ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

Very satisfied Satisfied Neutral Dissatisfied Very dissatisfied
واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

نرم افزار و اپلیکیشن

درآمد هفته اول پابجی موبایل یک پنجم فورتنایت روی iOS بوده است

پورت‌های موبایل فورتنایت و پابجی هر دو موفق ظاهر شده‌اند و با وجود اینکه ما پابجی موبایل را بهتر از فورتنایت می‌دانیم اما همچنان حضور آن‌ها در اسمارت‌فون‌‌ها نقطه عطفی برای این پلتفرم به حساب ...

محمد کریمی
محمد کریمی منتشر شده در 12 اردیبهشت 1397  |  15:30

در دیجیاتو ثبت‌نام کنید

جهت بهره‌مندی و دسترسی به امکانات ویژه و بخش‌های مختلف در دیجیاتو عضو ویژه دیجیاتو شوید.

عضویت در دیجیاتو

پورت‌های موبایل فورتنایت و پابجی هر دو موفق ظاهر شده‌اند و با وجود اینکه ما پابجی موبایل را بهتر از فورتنایت می‌دانیم اما همچنان حضور آن‌ها در اسمارت‌فون‌‌ها نقطه عطفی برای این پلتفرم به حساب می‌آید. حالا با توجه به اطلاعات به دست آمده، به نظر می‌رسد درآمد بهتر فورتنایت تنها محدود به پلتفرم‌های خانگی نیست.

گزارشات منتشر شده از سوی پایگاه تحلیلی سنسور تاور (Sensor Tower) نشان می‌دهند که نسخه iOS پابجی در حالی هفته اول عرضه‌اش را با درآمد 700 هزار دلاری به پایان رساند که فورتنایت موبایل در مدت زمان مشابه و روی همین پلتفرم توانست 3.7 میلیون دلار درآمدزایی کند.

یعنی فورتنایت چیزی حدود پنج‌ برابر پابجی روی iOS و آن هم در هفت روز فروش داشته است. این رقم زمانی عجیب‌تر می‌شود که بدانید فورتنایت در هفته ابتدایی انتشارش در دسترس تمام بازیکن‌ها نبود و استودیوی اپیک گیمز نسخه iOS ساخته‌اش را به صورت محدود منتشر کرد.

سنسور تاور یکی از دلایل این اختلاف زیاد را ویژگی کراس‌پلتفرم بازی عنوان نموده است. به لطف این قابلیت خریدها و پیشرفت‌ها تنها محدود به پلتفرمی که بازی می‌کنید، نیستند و روی خود اکانت ثبت می‌شوند. یعنی اگر یک لباس را در نسخه موبایل بخرید، از همان لباس در ورژن کامپیوتر و پلی‌ استیشن 4 هم می‌توانید استفاده کنید.

جدا از اینکه پیشنهادات کوتاه مدتی که اپیک‌گیمز برای خرید آیتم‌های مختلف می‌گذارد نیز در موفقیت بالای فورتنایت بی‌‌تاثیر نبوده اند. البته اگرچه از لحاظ درآمدزایی فورتنایت جلو افتاده ولی از دیدگاه تعداد دانلود، پابجی موبایل همچنان می‌تازد؛ بازی در هفته اول عرضه خود 22 میلیون دانلود را فقط از اپ استور ثبت کرد.

READ  نسخه بتا رابط کاربری One UI 7 سامسونگ سرانجام منتشر شد

فورتنایت نیز با وجود محدودیت‌هایی که در روزهای نخست عرضه داشت، در همین مدت زمان 3.7 میلیون بار از اپ‌ استور دانلود شد. بد نیست اضافه کنیم هیچکدام از این ارقام و آمارها شامل کشور چین نمی‌شوند. پابچی موبایل طرفداران زیادی در چین دارد و احتمالا سهم زیادی از درآمدهایش مربوط به این منطقه است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
نظرات ثبت شده (5 مورد)
  • Vazhgoon

    دوستان جایی هست که بشه پلیرهای ایرانی پابجی رو پیدا کرد و گروه تشکیل داد؟.

  • rasoolazizi

    پابجی بهتره اما ادمو تحریک به خرید نمیکنه

  • mohammadali_aa

    فورتنایت تخیلی و بچه گانس
    من پابجی رو ترجیح میدم

  • m_sh

    پابجی فوق العادس ولی جای پیشرفت داره

  • LOGANLEGEN

    دلیل نمیشه که بهتره اینطور حساب بکنیم کلش هم کلی درآمد داره اما.. بله!

مطالب پیشنهادی