پرونده کوروش کمپانی دیر زیر ذرهبین پلیس رفت
نکته قابلتوجه اینجاست که دفتر این شرکت در ۸ بهمنماه، بهدلیل شکایتهای متعدد خریداران پلمب شده بود.
پس از رسانهایشدن فرار مدیرعامل کوروش کمپانی از کشور، دیروز رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از ورود پلیس به پرونده «کوروش کمپانی» خبر داد و گفت در این ماجرا، یک نفر بازداشت شد و دو نفر تحت تعقیب قرار گرفتهاند. خبرگزاری مهر در گزارشی اعلام کرده که «پرونده کوروش کمپانی زیر ذرهبین پلیس» قرار گرفته است؛ بااینحال، اکنون این انتقاد مطرح است که چرا پرونده این شرکت پرحاشیه آنقدر دیر به زیر ذره بین پلیس رفته است.
سردار «حسین رحیمی»، رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا، تأیید کرده که متهم اصلی این پرونده قبل از تشکیل پرونده متواری شده است. او در این رابطه توضیح داد: «با اقدامات صورتگرفته، یکی از اعضای اصلی این شرکت بازداشت شد و دو نفر دیگر تحت تعقیب هستند و با هماهنگی دستگاه قضایی، تمام اموال متهم اصلی پرونده توقیف شد.»
سردار رحیمی همچنین اشاره کرده است که در جریان فعالیت این شرکت برخی افراد سرشناس و شناختهشده اقدام به تبلیغ برای این شرکت کردهاند که به اتهامات آنان هم رسیدگی خواهد شد.
نکته قابلتوجه اینجاست که دفتر این شرکت در ۸ بهمنماه، بهدلیل شکایتهای متعدد خریداران پلمب شده بود؛ بااینحال پس از گذشت ۲۰ روز و درنهایت متواریشدن مدیرعامل کوروش کمپانی، بهتازگی پلیس امنیت اقتصادی فراجا اعلام کرده است که این ماجرا را پیگیری میکند! ضمن اینکه تب فروش این محصولات در بازار موبایل همواره این شائبه را ایجاد میکرد که روش فروش این شرکت، روش پانزی است.
شرکتهای پانزی با ورود یک سرمایه گسترده به مجموعه خود، اقدام به فعالیت میکنند و با ادامه تزریق این سرمایه، به حیات خود ادامه میدهند. شرکتهای پانزی زمانی که با کمبود ورود سرمایه از سوی مردم مواجه شوند، با اختلال شدید در کار خود روبهرو خواهند شد. در روش پانزی، سود سرمایه با کار اقتصادی بهدست نمیآید و چرخ اقتصادی آن با سرمایهگذاری افراد میچرخد. در این سیستم، گوشیهایی با قیمت بسیار پایین به افراد فروخته میشود تا اعتماد در بین آحاد جامعه شکل بگیرد و سپس با هجوم خریداران و پیشسفارش آنها، فروشنده سود خود را برداشته و بهصورت قطرهچکانی سفارشهای افراد را به آنها تحویل میدهد.
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.