ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

ایلان ماسک
تکنولوژی

بایننس به ایلان ماسک کمک می‌کند تا از کریپتو برای کاهش بات‌های توییتر استفاده کند

بایننس قصد دارد با ایلان ماسک همکاری کند تا با یک رویکرد کریپتو محور تعداد بات‌های توییتر را کاهش دهد.

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی | ۷ آبان ۱۴۰۱ | ۱۳:۳۰

یکی از موضوعات قابل توجه مربوط به توییتر برای ایلان ماسک، مالک جدید آن، تعداد بات‌ها و کاربران اسپم این شبکه اجتماعی بوده است. حالا صرافی رمزارز بایننس که گفته می‌شود 500 میلیون دلار برای تصاحب توییتر توسط ماسک سرمایه‌گذاری کرده است، قصد دارد با این شبکه اجتماعی همکاری کند تا راهی برای کاهش بات‌های آن از طریق فناوری‌های کریپتو و بلاکچین پیدا کنند.

کمک بایننس به ایلان ماسک برای کاهش بات‌های توییتر

بایننس برنامه‌های اولیه خود برای همکاری با توییتر را در بیانیه‌ای برای نشریه حوزه کریپتو Decrypt به اشتراک گذاشته است. این صرافی رمزارز توضیح داد که در حال ایجاد یک تیم داخلی است تا «روی راه‌هایی تمرکز کند که بلاکچین و رمزارز می‌توانند برای توییتر مفید باشند و به طور فعال، برنامه‌ها و استراتژی‌هایی را طراحی کنند که می‌تواند به تحقق چشم‌انداز ایلان ماسک کمک کند».

بایننس

سخنگوی بایننس این فرضیه را مطرح کرد که آن‌ها به‌طور بالقوه می‌توانند رویکردهای «روی زنجیره» را برای مقابله با تکثیر بات‌ها ایجاد کنند. با این وجود، ظاهرا این صرافی هنوز در «مراحل اولیه» کار خود قرار دارد و در تلاش است تا طرح موردنظر خود را پیدا کند.

ماسک که ادعا کرده قصد دارد توییتر را برای اطمینان از «آینده تمدن» می‌خرد، با ارزهای دیجیتال غریبه نیست. غول خودروسازی تسلا یکی از بزرگترین دارندگان شرکتی بیت کوین جهان است و ماسک تاکنون چندین بار دوج‌کوین را در شبکه‌های اجتماعی تبلیغ کرده است. او همچنین در ماه آوریل گفته بود که این ارز دیجیتال می‌تواند به یکی از گزینه‌های پرداخت توییتر تبدیل شود.

اولین بار در بهار سال جاری گفته شده بود که ایلان ماسک به خرید توییتر علاقه‌مند است. با این حال، پس از چند هفته، ماسک به دلایل مختلفی از جمله تعداد کاربران فیک این پلتفرم، از تصمیم خود عقب‌نشینی و توییتر را به دلیل مخفی کردن تعداد بات‌ها به کلاهبرداری متهم کرد. با این حال، ماه گذشته، ثروتمندترین فرد جهان تغییر موضع داد تا روز گذشته به عنوان مالک جدید توییتر معرفی شود. او به عنوان اولین اقدام مدیریتی خود، بسیاری از مدیران ارشد این شرکت را اخراج کرد و ظاهرا قصد دارد تا برای مدتی نقش مدیر عاملی شرکت را برعهده داشته باشد. همچنین امروز گزارش‌هایی درباره تشکیل یک «شورای تعدیل محتوا» توسط او منتشر شده بود.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی