ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تاکسی پرنده Joby Aviation
میان رشته ای

شرکت Joby برای اولین نمونه تولیدی تاکسی پرنده خود مجوز پرواز آزمایشی گرفت

شرکت Joby از اداره هوانوردی آمریکا مجوز گرفت تا آخرین آزمایش‌ها برای عرضه تاکسی پرنده خود به بازار را انجام دهد.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۱۰ تیر ۱۴۰۲ | ۲۰:۰۰

اداره هوانوردی فدرال آمریکا (FAA) به شرکت Joby Aviation مجوز داد تا نمونه اولیه نخستین تاکسی پرنده برقی خود را برای بازار مصرفی آزمایش کند. این اتفاق گام بزرگی درزمینه برنامه این شرکت برای عرضه تاکسی‌های پرنده به بازار در سال 2025 محسوب می‌شود.

به گزارش انگجت، نمونه اولیه تاکسی پرنده Joby Aviation حالا چندین آزمایش را پشت‌سر می‌گذارد و بعد به پایگاه نیروی هوایی ادواردز در کالیفرنیا فرستاده می‌شود تا برای نمایش مجموعه‌ای از کاربردهای لجستیکی هم آزمایش شود.

تاکسی پرنده Joby چه ویژگی‌هایی دارد؟

این هواپیمای برقی می‌تواند مانند هلیکوپتر از زمین بلند شود و دوباره فرود بیاید. هواپیمای Joby Aviation شش روتور افقی دارد که می‌تواند سرعت حرکت این وسیله نقلیه را به 320 کیلومتر بر ساعت برساند. این تاکسی پرنده می‌تواند یک خلبان و چهار مسافر داشته باشد و آن‌ها را با یک بار شارژ حداکثر 160 کیلومتر جابه‌جا کند. این شرکت ادعا می‌کند که وسیله نقلیه آن‌ها درحال سفر تقریباً بی‌صداست و در هنگام نشست و برخاست هم نسبت به هواپیماهای معمولی 100 برابر صدای کمتری تولید می‌کند.

Joby حالا با مجوز FAA می‌تواند آزمایش‌های پروازی نسخه تولیدی محصول خود را پشت‌سر بگذارد. این شرکت برای عرضه محصولاتش در بازار باید در آزمایش‌ها ثابت کند که هواپیمایش آماده تولید است و می‌تواند توسط مصرف‌کنندگان استفاده شود.

کارشناسان می‌گویند این فرایند احتمالاً حدود 18 ماه طول خواهد کشید و اگر همه‌چیز طبق برنامه پیش برود، اولین مشتری این شرکت نیروی هوایی آمریکا خواهد بود که در سال 2024 اولین سری از محصولات Joby را دریافت می‌کند.

Joby اخیراً با همکاری تویوتا اولین خط مونتاژ تاکسی پرنده خود را در مارینای کالیفرنیا راه‌اندازی کرد. تویوتا یکی از سرمایه‌گذاران اصلی این شرکت محسوب می‌شود که 394 میلیون دلار در Joby سهم دارد. به‌علاوه، مدیر آمریکای شمالی تویوتا هم اخیراً به عضویت هیئت‌مدیره این شرکت درآمده است.

با این تفاصیل، Joby در آستانه تاریخ‌سازی در صنعتی قرار دارد که خیلی از شرکت‌ها و افراد مشهور مشغول سرمایه‌گذاری روی آن بوده‌اند اما تاکنون موفقیت قابل‌توجهی نداشته‌اند.

ایمان صاحبی

علاقه من به فناوری به دوره نوجوانی برمی‌گرده اما از حدود سال ۹۴ کار جسته گریخته توی این فضا رو شروع کردم و از ۹۷ به‌طور جدی‌تر وارد این کار شدم. فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این حوزه برام محسوب می‌شه، اما به مرور فهمیدم که همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم خیلی دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی