سازندگان IFTTT معرفی کردند؛ سه اپلیکیشن جدید برای اتوماسیون دنیای اطراف شما
IFTTT، سرویس اتوماسیون اینترنت، در حال تبدیل شدن از یک اپلیکیشن به خانواده ای از آنهاست. شرکت سازنده IFTTT امروز با تغییر علامت تجاری اپلیکیشن اصلی خود از سه اپلیکیشن جدید برای اندروید و iOS رونمایی کرد. این ...
IFTTT، سرویس اتوماسیون اینترنت، در حال تبدیل شدن از یک اپلیکیشن به خانواده ای از آنهاست. شرکت سازنده IFTTT امروز با تغییر علامت تجاری اپلیکیشن اصلی خود از سه اپلیکیشن جدید برای اندروید و iOS رونمایی کرد.
این کار تلاشی است در راستای اینکه استفاده از سرویس های بعضا گیج کننده برای مردم عادی آسان تر شود؛ هر چند ممکن است تعدد این اپلیکیشن ها اثر متضادی داشته باشد.
در ادامه مطلب، با دیجیاتو همراه باشید.
در کنار اپلیکیشن اصلی که نامش از IFTTT به IF مختصر شده، کمپانی سازنده از سه اپ Do Button، Do Camera و Do Note رونمایی کرده است. هر کدام از این سه اپ، راهی برای به جریان انداختن اعمالی که بیش از همه انجام داده اید را تنها با چند اشاره برای شما ممکن کرده اند.
Do Camera را می توانید طوری برنامه ریزی کنید که تصاویر گرفته شده در محیط اپ را در آلبوم مشخصی در فیسبوک آپلود کند، یا اینکه این عکس ها را مستقیما به ایمیل والدینتان بفرستد.

با Do Note می توانید یک یادداشت کوچک یا رویدادی در تقویم گوگل بسازید، سپس آن را در اورنوت ذخیره کرده یا به توئیتر ارسال کنید. سومین اپ با عنوان Do Button، در واقع برای دسترسی سریع به دستورالعمل هایی است که در IFTTT بیش از همه استفاده کرده اید. مانند دو اپ دیگر، Do Button را هم می توانید برای حداکثر سه عمل برنامه ریزی کنید.
هر چند بر خلاف Camera و Note، اپ Do Button در ویجت اندروید و صفحه امروز iOS جا خوش می کند. کافیست برنامه ریزی اش کنید تا با یک اشاره بتوانید دمای خانه ای مجهز به سیستم اتوماسیون Nest را به سطح مطلوب رسانده یا چراغ هایش را روشن و خاموش کنید.
دنیایی مملو از دستگاه های مرتبط با هم به آهستگی در حال فرا گرفتن ماست، و Do Button آمده تا کنترل از راه دور آن باشد. لیندن تیبتس، مدیر عامل شرکت IFTTT در این باره می گوید: "IFTTT در حقیقت در مورد این است که ما چگونه به مردم در کنترل چنین دنیای دیجیتالی کمک کنیم، همان طور که برنامه نویسان می توانند و این که قادر باشند این کار را به طور ذاتی انجام دهند"
تیبتس همچنین در ادامه با اشاره به اینکه IFTTT برای اپل واچ نیز عرضه می شود افزود: " مطمئن باشید که Do Button روی مچ های شما بسیار عالی ظاهر خواهد شد"
اپ Button در حال حاضر دوازده دستورالعمل را به شما پیشنهاد می کند. البته می توانید دستورالعمل مختص به خودتان را با استفاده از 167 کانال فعال IFTTT یا با کمک سرویس هایی مثل فیسبوک، توئیتر، اورنوت، دراپباکس، پاکت، اسلک و دیگر موارد بسازید.
با تمام وعده هایی که در مورد ساده بودن کار با آن داده شده، IFTTT نیازمند توضیحاتی از طرف سازنده است. این سرویسی است که برای آسان تر شدن کارها طراحی شده، با این وجود برای استفاده از آن می بایست زندگی تان را پیچیده تر از گذشته کنید.
ساخت حساب کاربری، فعال کردن کانال ها، طراحی یک دستورالعمل، دانلود اپلیکیشن، ورود به حساب کاربری و ... اعمالی هستند تا نشان دهند IFTTT راه درازی را تا رسیدن به سادگی در پیش دارد.
برای دانلود هر کدام از این سه اپلیکیشن می توانید از لینک های زیر استفاده کنید:
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.

:D
عجب!!!!!!
من که سایت شما رو اصلا با همین آیفتیتیتی(!) باز میکنم...
از آینده ای که این شرکت ها سعی دارن واسه ما درست کنن متنفرم.
زندگی که توش هیچ خلاقیتی نخواهد بود.
احساس و عاطفه و گذشت همگی قربانی تکنولوژی میشن!
بیچاره پدربزرگ مادربزرگ های آینده!
خودمون میشم که :/
دقیقا!
اون موقع میشیم یر مرد پیر زن های سوخته :D
راستی زمانی که 1520 داشتم ifttt واسه وینفون نبود
هنوز وینفون نداره؟!
خیر نیومده
چه خبر بدی دادی خون به جیگرم کردی.
سرنوشت نظری که کارش به تایید ادمین کشیده میشه چیه؟
اگه ادمین یه روز نیومد سرکار ما دیگه نباید نظر بدیم؟
بنده توی پست قبلی اولین نظر رو دادم و جالبه که هنوز تایید نشده؛ :/
تازمانی که گزارش دادن نظر جایگزین تایید ادمین نشده بنده دیگه هیچ نظی نخواهم داد. :(
راه درازی را تا رسیدن به سادگی در پیش دارد!
من شخصا دلم میخواد یا کارمو خودم برنامه ریزی کنم و انجام بدم (نهایت کار اتوماتیکم چند تا فیلتر توی جمیلم باشه!)
یا یه هوش مصنوعی باهوش (!) کامل خودش تشخیص بده و انجام بده!
دل است دیگر، گاهی هوش مصنوعی پیشرفته میخواهد!
ifttt زندگی منو خیلی اسون کرد
باهاش یکم که اشنا میشی هر روز متعجب ترت میکنه!
.
الانه که بیان زیر پست بنویسن:
ifttt خوبه چون کنسول اپل سال 95 شکست خورده! :)
.
کار یه عده اینجا فقط ثابت کردن این شده:
عر وسک من از عر وسک همه بهتره!؛)
دیدگاه هر دو طرف اشتباه و تا حد زیادی مسخرس!
یه نفر میاد از تک تک (به معنای واقعی کلمه تک تک) کار های مایکی ،حتی ویستا حتی گوشی های سری kin جانبدارانه و غیرمنطقی دفاع میکنه.
یه سری هم که دائم منفی میدن (کلی عرض میکنم) خیال میکنن اپل از فردای تاسیسش شماره یک تکنولوژی دنیا بوده تا به امروز و هیچوقتِ هیچوقت هیچ شکست و اشتباهی نداشته. در حالی که شاید فوقش یه 4s گرفته باشن دستشون از محصولات اپل.
کار غلط غلطه، هر چقدر هم متعصب باشه آدم قابل چشم پوشی نیست.
عروسک بقیه رو نمیدونم اما عروسک من از. عروسک تو بهتره
دنیایی مملو از دستگاه های مرتبط با هم به آهستگی در حال فرا گرفتن ماست، و Do Button آمده تا کنترل از راه دور آن باشد
ممنون از لطفی که به ما داری IFTTT
سپاس جناب بیگ زاده
هنوز نون نمیگیره نه؟
جدیدا خودم میخام رسما از این قابلیت بسیار ضروری پرده برداری کنم.