخت توربین‌های بادی با ظرفیت بالا به یکی از استراتژی‌های اصلی چین تبدیل شده است و دولت این کشور نیز پروژه‌های مرتبط با این حوزه را پشتیبانی می‌کند. اوایل ماه جاری میلادی، شرکت چینی Sany Group از نصب توربین ۱۵ مگاواتی خود خبر داد که بزرگ‌ترین توربین خشکی جهان است. آگوست نیز شرکت چینی دیگری با نام Mingyang Smart Energy توربینی ۲۰ مگاواتی در منطقه ساحلی هاینان این کشور راه‌اندازی کرد که ادعا می‌شد بزرگ‌ترین توربین بادی فراساحلی جهان است.

سرمایه‌گذاری کشورها روی انرژی‌های پاک برای تأمین انرژی در سال‌های اخیر رشد خیره‌کننده‌ای داشته است. هم‌زمان با این سرمایه‌گذاری‌ها، استارتاپ‌های جدیدی نیز شکل می‌گیرند که قصد دارند طراحی توربین‌های سنتی را بهینه‌تر کنند؛ برای مثال، استارتاپی آمریکایی که بیل گیتس و وزارت دفاع آمریکا نیز از آن پشتیبانی می‌کنند، به‌تازگی از طراحی جدیدی برای توربین‌های بادی رونمایی کرده است که بسیار سبک‌تر و کوچک‌تر از توربین‌های سنتی هستند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی