چگونه پیش از غیر فعال شدن گوگل پلاس از عکس‌ها و اطلاعات خود بکاپ بگیرید؟

گوگل اخیرا اعلام کرده که قصد دارد به زودی به کار گوگل پلاس پایان دهد و به همین دلیل برنامه‌ی زمانی کامل خود برای این کار را اعلام کرده است. دلیل این اتفاق احتمالا عدم استقبال افراد از این صفحه‌ی مجازی بوده است.

اما به هر دلیلی شاید شما یکی از کاربران این صفحه‌ی اجتماعی باشید و از آن استفاده‌ها زیادی می‌کنید. در این مطلب قصد داریم به آموزش چگونگی بکاپ گرفتن از اطلاعات در گوگل پلاس بپردازیم. برای حفظ اطلاعات خود در گوگل پلاس تا انتها با این مطلب همراه باشید.

چرا گوگل پلاس تعطیل می‌شود؟

بر خلاف استقبال نسبتا خوب در شروع فعالیت (گوگل پلاس در اولین ماه فعالیتش موفق شده بود ۲۵ میلیون کاربر را در اختیار بگیرد) با گذشت زمان چهارمین تلاش گوگل در ایجاد یک صفحه‌ی مجازی مناسب با شکست رو به رو شد.

عدم استقبال و فعالیت کم کاربران تنها دلایل توقف فعالیت این صفحه‌ی مجازی نیستند. علاوه بر این‌ها مشکلات نرم افزاری و فنی گوگل پلاس باعث شد که برخی از توسعه دهندگان بتوانند به اطلاعات شخصی میلیون‌ها کاربر دسترسی داشته باشند. موضوعی که بیش از پیش باعث غروب آفتاد گوگل پلاس شد.

اگر بخواهیم نگاهی به آمار این صفحه‌ی مجازی داشته باشیم، باید به این موضوع اشاره کنیم که گوگل پلاس با اینکه ۱۱۱ میلیون کاربر فعال در سال ۲۰۱۵ داشت، اما تنها ۶.۷ میلیون نفر از این کاربران بیشتر از ۵۰ پست در این صفحه‌ی مجازی داشتند و فقط ۳.۵ میلیون نفر در ۳۰ روز گذشته بیشتر از ۵۰ مطلب در این صفحه‌ی مجازی پست کرده‌اند.

گوگل پلاس

چگونه از اطلاعات خود در گوگل پلاس بکاپ بگیریم؟

۱۳ فروردین ۹۸ حساب‌های کاربری و هر صفحه‌ای که در گوگل پلاس دارید غیر فعال خواهند شد و گوگل فرآیند حذف محتوای بارگذاری شده در این صفحه‌ی مجازی را آغار خواهد کرد. این موضوع به این معنی است که عکس‌ها و ویدیو‌هایی که در آرشیو آلبوم‌ها و صفحات گوگل پلاس دارید حذف خواهند شد.

خوشبختانه تا پیش از ۱۳ فروردین این امکان وجود دارد که از همه‌ی اطلاعات خود بکاپ بگیرید. البته لازم به ذکر است که اگر پیش از این از ویدیو‌ها و تصاویر خود بکاپ گرفته‌اید؛ اطلاعاتتان حذف نمی‌شود.

بقیه‌ی اطلاعات مثل Circle‌ها، انجمن‌ها، استریم‌ها و 1+‌ها هم می‌توانند ذخیره سازی گردند. همچنین گوگل اعلام کرده که فرآیند حذف همه‌ی اطلاعات ممکن است چند ماه به طول بیانجامد و بعد از تاریخ اعلام شده همچنان در دسترس باشند؛ اما بالاخره حذف خواهند شد.

برای بکاپ گرفتن از همه‌ی اطلاعات خود به صورت یکجا کافی است مراحل زیر را طی کنید:

  • به صفحه‌ی دانلود اطلاعات گوگل پلاس بروید. ممکن است نیاز داشته باشید که اطلاعات حساب کاربری خود را وارد کنید.
  • Next را بزنید.
  • نوع فایل را انتخاب نمایید.
  • نحوه‌ی دریافت اطلاعات خود را مشخص نمایید.
  • گزینه‌ی Create Archive را بزنید.

برای بکاپ گرفتن از اطلاعاتی خاص مراحل زیر را طی کنید:

  • به صفحه‌ی دانلود اطلاعات گوگل پلاس بروید.
  • در کنار نوع محتویاتی که می‌خواهید دانلود کنید مثل استریم، روی فلش کوچک تعبیه شده کلیک نمایید.
  • گزینه‌ی Select Specific Data را بزنید.
  • اطلاعات خاصی که مد نظرتان است را انتخاب کنید.
  • گزینه‌ی OK را بزنید.
  • Next را بزنید.
  • نوع فایل را انتخاب کنید.
  • نحوه‌ی دریافت اطلاعات خود را مشخص نمایید.
  • گزینه‌ی Create Archive را بزنید.

آیا همچنان امکان ایجاد صفحات جدید وجود خواهد داشت؟

طبق اعلام گوگل از ۱۵ بهمن ماه امسال امکان درج صفحات امکان پذیر نیست. همچنین امکان ایجاد رویداد‌ها، انجمن‌ها، صفحات و پروفایل‌های گوگل پلاس هم وجود نخواهد داشت. افرادی که صاحب انجمن‌ها بودند می‌توانند اطلاعات مد نظر خود در این صفحات را دانلود نمایند.

از اواسط اسفند ماه سال جاری امکان دانلود اطلاعات دیگر مثل نویسنده، بدنه و تصاویری که در هر پست از انجمن‌ها مورد استفاده قرار گرفته هم امکان پذیر خواهد بود.

گوگل پلاس

آیا امکان ورود به وبسایت‌های دیگر با استفاده از گوگل پلاس امکان پذیر خواهد بود؟

اگر پیش از این با استفاده از دکمه‌ی گوگل پلاس وارد برخی از وبسایت‌ها می‌شدید، احتمالا در هفته‌های آتی و به مرور زمان این دکمه‌ها کارایی گذشته را نخواهند داشت. در برخی موارد ممکن است این دکمه‌ها جای خود را به دکمه‌های ورود به حساب گوگل بدهند که مثل گذشته با بهره‌مندی از آن امکان این را خواهید داشت که وارد وبسایت‌ها شوید.

منبع:
inews
برچسب ها

مطالب مرتبط

گوگل اپلیکیشن Odysee را خرید

به احتمال زیاد به زودی گوگل قابلیت های آفلاین و خصوصی بیشتری به سرویس Google + Photos خواهد افزود. زیرا به تازگی غول جستجو موفق شده تا اپلیکیشن Odysee را تصاحب کند. Odysee در اصل اپلیکیشنی برای پلتفرم های iOS و اندروید بوده که از تصاویر و ویدئوهای کاربران که با دوربین تلفن هوشمند یا تبلت... ادامه مطلب

حذف محدودیت انتخاب نام در گوگل پلاس؛ دیگر نیازی به استفاده از نام واقعی در گوگل پلاس نیست

روز سه شنبه گوگل در اطلاعیه ای خبر از حذف محدودیت انتخاب نام در شبکه مجازی اش، گوگل پلاس، داد. به نظر می رسد این اتفاق بعد از سه سال از تاریخ تاسیس و در جهت درخواست های بسیار کاربران افتاده و از این به بعد، هر کسی می تواند با نام دلخواه خود در... ادامه مطلب

گوگل فناوری پردازش تصاویر RAISR را به موبایل های اندرویدی می آورد

گوگل همواره به دنبال راه هاییست تا اشتراک گذاری و بهره گیری از تکنولوژی های روز را برای کاربران تسهیل نماید، و چندی پیش یعنی در نوامبر 2016، از RAISR به عنوان روشی جدید برای پردازش تصویر رونمایی کرد. در این فناوری، تصویر با رزولوشن پایین آپلود شده و سپس از یادگیری ماشینی برای بازسازی پیکسل... ادامه مطلب

لینک های مربوط به +Google در حال حذف شدن از صفحات گوگل هستند

گوگل پلاس زنده است. این جمله ای بود که Bradley Horowitz (که اکنون شبکه اجتماعی ersatz را رهبری می کند) هفته پیش و قبل از کنفرانس توسعه دهندگان گوگل، در مصاحبه ای به Steven Levy (نویسنده سایت medium) گفته بود. وی در این مصاحبه اعلام کرد که نشانه های مبنی بر زنده بودن این شبکه اجتماعی اکنون بیش از هر... ادامه مطلب

گوگل پلاس با قابلیت جدید Collections به نبرد پینترست می رود

به نظر می آید شبکه ی اجتماعی متعلق به غول دنیای جستجو های اینترنتی، یعنی گوگل پلاس، قصد دارد تا با سرویس های جدیدی همچون پینترست وارد رقابت گردد. شبکه ی یاد شده روز دوشنبه قابلیت جدیدی با عنوان کالکشن (Collections) را معرفی نموده که به کاربران اجازه می دهد تصاویر، مقالات و انواع دیگر محتوی... ادامه مطلب

رها کردن عضو زخمی؛ پیوندهای یوتوب با گوگل پلاس قطع خواهند شد

گوگل دیگر کاربران را اجبار به داشتن اکانت گوگل پلاس برای فعالیت در یوتیوب نخواهد کرد و به نظر می‌ رسد که این شبکه اجتماعی در حال از دست دادن هر چه بیشتر جایگاهش در میان سرویس های مختلف غول جست و جوی اینترنتی است. اتفاقی که به نظر نمی رسد چندان کاربران گوگل را ناراحت و... ادامه مطلب

نظرات ۰

وارد شوید

برای گفتگو با کاربران، وارد حساب کاربری خود شوید.

ورود
x