ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

علمی

مدیرعامل فایزر: با وجود قرص خوراکی کرونا، همچنان به واکسن و دوزهای تقویتی نیاز داریم

مدیرعامل فایزر می‌گوید به‌رغم نتایج نویدبخشی که از قرص خوراکی ضد کرونا به دست آمده، واکسن و دوزهای تقویتی یا یادآور آن همچنان در مقابله با ویروس کرونا نقش مهمی خواهند داشت. به عبارت دیگر، ...

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۱۵ آبان ۱۴۰۰ | ۱۴:۰۰

مدیرعامل فایزر می‌گوید به‌رغم نتایج نویدبخشی که از قرص خوراکی ضد کرونا به دست آمده، واکسن و دوزهای تقویتی یا یادآور آن همچنان در مقابله با ویروس کرونا نقش مهمی خواهند داشت. به عبارت دیگر، وجود یک درمان موثر به معنی عدم نیاز به واکسن نیست، چون بدون واکسن از چرخه بیماری رها نمی‌شویم.

«آلبرت بورلا»، مدیرعامل فایزر در گفتگو با CNBC گفت: «این که توانسته‌ایم به درمانی برای ویروس کرونا دست یابیم، به معنای این نیست که دیگر واکسن نزنیم. دریافت واکسن ضروری است.» او افزود قرص کرونا برای کسانی است که به هر دلیلی به این بیماری مبتلا می‌شوند و باید جان آن‌ها را نجات دهیم. ولی هدف اصلی این است که جلوی بیمار شدن را بگیریم.

بورلا درباره دوز یادآور واکسن کرونا گفت: «به دوزهای یادآور نیاز داریم چون بدون آن‌ها هرگز نمی‌توانیم از چرخه معیوب بیماری خارج شویم. ما به ایمنی جمعی نیاز داریم.» با این حال، عده‌ای از مردم با وجود زدن واکسن به سختی به کرونا مبتلا می‌شوند و قرص خوراکی فایزر آمده تا کمک حال آن‌ها باشد.

فایزر دیروز اعلام کرده که قرص کرونای این شرکت در ترکیب با داروی HIV ریسک بستری و مرگ ناشی از کووید-۱۹ را تا ۸۹ درصد کاهش می‌دهد. با اعلام این خبر، قیمت سهام فایزر بیش از ۹ درصد افزایش پیدا کرد. این دارو دومین قرص خوراکی ضد کروناست که پس از «مولنوپیراویر»، محصول شرکت مرک در مقابله با ویروس کرونا موثر واقع شده است. بریتانیا به تازگی به اولین کشوری تبدیل شد که به مولنوپیراویر مجوز داده است.

اگر مراجع بهداشتی به داروی خوراکی فایزر مجوز بدهند، این قرص هم می‌تواند در مبارزه با ویروس کرونا نقش حیاتی بازی کند. فایزر قرار است در کمترین زمان ممکن داده‌های خود را به سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) ارسال کند. طبق اعلام مدیرعامل این شرکت، آن‌ها می‌خواهند تا قبل از جشن شکرگزاری به تاریخ ۴ آذر اطلاعات خود را ارسال کنند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • mos99
    mos99 | ۱۶ آبان ۱۴۰۰

    اینا هم که قشنگ مسخره کرده اند‌ دنیا رو...
    تو ایران که آزمایشگاه ها عشق کردند با کرونا و راه صد ساله رفتند!! تو تولیدکننده های دارو و واکسن هم که فایزر از همه بیشتر حال کرد چند ماه پیش آنکه اشتباه نکنم ۵۰۰ میلیارد درآمد کسب کرده بود تو این مدت حالا هم به بهانه های مختلف هی دز و دارو و چه و چه اضافه می‌کند

مطالب پیشنهادی