در WWDC امسال خبری از معرفی اپل TV جدید نخواهد بود
تا امروز شنیده ها حکایت از این داشتند که در نطق WWDC امسال خبری از معرفی سرویس تلویزیون اینترنتی اپل نخواهد بود، اما حالا و بر اساس گزارشی که از جانب نیویورک تایمز انتشار یافته ...
تا امروز شنیده ها حکایت از این داشتند که در نطق WWDC امسال خبری از معرفی سرویس تلویزیون اینترنتی اپل نخواهد بود، اما حالا و بر اساس گزارشی که از جانب نیویورک تایمز انتشار یافته ظاهراً در جریان این مراسم سخت افزار اپل TV جدید نیز قرار نیست رونمایی شود.
تایمز طی گزارشی که در آن عمدتاً به اپل واچ پرداخته شده و از برنامه های ساکنین کوپرتینو برای ایجاد و ارائه یک کیت توسعه ی کارآمد برای آن سخن به میان آورده، ذکر نموده اپل در ابتدا قصد داشته تا یک ستآپ باکس جدید را در کنفرانس توسعه دهندگان ۲۰۱۵ خود معرفی نماید.
این برنامه ریزی تا اواسط ماه می نیز پا بر جا بوده و ظاهراً اپل TV در دست توسعه ریموت کنترل کارآمدتری دارد و به برنامه نویسان امکان می دهد تا اپ هایی مناسب صفحه نمایش تلویزیون ها تولید و عرضه نمایند.
اما در این میان و در آخرین جمع بندی های مرتبط به رویداد WWDC غول تکنولوژی ساکن کوپرتینو به این نتیجه رسیده که محصولش هنوز تکامل نیافته و جای کار دارد، لذا تصمیم گرفته تا در زمان بندی های خود تغییر ایجاد کند.
محتوی نیز یکی از دیگر مشکلات موجود بوده است. سرویس تلویزیون اینترنتی اپل رقبای قدری همچون Sling TV را در مقابل خود دارد و طبق اطلاعات انتشار یافته این سرویس از محتوای کافی برای مقابله با رقبای مذکور برخوردار نبوده. گفته می شود اهالی کوپرتینو هنوز با صاحبین محتوی در حال مذاکره بر سر قیمت، حق امتیازات و مشکلات تکنولوژیک معمول در تلویزیون های اینترنتی هستند.
تمایل اپل به پخش شبکه های محلی در سراسر کشور آمریکا نیز یکی دیگر از بحث های مسئله ساز بوده و بر طبق تفاسیر صورت پذیرفته سرویس تلویزیون اینترنتی این شرکت احتمالاً در انتهای سال جاری و یا در سال ۲۰۱۶ معرفی خواهد شد، ضمن اینکه امید می رود رونمایی اپل تی وی جدید نیز به همراه آن صورت پذیرد.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
و گویم بسم الله وامده کردن خود به مدت چند روز برای بیرون امدن شایعه از اپل قبل از اون اس6 ...جی4....پی8...پلاسm9...z3... طراحی تکراری..اندرویدm...وحالا اپل ...وبازم میگذره سال دیگه روز از نو روزی از نو تا کی ادامه دارد خدا داند این شد زندگی
تا جایی که من میدونم
"WWDC" فقط درمورد نرم-افزار صحبت میشه
من که فقط منتظر ios و مک ام
مشکلی باهاش ندارما ولی تلوزيون واس چی ميخواد معرفی کنه ديگه باوو ی باگ ميگيره مث ایفوناش وختی میزنی ی کانال تلوزيون ریبوت ميشه:دی
ولی اگه ماشین بده بیرون حال ميده تو جاده وختی میخوایی بری دنده 3 ماشین خاموش میشه
آبو بريز اونجا كه ميسوزه :-)
آخرش به این می رسیم که امسال کلا WWDC برگزار نمی شه !! والا !!
بی صبرانه منتظرم طراحی جدید ios رو ببینم ! احتمالا شبیه OS X و WatchOS می شه !!
قرار بود طراحی مکینتاش به سمت ios سوق پیدا کنه. چطو شد؟!
تا حدودی رفت!! رفت!! ولی مثل هم نشدن و مک یه قدم جلو تر رفت و iOS تو همون طراحی موند ! WatchOS هم باز سمت طراحی مک رفت با آیکن های دایره ایی!
احتمالا خیلی چیز ها تو طراحی iOS9 فرق کنه!!!
واقعا لينك داري بدي / به نظر مك os تطابق كامل با مكبوك داره .
.
آيپد پرو به مك os نزديك كنه بهتره يه تجربه هم ميشه براي لمسي كردن احتمالي مك
.....
ويرايش
نظر سوتابایت ديدم در حد ظاهره ايراد تداره :D
ولی باز شایعه شده بود اپل TV یکی از زنجره های Home Kit !! دو راهی !! هر چند تیم کوک الان داره برای روی سن رفتن تمرین می کنه!!
wwdc امسال فکر نکنم خیلی پربار باشه آخه خیلی چیزا یا معرفی نمیشه یا تو شک و تردیده