ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

Very satisfied Satisfied Neutral Dissatisfied Very dissatisfied
واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

جدیدترین اخبار و روندهای دنیای فناوری را با نگاهی دقیق و حرفه‌ای، در کانال تلگرام دیجیاتو دنبال کنید.

ورود به کانال تلگرام دیجیاتو
تکنولوژی

والدینی آمریکایی از اپل به خاطر کشته شدن دختر 5 ساله خود شکایت کردند

روز 24 دسامبر سال 2014 میلادی بود که زندگی جیمز و بتانی ماودیسِت برای همیشه تغییر کرد؛ روزی که دختر 5 ساله آنها در یک تصادف وحشتناک رانندگی کشته شد. خانواده در اتومبیل خود نشسته ...

شایان ضیایی
نوشته شده توسط شایان ضیایی تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۳۹۵ | ۱۹:۰۰

در دیجیاتو ثبت‌نام کنید

جهت بهره‌مندی و دسترسی به امکانات ویژه و بخش‌های مختلف در دیجیاتو عضو ویژه دیجیاتو شوید.

عضویت در دیجیاتو

روز 24 دسامبر سال 2014 میلادی بود که زندگی جیمز و بتانی ماودیسِت برای همیشه تغییر کرد؛ روزی که دختر 5 ساله آنها در یک تصادف وحشتناک رانندگی کشته شد. خانواده در اتومبیل خود نشسته بود و سرعت خودرو به خاطر نزدیک شدن به ترافیک کاهش یافت.

اما یک راننده 20 ساله، با سرعت 105 کیلومتر بر ساعت به اتومبیل خانواده ماودیست برخورد کرد؛ چرا که در حال چت ویدیویی از طریق فیس تایم روی آیفون 6 خود بود. هنگامی که پلیس به صحنه حادثه رسید، اپلیکیشن همچنان باز مانده و ویدیو چت به پایان نرسیده بود.

خانواده ماودیست اخیراً در پرونده ای، اپل را به عنوان یکی از متهمان این حادثه رانندگی شناخته و این کمپانی غول تکنولوژی به عدم قرار دادن قابلیتی برای قفل اپلیکیشن به هنگام رانندگی متهم شده است. ناگفته نماند که اپل پیش از این پتنتی برای چنین قابلیتی به ثبت رسانده اما عدم توسعه آن سبب شده تا خانواده ماودیست، کمپانی را به سهل انگاری متهم کند.

3bb52be700000578-4074818-image-a-3_1483057065416-w600

در این پرونده، از اپل خواسته نشده تا قابلیت قفل اپلیکیشن را به مدل های فعلی و آتی آیفون اضافه کند. در عوض، خانواده ماودیست تقاضای غرامت برای صدمات جانی و روانی و نیز هزینه های پزشکی کرده است که احتمال دارد با موافقت دادگاه مواجه شود.

در نهایت، چنین حادثه ای اگرچه واقعاً ناراحت کننده است اما به نظر می رسد وکلای خانواده ماودیست پی برده اند که قادر به دریافت غرامت چندان قابل توجهی از سوی جوانی 20 ساله نیستند و در عوض تصمیم گرفته اند به سراغ جیب های پر از پول اپل بروند. در واقع بر کسی پوشیده نیست که اپل یکی از ثروتمندترین کمپانی های حال حاضر جهان به شمار می رود و هر کسی با تشکیل پرونده های قضایی سعی دارد بخشی از آن ثروت را از آن خود کند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (25 مورد)
  • navidkalkali
    navidkalkali | ۱۰ دی ۱۳۹۵

    مشکلات جهان اسلام هم تقصیر اپل هستش

  • Hadi.TJ
    Hadi.TJ | ۱۰ دی ۱۳۹۵

    چه مسخره... مسخره ترين شكايتي كه ميشد كرد از اپل بود در اين رابطه... حالا مثلا اگه در حال حرف زدن با موبايل بود ميرفتن از اپراتور مخابراتي شكايت ميكردن؟ يا مثلا اگه در حال تماس تصويري با واتس اپ بود ميرفتن از مارك زاكربرگ شكايت ميكردن؟؟؟ خيلي مسخره اس... اصلا چرا از شركت ماشين سازي شكايت نكردن كه ماشين و جوري نساخته كه اتوماتيك ترمز كنه و به كسي نخوره... يا مثلا از شهرداري كه گارد ريل نكشيده كنار همه جاده ها كه ماشينا نيان رو پياده رو؟؟؟ اين خارجيا هم خيلي احمقن ها... قطعا شكايتشون كار به جايي نميبره، فقط خودشون و مسخره خاص و عام ميكنن

  • ح حجازی
    ح حجازی | ۱۰ دی ۱۳۹۵

    این که یه شکایت کاملا احمقانس اگه کسی سرش بره روی پخش موسیقی که فلش یا دی ودی رو عوض کنه و به کسی بزنه اون شخص صدمه دیدیه میره از خواننده شکایت کنه؟ یا از سازنده فلش یا پلیر؟ خلاصه اپل یه سرویس چت ارائه داده نه سرویس هوشیاری.

  • Rooz5eh
    Rooz5eh | ۱۰ دی ۱۳۹۵

    چقدر جالبه اين خانواده قبل ازينكه ٦ اس بياد نمونه هاى ازمايشيشو از اپل گرفته بودن :)) اخه سپتامبر ٢٠١٥ ريليز شد ٦ اس :))

    • Rooz5eh
      Rooz5eh | ۱۰ دی ۱۳۹۵

      البته توو منبع خبر زده ايفون ٦

  • zxc
    zxc | ۱۰ دی ۱۳۹۵

    اصلا سال ٢٠١٤ كه ايفون ٦اس نبوده...
    موضوع چيه؟؟??

  • mil72
    mil72 | ۱۰ دی ۱۳۹۵

    دزد و کلاهبردار بود حالا قاتل هم شد

    • Rooz5eh
      Rooz5eh | ۱۰ دی ۱۳۹۵

      كسى كه فقط تيتر مطلب رو ميخونه لُمپَنه

  • آقای ...
    آقای ... | ۱۰ دی ۱۳۹۵

    یه تحقیق بکنید ببنید اون زن و مرد ایرانی نیستن
    احیانا ؟ ?
    آخه به اپل چه ربطی داره ناموسا ؟
    مگه اپل به اون یارو گفته در حال
    رانندگی چت کن ؟ ?

  • ireza89
    ireza89 | ۱۰ دی ۱۳۹۵

    توى ايران ماشين بدرن ايمنى ميفروشن ساله چند هزار نفر كشته و خاواده ها داغ دار ميشن هيچ كس پاسخگو نيست،
    اونجا دوتا ماشين تصادف كردن چون راننده مقصر از تلفن همراه استفاده ميكرده رفتن سراغ سازنده تلفن همراه كه چرا گوشيتو هنگام رانندگى اپليكيشن تماسش قفل نداشته.
    فقط ببينيد به راحتى چجورى يه شركت به اين بزرگى رو چه به درستى چه به غلط كشيدن دادگاه و بايد پاسخگو باشه.
    سيستم قضايى ما كجا و اونها كجا

  • ناصر
    ناصر | ۱۰ دی ۱۳۹۵

    بگو میخوان از اپل دوزدی کنن

  • بهنام
    بهنام | ۱۰ دی ۱۳۹۵

    ما فکر کردیم خودمون آویزونیم ??

نمایش سایر نظرات و دیدگاه‌ها
مطالب پیشنهادی