ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

افتتاح سوپرمارکت حضوری دیجی‌کالا
فناوری ایران

نخستین شعبه سوپرمارکت حضوری دیجی‌کالا در تهران افتتاح شد

سوپرمارکت حضوری دیجی‌کالا در یک برنامه ۳ ساله، در تمامی ۳۱ مرکز استان کشور افتتاح خواهد شد

ایمان بیک
نوشته شده توسط ایمان بیک | ۲۱ مرداد ۱۴۰۴ | ۱۵:۴۹

دیجی‌کالا روز دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ با افتتاح اولین سوپرمارکت حضوری خود در بلوار کاوه تهران، وارد عرصه جدیدی از خرده‌فروشی ترکیبی (آنلاین-آفلاین) شد. این فروشگاه ۴۵۰ مترمربعی با عرضه بیش از ۵ هزار قلم کالا، تجربه خرید یکپارچه‌ای را برای مشتریان فراهم می‌کند.

به گزارش دیجیاتو، «مسعود طباطبایی»، مدیرعامل دیجی‌کالا در مراسم افتتاحیه این فروشگاه اعلام کرد که این شرکت برنامه دارد تا پایان سال ۱۴۰۴ حداقل ۳ شعبه دیگر از این سوپرمارکت‌ها را در تهران راه‌اندازی کند.

او تأکید کرد: «هدف ما ارائه بهترین تجربه خرید به مشتریان است، چه از طریق آنلاین و چه آفلاین. این فروشگاه مکمل سرویس آنلاین ماست و به افزایش سهم بازارمان کمک می‌کند.»

«علی نوری»، مدیر بخش فروشگاه‌های حضوری دیجی‌کالا، نیز این رویداد را گامی مهم در راستای تحقق مدل تجاری امنی‌چنل توصیف کرد و افزود: «برندهای جهانی مانند آمازون و علی‌بابا سال‌هاست این مدل را با موفقیت اجرا کرده‌اند. ما نیز با الهام از این تجربیات، برنامه توسعه گسترده‌ای برای فروشگاه‌های حضوری خود داریم.»

علی نوری، مدیر بخش فروشگاه‌های حضوری دیجی‌کالا

این سوپرمارکت با شعار «تازگی، نزدیک‌تر از همیشه» فعالیت خود را آغاز کرده و طیف گسترده‌ای از کالاهای تندمصرف شامل مواد غذایی، پروتئین، میوه و سبزیجات تازه، نان گرم، نوشیدنی‌ها و محصولات بهداشتی-آرایشی را عرضه می‌کند. مشتریان می‌توانند هم به صورت حضوری و هم از طریق سرویس آنلاین از این فروشگاه خرید کنند.

نوری درباره مزایایی که این فروشگاه‌ها به مشتریان ارائه می‌کنند، به دیجیاتو توضیح داد: «تنوع کالا و کنار هم بودن کالای سوپرمارکتی پروتئین و گوشت کافه و نان و میوه و سبزی و غذا و اسنک یکی از مزایایی است که در این مجموعه مشتریان خواهند داشت. علاوه بر این مشتریان در آینده می‌توانند از فروشگاه فیزیکی خرید اعتباری انجام دهند. ضمن اینکه امکان خرید تلفنی و خرید آنلاین هم از این فروشگاه‌ها فراهم است.»

به گفته نوری، دیجی‌کالا از برندهای کوچک و بومی نیز حمایت می‌کند تا در کنار برندهای معتبر، فرصت عرضه محصولات خود را داشته باشند. او ادامه داد: «هدف‌مان این است که با توسعه این فروشگاه‌ها، زنجیره تامین بزرگ‌تری داشته باشیم و طبیعتاً با برندهای بیشتری همکاری خواهیم کرد.»

حامد غضنفری، مدیر کیوکامرس دیجی‌کالا

«حامد غضنفری»، مدیر کیوکامرس دیجی‌کالا، با اشاره به اینکه ۹۷ درصد بازار کالاهای تندمصرف (FMCG) در اختیار خرده‌فروشی آفلاین است، گفت: «رقیب اصلی ما در این حوزه بازار آفلاین سنتی است. ما برای تامین‌کنندگان نیز سیستم تبلیغات یکپارچه‌ای طراحی کرده‌ایم.»

او درباره برنامه‌های توسعه این فروشگاه‌ها به دیجیاتو توضیح داد: «با استفاده از داده‌های دقیق مشتریان، بهترین مکان‌ها برای افتتاح فروشگاه‌های جدید را شناسایی می‌کنیم.»

مدیر تجارت سریع دیجی‌کالا توضیح داد: «ما دقیقا می‌دانیم چه کسی کجای شهر چه کالایی را نیاز دارد، وضعیت کمبود کالا در نقاط مختلف چگونه است و چه کالایی در کدام منطقه با قیمت مناسب یافت نمی‌شود. با این داده‌ها هم فروشگاه‌ها را مکان‌یابی می‌کنیم و هم تعیین می‌کنیم سبد کالایی که در فروشگاه هر منطقه با چه ترکیب قیمتی عرضه شود.»

غضنفری درباره برنامه توسعه این فروشگاه‌ها گفت: «برنامه داریم تا سه سال آینده در تمام مراکز استان‌های کشور حضور داشته باشیم و تا پایان امسال نیز پوشش کامل تهران را محقق می‌کنیم. ضمن اینکه همین امسال در کرج نیز افتتاح سوپرمارکت‌های دیجی‌کالا آغاز خواهد شد.»

مدل توسعه این فروشگاه‌ها ترکیبی از مدیریت مستقیم و فرانچایز خواهد بود.

ایمان بیک

متولد ۱۳۵۰، تحصیل‌کرده مهندسی نرم‌افزار و کارشناسی زبان و ادبیات انگلیسی. از سال ۱۳۷۶ روزنامه‌نگارم و راه‌اندازی نخستین صفحه فناوری اطلاعات در روزنامه‌های ایران، سردبیری نخستین هفته‌نامه و نخستین روزنامه فناوری اطلاعات ایران جزو سوابق من است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی