ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

موبایل

گلکسی M44 با اسنپدراگون 888 در وب‌سایت سامسونگ معرفی شد

سامسونگ موبایلی را در وب‌سایت خود معرفی کرده است که ظاهراً با نام گلکسی M44 روانه بازارهای جهانی خواهد شد.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۲۰ آبان ۱۴۰۲ | ۱۰:۳۰

سامسونگ گوشی جدیدی به نام گلکسی Jump 3 را در وب‌سایت کره‌ای خود معرفی کرده است که ظاهراً با نام گلکسی M44 5G روانه بازار جهانی می‌شود. این گوشی از تراشه اسنپدراگون 888 بهره می‌برد که کوالکام آن را در سال 2020 به‌عنوان تراشه پرچمدار خود معرفی کرد.

گلکسی Jump 3 که در وب‌سایت کره‌ای سامسونگ معرفی شده است، از شماره مدل M446KZKAKTC بهره می‌برد که نام M44 در آن قابل مشاهده است. در تصاویر این گوشی همان طراحی آشنای میان‌رده‌های سامسونگ را می‌بینیم. یک ناچ قطره‌ای در بالای صفحه میزبان دوربین سلفی است و در عقب نیز سه لنز دوربین دیده می‌شود.

مشخصات گوشی گلکسی M44

گلکسی M44 نمایشگر LCD با اندازه 6.58 اینچی با رزولوشن 2408 در 1080 پیکسلی دارد و از نرخ نوسازی 120 هرتزی پشتیبانی می‌کند. این گوشی در قاب عقب از دوربین اصلی 50 مگاپیکسلی بهره می‌برد که در کنار آن دو سنسور 2 مگاپیکسلی هم تعبیه شده است. موبایل سامسونگ در جلو از دوربین سلفی 13 مگاپیکسلی استفاده می‌کند.

گلکسی ام 44 انرژی خود را از یک باتری 5000 میلی‌آمپرساعتی می‌گیرد. ابعاد این دستگاه 167.7 در 78 در 9.1 میلی‌متر و وزن آن 216 گرم است. همان‌طور که گفتیم، قلب تپنده این گوشی اسنپدراگون 888 است که هشت هسته با فرکانس‌های مختلف 2.84، 2.4 و 1.8 گیگاهرتزی دارد.

این دستگاه درمجموع بسیار شبیه به گلکسی A34 به‌نظر می‌رسد و باید ببینیم از نظر قیمت چه تفاوتی با این گوشی خواهد داشت، چرا که هنوز دکمه‌ای برای خرید این محصول در وب‌سایت سامسونگ دیده نمی‌شود و قیمتی برای این دستگاه ثبت نشده است.

تنها سؤال مهم این است که آیا گلکسی M44 در همه بازارها با چیپست اسنپدراگون 888 عرضه می‌شود یا در برخی بازارها با چیپست اگزینوس به بازار می‌آید؟ باید منتظر بمانیم تا ببینیم تصمیم سامسونگ در این زمینه چه خواهد بود.

ایمان صاحبی

علاقه من به فناوری به دوره نوجوانی برمی‌گرده اما از حدود سال ۹۴ کار جسته گریخته توی این فضا رو شروع کردم و از ۹۷ به‌طور جدی‌تر وارد این کار شدم. فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این حوزه برام محسوب می‌شه، اما به مرور فهمیدم که همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم خیلی دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی