ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اخبار خودرو

نگاهی به نتایج آخرین ارزیابی کیفیت خودروهای داخل

شرکت بازرسی کیفیت و استاندار ایران هر ماه خودروهای داخلی را مورد سنجش و ارزیابی قرار داده و در گزارشی کیفیت خودرو های داخلی را سنجیده و به معرفی با کیفیت ترین و بی کیفیت ...

غزاله زاهدی
نوشته شده توسط غزاله زاهدی | ۳ مهر ۱۳۹۸ | ۱۵:۰۰

شرکت بازرسی کیفیت و استاندار ایران هر ماه خودروهای داخلی را مورد سنجش و ارزیابی قرار داده و در گزارشی کیفیت خودرو های داخلی را سنجیده و به معرفی با کیفیت ترین و بی کیفیت ترین نمونه های داخلی می پردازد. در این گزارش، رده کیفی خودروها با ستاره‌هایی از یک تا پنج به نمایش در می ‌آید. متأسفانه در این گزارش ها خبری از نمره های منفی خودروها و همچنین نوع عیوب کشف‌شده آن ها نیست. بنابراین مشخص نمی شود که وزن ستاره های دریافتی یا از دست رفته بیشتر بر اساس سیستم های فنی و مکانیکی بوده یا تزییناتی و رفاهی و این اشکالات و عیوب با چه هزینه ای و به چه صورتی قابل رفع است. بعلاوه مشخص نیست که محصول خروجی از کارخانه در بازه زمانی مثلاً سه ماهه، چه مشکلات و معایب جدیدی را بروز خواهد داد.

در ادامه روند مذکور گزارش ارزشیابی کیفی خودرو مرداد ۹۸، توسط شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران منتشر شد. در مرداد ماه 98 تعداد ۴۱۷۲۳ دستگاه خودرو تولید گردید که ۹۹ درصد از حجم تولیدات به خودروهای گروه سبک و یک درصد دیگر به خودروهای گروه سنگین اختصاص دارد. خودروهای تولیدی کشور در این ماه، شامل ۴۳ مدل خودرو در گروه سبک و ۹ مدل در گروه سنگین است.

گروه سبک:

۱- بخش وانت:

در این بخش، در سطح قیمتی ۱ خودروی وانت نیو پیکاپ فوتون دیزلی با اخذ ۳ ستاره کیفی بالاترین کیفیت خودرو تولیدی ساخت داخل را در این ماه به خود اختصاص داده است.

کیفیت خودرو
جدول سطوح کیفی خودروهای گروه سبک-بخش وانت

۲- بخش سواری:

در این بخش، در سطح قیمتی ۱ خودروی نیو مزدا ۳ با اخذ ۴ ستاره کیفی، در سطح قیمتی ۲، خودروی پژو ۲۰۰۸ با اخذ ۵ ستاره کیفی، در سطح قیمتی ۳ خودروهای۳۰ Bو چانگان ۳۵CS و در سطح قیمتی ۴ خودروهای تندر ۹۰ پلاس اتوماتیک، تندر ۹۰ پلاس، پژو ۲۰۷ اتوماتیک، پژوSD  ۲۰۷ اتوماتیک، پژو ۲۰۷، پارس تندر و دنا پلاس با اخذ ۴ ستاره کیفی بالاترین کیفیت خودرو های تولیدی ساخت داخل را در این ماه به خود اختصاص دادند.

جدول سطوح کیفی خودروهای گروه سبک-بخش سواری
جدول مقایسه سطوح کیفیت-گروه سبک

گروه سنگین:

۱- بخش باری:

در این بخش، کامیونت ایسوزو ۸۵NMR، کامیونت هیوندای ۷۸HD، کامیونت هیوندای ۶۵HD و کامیون ایسوزو M75NPR با اخذ ۴ ستاره کیفی بالاترین کیفیت خودروهای تولیدی ساخت داخل را در این ماه به خود اختصاص دادند.

۲- بخش مسافری:

در این بخش، اتوبوس بین شهری درسا و اتوبوس بین شهری اسکانیا ۴۲۱۲ مارال با اخذ ۴ ستاره کیفی بالاترین کیفیت خودروهای تولیدی ساخت داخل را در این ماه به خود اختصاص دادند.

جدول سطوح کیفی خودروهای گروه سنگین
جدول مقایسه سطوح کیفیت-گروه سنگین
جدول مقایسه سطوح کیفیت-گروه سنگین
دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (4 مورد)
  • yahoo8317
    yahoo8317 | ۴ مهر ۱۳۹۸

    پراید کی از یه ستاره پرید تو دو ستاره؟ما که هرچی دیدیم کیفیتو اوردن پایین،کلا از وضعیت ستاره گذاری ها معلومه تستی در کار نبوده و سلیقه ای به اندازه ی رشوه ی دریافتی ستاره دادن

  • herogame
    herogame | ۳ مهر ۱۳۹۸

    کیفیت؟! خودرو ساز داخلی کیفیت میفهمه؟

  • کابر همیشگی
    کابر همیشگی | ۲ مهر ۱۳۹۸

    همه‌شون بی‌کیفیته

  • pars
    pars | ۲ مهر ۱۳۹۸

    یعنی اگر پراید دو ستاره جمع بشه عملا باید سورن و تیبا ۲ و تیبا و ساینا و ۴۰۵ و سورن و سمند که ۲ستاره اند هم جمع بشه !

مطالب پیشنهادی