ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

OpenAI
مالی و سرمایه گذاری

OpenAI در حال مذاکره برای فروش سهام خود به ارزش 86 میلیارد دلار است

براساس گزارش بلومبرگ، استارتاپ سازنده ChatGPT در حال مذاکره با سرمایه‌گذاران احتمالی است.

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی | ۲۷ مهر ۱۴۰۲ | ۱۰:۰۰

بلومبرگ در گزارش جدیدی به نقل از افراد مطلع با موضوع اعلام کرده است که OpenAI، خالق ChatGPT در حال مذاکره برای فروش سهام کارکنان فعلی خود به ارزش 86 میلیارد دلار است.

اوایل این ماه، وال استریت‌ ژورنال در گزارشی گفته بود که OpenAI، شرکت حوزه هوش مصنوعی تحت حمایت مایکروسافت، ظاهراً با ارزش‌گذاری 90 میلیارد دلاری به‌دنبال جذب سرمایه برای فروش سهام خود است. حالا بلومبرگ در گزارش جدید خود اعلام کرده که استارتاپ سازنده ChatGPT در حال مذاکره با سرمایه‌گذاران احتمالی است. با این حال، منابع بلومبرگ اشاره کرده‌اند که این شرکت هنوز سهم‌بندی خود را نهایی نکرده است و شرایط این معامله همچنان می‌تواند تغییر کند.

تأثیرات فروش سهام OpenAI

OpenAI که مایکروسافت مالک 49 درصد از سهم آن محسوب می‌شود، توسط «سم آلتمن»، مدیرعامل و «گرگ براگمن» به‌عنوان رئیس شرکت مدیریت می‌شود. غول حوزه هوش مصنوعی با ارزش 86 میلیارد دلاری خود، با وجود این معامله شرکت‌هایی مانند Stripe و خرده‌فروشی آنلاین چینی Shein را پشت سر می‌گذارد و پس از اسپیس ایکس متعلق به ایلان ماسک و شرکت مادر تیک تاک، یعنی ByteDance، به یکی از باارزش‌ترین شرکت‌های جهان تبدیل خواهد شد.

بلومبرگ همچنین در ماه شهریور گفته بود که OpenAI به دلیل موفقیت ChatGPT در مسیر کسب درآمد سالانه 1 میلیارد دلاری نزدیک‌تر شده است، زیرا شرکت‌های مختلفی از این فناوری استفاده می‌کنند. در این گزارش گفته شده بود که OpenAI در حال حاضر ماهانه حدود 80 میلیون دلار درآمد دارد و حالا در مسیر رسیدن به درآمد سالانه 1 میلیارد دلاری قرار دارد. درواقع این گزارش به برنامه‌های OpenAI برای کسب درآمد از طریق ChatGPT اشاره داشت که می‌تواند باعث رشد این استارتاپ شود.

OpenAI همچنین برای افزایش درآمد خود برنامه‌های دیگری را نیز دنبال می‌کند. اخیراً در گزارش دیگری گفته شده بود که این شرکت با هدف کاهش وابستگی خود به انویدیا، ساخت تراشه‌های هوش مصنوعی اختصاصی خود را بررسی می‌کند.

جواد تاجی

دوران حرفه‌ای من توی دنیای فناوری تقریبا به ۱۰ سال قبل برمی‌گرده؛ مسیری که با سخت‌افزار شروع شد، با نرم‌افزار ادامه پیدا کرد و حالا با خبرنگاری حوزه فناوری توی دیجیاتو داره ادامه پیدا می‌کنه. من جوادم و نزدیک به سه دهه از عمرم می‌گذره و علاوه بر دنیای فناوری عاشق فیلم‌و‌سینما، موسیقی کلاسیک‌راک و رئال مادریدم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی