تلفن هوشمند V10 از ال جی رسماً معرفی شد؛ موبایلی با تمرکز مضاعف بر تجربه چند رسانه ای کاربران
ال جی امروز عاقبت از اولین تلفن هوشمند سری V خود پرده برداشته و برای این محصول جدید که تمرکز اصلی اش بر روی تجربه ی چند رسانه ای کاربران از دیوایس قرار گرفته نام V10 ...
ال جی امروز عاقبت از اولین تلفن هوشمند سری V خود پرده برداشته و برای این محصول جدید که تمرکز اصلی اش بر روی تجربه ی چند رسانه ای کاربران از دیوایس قرار گرفته نام V10 را برگزیده است.
کمپانی کره ای در موبایل یاد شده و طی یک ابتکار ویژه نمایشگر کوچک تری را بالای صفحه نمایش اصلی گنجانده؛ بدین ترتیب وقتی صفحه نمایشگر بزرگتر خاموش باشد پانل صفحه نمایش کوچک تر زمان، وضعیت آب و هوا، تاریخ و آیکن باتری را نمایش خواهد داد و هنگامیکه شرایط به حالت بر عکس در بیاید، با کمک صفحه نمایش اضافی قادر خواهید بود اپلیکیشن های دلخواه را سریع تر اجرا کرده یا به میانبرهایی ویژه و سفارشی دسترسی داشته باشید.
در ادامه با دیجیاتو همراه باشید.
از دیگر مزایای وجود یک نمایشگر اضافی هم می توان به این نکته اشاره داشت که هر وقت در حین تماشای ویدئو روی موبایل پیغام یا تماسی را دریافت کنید، ویدئو دیدنتان مختل نشده و موارد یاد گشته بر روی صفحه نمایش بالای دستگاه نشان داده می شوند.
LG V10 به یک دوربین دوگانه ی ۵ مگاپیکسلی در بخش جلویی مجهز شده که با استفاده از آن می توانید سلفی هایی با زاویه ۱۲۰ درجه و دارای کیفیت بالا بگیرید. کمپانی سازنده از الگوریتمی ویژه استفاده کرده تا برای ثبت تصاویر خود نگاره زاویه باز، مجبور نباشید موبایل را در جهت های مختلف حرکت دهید. بر اساس این الگوریتم دوربین دوگانه اسمارت فون مورد بحث با دو لنز خود تصاویری مجزا تهیه کرده و سپس آنها را با یکدیگر ترکیب می کند.
آنچه در بالا آمد تمام مزایای نرم افزاری دوربین تلفن هوشمند تازه ی ال جی محسوب نمی شوند، امکان دیگری با نام Multi-View Recording هم موجود است، که با استفاده از آن قادر خواهید بود همزمان با سه لنز دوربین دستگاه به فیلمبرداری پرداخته و سپس خروجی هر یک را که بهتر به نظر می رسید به شکل مجزا استفاده کنید.
حالا که صحبت از ویدئوها به میان آمده بد نیست یادآور شویم ال جی V10 در یک اقدام خاص و ویژه به اولین اسمارت فونی بدل گشته که مدی دستی برای ضبط این نوع از فایل ها را نیز فراهم می آورد. بنابراین از این پس کاربرانش قادرند نرخ فریم، سرعت شاتر، وایت بالانس، دامنه ایزو و فوکوس را پیش از شروع ثبت ویدئو تنظیم کنند.
در کنار تفاسیر صورت پذیرفته فراموش نکنید که امکان تهیه ویدئوها در سه رزولوشن HD، FHD و UD نیز وجود دارد و نسبت تصویر نیز می تواند بین یکی از دو گزینه ی ۱۶ به ۹ یا ۲۱ به ۹ متغیر باشد. در موبایل یک ابزار ویرایش ویدئوی دم دستی هم گنجانده شده که برخی از کارهای اولیه و ادیت های معمول را بد نیست با آن به سرانجام برسانیم.
LG V10 نمایشگری ۵.۷ اینچی با رزولوشن ۲۵۶۰ در ۱۴۴۰ پیکسل دارد که تراکم پیکسلی اش نیز به ۵۱۳ppi می رسد؛ نمایشگر دوم آن هم ۲.۱ اینچی بوده و رزولوشن اش ۱۶۰ در ۱۴۴۰ پیکسل است. دستاورد جدید کمپانی کره ای را یک چیپست شش هسته ای اسنپدراگون ۸۰۸ در کنار پردازنده ی گرافیکی آدرنو ۴۱۸ به همراه ۴ گیگابایت حافظه ی رم LPDDR3 قدرت می بخشند.
از سایر ویژگی های آن نیز می توان به حافظه داخلی ۶۴ گیگابایتی (قابل افزایش از طریق درگاه میکرو SD تا ۲ ترابایت)، دوربین ۱۶ مگاپیکسلی اصلی با گشودگی دهانه لنز f/1.8 و لرزشگیر اپتیکال نسخه ۲.۰، باتری قابل تعویض ۳۰۰۰ میلی آمپر ساعتی، اندروید ۵.۱.۱، ضخامت ۶.۸ میلیمتری، وزن ۱۹۲ گرمی و پشتیبانی از فناوری های 4G-LTE، بلوتوث، NFC، وای-فای و USB 2.0 اشاره داشت.
گفتنی است که بدنه اسمارت فون مورد اشاره را ترکیبی از سیلیکون و فریمی فلزی تشکیل داده اند و جنس شان به گونه ایست که با هر بار زمین افتادن موبایل نباید نگران خط و خش برداشتنش باشید.
V10 در رنگ های مشکی، سفید، بژ، آبی و یشمی از همین ماه در دسترس کاربران کره ای قرار خواهد گرفت و افراد در بازارهای آمریکا، چین، آسیا، آمریکای لاتین و خاورمیانه باید منتظر اعلام تاریخ عرضه باقی بمانند. در مورد قیمت محصول هم هنوز حرف خاصی به میان نیامده است.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.






اگه نوار اعلانات رو میبرد اون بالا تا صفحه کامل بشه خیلی خوب میشد ولی الانم خوبه و من به الجی تبریک میگم!
در حین خواندن مطلب , ناخوداگاه چندین بار به این فکر افتادم که شاید امروز April Fools' Day هستش و من بی خبرم !
خارج از FanBoy بازی دوستان و همکاران گرامی , فکر میکنم این گوشی هر شخصی را به تحسین وامیداره .
چه گوشی با حالی. اون صفحه نمایش دومی به نظر کاربردی میاد.
قیمتش باید دید چنده.
OMG رو دست زد 5 بلند شده در مورد هادی نوروزی هم بگم شاید شایعه باشه
نه اخبار هم اعلام کرد
در اخبار اعلام کرد بدبختانه شایعه نیست
خدا رحمتش کنه
خدایش بیامرزد روحش شاد
چقد خوبه این گوشی....آفرین ال جی نو آور...چه دوربینهایی...چه صفحه نمایشی....چه بدنه با کیفیتی
کاش میتونست مثل سوپر امولد ها برای نمایش رنگ سیاه پیکسلا رو کامل خاموش کنه
اونوقت میتونست کل پنل رو یکپارچه کنه و نمایش نوتیفیکیشن های خاص و کلا برنامه هاشو نرم افزاری روی یه بخش بالای پنل نمایش بده. موقع روشن بودنش هم چون بقیه پیکسلا خاموشن مثل وضعیت الانش کم شارژ مصرف میکرد
دوربینای سلفی هم میبرد بالای پنل ، عالی می شد هرچند الان هم خیلی خوبه بنظرم ایده و طراحی خیلی جالبی داره
____________________________________
دوستان اگه برای ورود به فیسـ.ـبوک و یوتـ.ـوب مشکل دارین از این سایت استفاده کنین azad72.tk
زیبا و شیک تنها از این 808 من زیاد خوشم نماید 810 هم که اصلا خوب نیست امسال کلا کوالکوم بازار اسمارت فون ها رو خراب کرد امسال گوشی هایی که از لحاظ طراحی و امکانات عالی بودند ساخته شدند اما تنها کوالکوم بود که بازار رو داغون کرد
هادی نوروزی فوت کرده
خدا رحمتش کنه. امروز صبح در اثر سکته قلبی در 30 سالگی فوت کرد.
خداوند به بازماندگانش صبر بده.