ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

دیابت
سلامت

پژوهشی جدید: تعداد مبتلایان به دیابت تا سال 2050 از یک میلیارد نفر فراتر می‌رود

بالاترین نرخ شیوع در شمال آفریقا و خاورمیانه رخ خواهد داد که میزان آن 16.8 درصد است.

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی | ۴ تیر ۱۴۰۲ | ۲۰:۰۰

براساس مطالعه‌ای جدید، دانشمندان پیش‌بینی کرده‌اند تعداد افراد مبتلا به دیابت در جهان که در سال 2021 برابر 529 میلیون نفر بودند، تا سال 2050 به 1.3 میلیارد نفر برسد و دو‌برابر شود.

این تحقیق توسط دانشمندان مؤسسه سنجش و ارزیابی سلامت (IHME) مستقر در دانشکده پزشکی «دانشگاه واشنگتن» انجام شده است. محققان برای ارائه پیش‌بینی‌های خود، از آخرین داده‌های مطالعه‌ای تحت عنوان معضل جهانی بیماری‌ها استفاده کرده‌اند که شیوع و آسیب‌های ناشی از بیماری‌ها را ردیابی می‌کند.

پیش‌بینی شیوع دیابت تا سال 2050

براساس داده‌های این مطالعه، در سال 2021 حدود 529 میلیون نفر در سراسر جهان به دیابت مبتلا بوده‌اند و شیوع جهانی فعلی آن حدود 6.1 درصد است. دانشمندان در ادامه تحقیقات خود ادعا کرده‌اند که تا سال 2050، 1.31 میلیارد نفر به نوعی دیابت مبتلا خواهند شد. همچنین پیش‌بینی شده است که بالاترین نرخ شیوع در شمال آفریقا و خاورمیانه رخ دهد که میزان آن 16.8 درصد است؛ اما تقریباً نیمی از بیش از 200 کشور جهان، دارای نرخ‌هایی بالاتر از 10 درصد خواهند بود.

علاوه‌براین، انتظار می‌رود بیش از 95 درصد این موارد دیابت نوع 2 باشد.

در ساده‌ترین توضیح ممکن، دیابت به داشتن سطح بالا و مزمن قند خون گفته می‌شود و معمولاً به‌دلیل نقص در تولید یا پاسخ به انسولین، هورمونی که به انتقال قند از جریان خون به سلول‌ها کمک می‌کند، رخ می‌دهد.

به‌لطف داروها و کنترل بهتر قند خون، دیابت دیگر یک بیماری مرگبار نیست، اما همچنان می‌تواند منجر به عوارض جدی مانند آسیب عصبی و بیماری کلیوی شود. همچنین احتمال ابتلا به بیماری‌های دیگری ازجمله حملات قلبی، سکته مغزی و زوال عقل را افزایش می‌دهد. براساس داده‌های سازمان جهانی بهداشت (WHO)، بیماری‌های قلبی عروقی عامل اصلی مرگ‌و‌میر در جهان هستند و دیابت نهمین بیماری در این لیست است.

جواد تاجی

دوران حرفه‌ای من توی دنیای فناوری تقریبا به ۱۰ سال قبل برمی‌گرده؛ مسیری که با سخت‌افزار شروع شد، با نرم‌افزار ادامه پیدا کرد و حالا با خبرنگاری حوزه فناوری توی دیجیاتو داره ادامه پیدا می‌کنه. من جوادم و نزدیک به سه دهه از عمرم می‌گذره و علاوه بر دنیای فناوری عاشق فیلم‌و‌سینما، موسیقی کلاسیک‌راک و رئال مادریدم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • Alirjes
    Alirjes | ۵ تیر ۱۴۰۲

    این خودش یه سیگنال برای یه موج استارتاپ نسبتا قویه

مطالب پیشنهادی