ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

فالکون 9
علمی

موشک فالکون 9 اسپیس‌ایکس سنگین‌ترین محموله خود را به فضا برد [تماشا کنید]

محموله فالکون 9 در این مأموریت شامل 56 ماهواره اینترنتی استارلینک می‌شد که 17,400 کیلوگرم وزن داشت.

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی | ۷ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۴:۳۰

اسپیس‌ایکس یک موشک فالکون 9 دیگر را به فضا پرتاب کرد، اما این‌بار موشک شرکت فضایی متعلق به ایلان ماسک حامل سنگین‌ترین محموله خود تا به امروز بود.

موشک فالکون 9 با پرتاب از مرکز فضایی کندی در فلوریدا در ساعت 12:52 دقیقه روز گذشته (به وقت ایران)، 56 ماهواره اینترنتی استارلینک را به‌عنوان بخشی از محموله‌ای به وزن 17,400 کیلوگرم با خود به فضا برد. این نهمین سفر فضایی تقویت‌کننده مرحله اول اسپیس‌ایکس بود که قبلاً دو مأموریت با خدمه به ایستگاه فضایی بین‌المللی انجام داده است.

پرتاب موشک فالکون 9 اسپیس‌ایکس

مانند همیشه، اسپیس‌ایکس مراحل اولیه پرواز را به‌صورت زنده از طریق کانال یوتوب خود پخش کرد. در ادامه می‌توانید ویدیو کوتاهی از زمان پرتاب موشک را مشاهده کنید.

تقریباً 9 دقیقه پس از خروج از سکوی پرتاب، تقویت‌کننده مرحله اول فالکون 9 به زمین بازگشت تا فرود بی‌نظیری را روی کشتی بدون سرنشین اسپیس‌ایکس به نام Just Read the Instructions انجام دهد که در سواحل فلوریدا منتظر آن بود.

ارسال موشک به فضا در نهمین پرواز خود و بازگرداندن ایمن آن به خانه، اهمیت کار مهندسان اسپیس‌ایکس را نشان می‌دهد که این سیستم را برای استفاده مجدد توسعه داده‌اند. همچنین وجود چنین فرایندی به اسپیس‌ایکس کمک می‌کند تا هزینه پروازهای فضایی را کاهش دهد و درعین‌حال تعداد پروازهای بیشتری را به مشتریان خود مانند ناسا، ارائه کند.

هرچند انجام 9 مأموریت توسط راکت فالکون 9 بسیار چشمگیر به‌نظر می‌رسد، اما اسپیس‌ایکس تقویت‌کننده دیگری نیز دارد که تاکنون در 15 مأموریت فضایی حضور داشته است.

اسپیس‌ایکس اکنون درحال آماده‌شدن برای استفاده از یکی از موشک‌های فالکون 9 خود برای انجام یک مأموریت با خدمه در اواخر فوریه است. مأموریت Crew-6 یک خدمه بین‌المللی متشکل از چهار فضانورد را با کپسول کرو دراگون (Crew Dragon) که مانند تقویت‌کننده‌ها، تاکنون چندین مأموریت با آن‌ها انجام شده است، به ایستگاه فضایی بین‌المللی می‌فرستد.

جواد تاجی

دوران حرفه‌ای من توی دنیای فناوری تقریبا به ۱۰ سال قبل برمی‌گرده؛ مسیری که با سخت‌افزار شروع شد، با نرم‌افزار ادامه پیدا کرد و حالا با خبرنگاری حوزه فناوری توی دیجیاتو داره ادامه پیدا می‌کنه. من جوادم و نزدیک به سه دهه از عمرم می‌گذره و علاوه بر دنیای فناوری عاشق فیلم‌و‌سینما، موسیقی کلاسیک‌راک و رئال مادریدم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی