ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

ایلان ماسک توییتر ایکس
مالی و سرمایه گذاری

یک سال پس از خرید توییتر توسط ایلان ماسک: ارزش ایکس 56 درصد کاهش یافت

اسناد داخلی شرکت ایکس نشان می‌دهد که ارزش این شرکت یک سال پس از خرید ایلان ماسک به 19 میلیارد دلار رسیده است.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۹ آبان ۱۴۰۲ | ۰۹:۰۰

سال گذشته که ایلان ماسک توییتر را در معامله‌ای به ارزش 44 میلیارد دلار خرید، تقریباً همه می‌دانستند که این شبکه اجتماعی این‌قدر نمی‌ارزد. حالا اسناد درون این شرکت نشان می‌دهد که حتی خود ماسک هم پذیرفته است که ارزش این پلتفرم که اکنون ایکس نام دارد، امروز تنها حدود 19 میلیارد دلار است.

براساس اسنادی که توسط خبرگزاری ورج مشاهده شده، کارمندان ایکس دیروز پاداشی را در قالب سهام این شرکت دریافت کردند که ارزش هر سهم را 45 دلار و ارزش کلی این شرکت را 19 میلیارد دلار نشان می‌دهد. این یعنی ارزش ایکس نسبت به رقمی که ماسک با پرداخت آن توییتر را خریده بود، 56 درصد کاهش پیدا کرده است.

ایلان ماسک از زمان ورود به توییتر گفته بود که می‌خواهد مدلی مشابه آنچه را که در اسپیس‌ایکس اجرا می‌شود، در این شرکت پیاده‌سازی کند. اسپیس‌ایکس نیز یک شرکت خصوصی است که به کارمندان خود اجازه می‌دهد تا به‌طور مرتب بخشی از سهام خود را به سرمایه‌گذاران خارجی بفروشند و درآمد داشته باشند.

افت ارزش شبکه اجتماعی ایکس مشخص شد

تاکنون کارمندانی که در ایکس کار می‌کردند، نمی‌دانستند که ارزش شرکت آن‌ها پس از خصوصی‌شدن به چه رقمی رسیده، اما حالا این پاداش بالاخره پاسخ این سؤال را مشخص کرده است. البته برخی کارشناسان باور دارند که ارزش‌گذاری ماسک روی ایکس بسیار سخاوتمندانه بوده است، چرا که حتی یکی از سرمایه‌گذاران بزرگ ایکس، یعنی Fidelity نیز باور دارد که ارزش این شرکت نسبت به رقم 44 میلیارد دلاری معامله، حدود 65 درصد افت پیدا کرده است.

با وجود این افت ارزش قابل‌توجه، به‌نظر می‌رسد که ایلان ماسک به آینده ایکس امید زیادی دارد. او هفته گذشته در جلسه داخلی این شرکت به‌ مناسبت یک‌سالگی این خرید گفت باور دارد که ایکس می‌تواند به اپلیکیشنی برای پاسخ‌گویی به انواع نیازهای کاربرانی تبدیل شود. این شرکت به‌طور خاص درنظر دارد تا سال 2024 نیازهای بانکی کاربران خود را برطرف کند.

ایمان صاحبی

علاقه من به فناوری به دوره نوجوانی برمی‌گرده اما از حدود سال ۹۴ کار جسته گریخته توی این فضا رو شروع کردم و از ۹۷ به‌طور جدی‌تر وارد این کار شدم. فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این حوزه برام محسوب می‌شه، اما به مرور فهمیدم که همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم خیلی دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی