ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

آپدیت یکپارچه
تکنولوژی

گوگل پشتیبانی گوشی‌ها از آپدیت یکپارچه را الزامی می‌کند

بر اساس تغییراتی که اخیرا در مجموعه تست فروشنده (VTS) گوگل ایجاد شده، دستگاه‌هایی که با سیستم عامل اندروید 11 وارد بازار می‌شوند، باید قادر به پشتیبانی از قابلیت آپدیت یکپارچه باشند. VTS این محصولات را ...

محمد قریشی
نوشته شده توسط محمد قریشی | ۲۰ فروردین ۱۳۹۹ | ۱۸:۳۰

بر اساس تغییراتی که اخیرا در مجموعه تست فروشنده (VTS) گوگل ایجاد شده، دستگاه‌هایی که با سیستم عامل اندروید 11 وارد بازار می‌شوند، باید قادر به پشتیبانی از قابلیت آپدیت یکپارچه باشند. VTS این محصولات را برای پشتیبانی از پارتیشن A/B مورد بررسی قرار می‌دهد.

از آنجایی که دستگاه‌ها برای استفاده از اپلیکیشن‌های گوگل باید قادر به دریافت تاییدیه VTS باشند، تمام سازندگان محصولات اندرویدی باید دستگاه‌های مجهز به سیستم عامل اندروید 11 را با قابلیت پشتیبانی از بروزرسانی یکپارچه وارد بازار کنند.

این قابلیت فنی بوده، اما برای کاربران اهمیت بالایی دارد. ساختار پارتیشن A/B و بروزرسانی یکپارچه از سال 2016 به سیستم عامل اندروید اضافه شده، اما تمام شرکت‌های چنین ویژگی را برای محصولات خود درنظر نگرفته‌اند. این قابلیت نه تنها به کاربر اجازه می‌دهد در زمان نصب بروزرسانی‌های جدید و پچ‌های امنیتی از دستگاه خود استفاده کنند، بلکه از محصول در این فرایند محافظت می‌کند.

وجود دو ایمیج از سیستم، به معنای آن است که کاربر همیشه به یک بکاپ دسترسی دارد و اگر در هنگام نصب بروزرسانی دستگاه دچار مشکل شود، می‌توان از آن استفاده کرد. در صورتی که دستگاه در هنگام نصب بروزرسانی خاموش شود، قابلیت آپدیت یکپارچه و ساختار پارتیشن A/B از خرابی آن جلوگیری می‌کند. در حال حاضر کروم بوک‌ها نیز از ساختار مشابه استفاده می‌کنند.

آپدیت یکپارچه

این قابلیت علاوه بر افزایش امنیت دستگاه، یک راه حل مناسب برای نصب بروزرسانی‌های جدید محسوب می‌شود. تصور کنید چندین دقیقه برای نصب آپدیت و پچ‌های امنیتی ماهانه صبر کنید اما در میانه کار، دستگاه دچار مشکل شود و برای استفاده مجدد از آن مجبور به مراجعه به نمایندگی شوید.

در حال حاضر بسیاری از شرکت‌ها مانند وان پلاس، ال جی، اچ‌تی‌سی، موتورولا، گوگل، ایسوس و سونی سیستم‌های پارتیشن A/B یا بروزرسانی یکپارچه را به محصولات خود اضافه کرده‌اند، اما برندهای مطرح مانند سامسونگ و هواوی هنوز از آن استفاده نمی‌کنند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (4 مورد)
  • Old Assassin
    Old Assassin | ۲۱ فروردین ۱۳۹۹

    یادمه گوشی باستانی mi4 دوتا پارتیشن داش یبارم که در حال اپدیت گوشی بریک شد از رو پارتیشن دوم بوت کردم گوشیو ولی اپدیت یکپارچه نداش

  • pars
    pars | ۲۰ فروردین ۱۳۹۹

    هواوی که توسط گوگل تحریمه داستانش چی میشه

    • آریا
      آریا | ۲۰ فروردین ۱۳۹۹

      هواوی رو بندازید دور دیگه

  • hamed_a
    hamed_a | ۲۰ فروردین ۱۳۹۹

    هواوی چه میکنه

مطالب پیشنهادی