پژوهشی جدید: تعداد مبتلایان به دیابت تا سال 2050 از یک میلیارد نفر فراتر میرود
بالاترین نرخ شیوع در شمال آفریقا و خاورمیانه رخ خواهد داد که میزان آن 16.8 درصد است.
براساس مطالعهای جدید، دانشمندان پیشبینی کردهاند تعداد افراد مبتلا به دیابت در جهان که در سال 2021 برابر 529 میلیون نفر بودند، تا سال 2050 به 1.3 میلیارد نفر برسد و دوبرابر شود.
این تحقیق توسط دانشمندان مؤسسه سنجش و ارزیابی سلامت (IHME) مستقر در دانشکده پزشکی «دانشگاه واشنگتن» انجام شده است. محققان برای ارائه پیشبینیهای خود، از آخرین دادههای مطالعهای تحت عنوان معضل جهانی بیماریها استفاده کردهاند که شیوع و آسیبهای ناشی از بیماریها را ردیابی میکند.
پیشبینی شیوع دیابت تا سال 2050
براساس دادههای این مطالعه، در سال 2021 حدود 529 میلیون نفر در سراسر جهان به دیابت مبتلا بودهاند و شیوع جهانی فعلی آن حدود 6.1 درصد است. دانشمندان در ادامه تحقیقات خود ادعا کردهاند که تا سال 2050، 1.31 میلیارد نفر به نوعی دیابت مبتلا خواهند شد. همچنین پیشبینی شده است که بالاترین نرخ شیوع در شمال آفریقا و خاورمیانه رخ دهد که میزان آن 16.8 درصد است؛ اما تقریباً نیمی از بیش از 200 کشور جهان، دارای نرخهایی بالاتر از 10 درصد خواهند بود.
علاوهبراین، انتظار میرود بیش از 95 درصد این موارد دیابت نوع 2 باشد.
در سادهترین توضیح ممکن، دیابت به داشتن سطح بالا و مزمن قند خون گفته میشود و معمولاً بهدلیل نقص در تولید یا پاسخ به انسولین، هورمونی که به انتقال قند از جریان خون به سلولها کمک میکند، رخ میدهد.
بهلطف داروها و کنترل بهتر قند خون، دیابت دیگر یک بیماری مرگبار نیست، اما همچنان میتواند منجر به عوارض جدی مانند آسیب عصبی و بیماری کلیوی شود. همچنین احتمال ابتلا به بیماریهای دیگری ازجمله حملات قلبی، سکته مغزی و زوال عقل را افزایش میدهد. براساس دادههای سازمان جهانی بهداشت (WHO)، بیماریهای قلبی عروقی عامل اصلی مرگومیر در جهان هستند و دیابت نهمین بیماری در این لیست است.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
این خودش یه سیگنال برای یه موج استارتاپ نسبتا قویه