ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

چند اپلیکیشن کاربردی که برای سفر با اتوبوس باید نصب کرده باشید

در مقاله پیش رو با چند اپلیکیشن کاربردی معروف برای سفر و ویژگی‌های هر کدام آشنا می‌شوید.

تحریریه دیجیاتو
نوشته شده توسط تحریریه دیجیاتو | ۱۵ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۰:۵۵

در سال‌های اخیر برنامه‌هایی که تحت عنوان اپلیکیشن سفر به بازار معرفی شدند، بستر جامعی برای ثبت درخواست بلیط، مسیریابی در شهرهای جدید، تبدیل ارز، آموزش بستن چمدان‌ و حتی راهنمای سفر در اختیار مسافران گذاشتند. این برنامه‌ها هر آنچه را که مسافر پیش از سفر و در طول سفر نیاز دارد، پوشش می‌دهند. در مقاله پیش رو با چند اپلیکیشن کاربردی معروف و ویژگی‌های هر کدام آشنا می‌شوید.

بهترین اپ‌های تهیه بلیط

چند نمونه از بهترین اپ‌های تهیه بلیط اتوبوس داخلی و خارجی عبارت‌اند از:

اپ‌های داخلی

پیش از هرچیز پیشنهاد می‌کنیم بلیط خود را آنلاین بخرید. چند اپلیکیشن رزرو اتوبوس معروف داخلی وجود دارد که هر کدام می‌توانند نیازهای شما برای خرید آنلاین و راحت را فراهم کنند. با جست‌وجو در گوگل می‌توانید به این اپلیکیشن‌ها دسترسی پیدا کنید. بررسی مزایا و معایب هر کدام از این اپلیکیشن‌ها فرصت جداگانه‌ای می‌طلبد.

اپ‌های خارجی

۱.  اپلیکیشن کایاک ( Kayak)

اولین پلتفرم خارجی که به آن اشاره می‌کنیم، یک برنامه جست‌وجوی همه‌کاره است که امکان ثبت درخواست رزرو به‌طور مستقیم در آن وجود ندارد؛ اما مسافران را به وب‌سایت‌های ارائه‌دهنده خدمات حمل‌و‌نقل یا اقامت هدایت می‌کند. رزرو هتل، اجاره خودرو، تهیه بلیط هواپیما، قطار و البته اتوبوس از طریق این اپلیکیشن امکان‌پذیر است و بسیاری از تجربیات سفر را پوشش می‌دهد. حتی امکان مشاهده برنامه سفر به‌صورت آفلاین را فراهم می‌کند که در طول سفر بی‌نهایت مفید است.

۲.  اپلیکیشن واندرو (Wanderu)

اگر به‌دنبال پلتفرمی برای مقایسه و رزرو راحت و بی‌دردسر بلیط اتوبوس هستید، واندرو یکی از گزینه‌هایی است که باید حتماً مدنظر قرار دهید. این برنامه کاربردی امکان خرید بلیط اتوبوس و قطار را به‌راحتی درخواست بلیط هواپیما فراهم می‌کند. در واقع ابتدا صرفا با هدف ارائه خدمات سفر زمینی با اتوبوس و قطار به بازار معرفی شد و وجه تمایز آن با رقبا نیز همین است؛ اما در آپدیت‌های جدید امکان اجاره خودرو و رزرو هتل نیز در این اپ کاربردی گنجانده شده است. مسافران می‌توانند از این برنامه برای خرید بلیط اتوبوس Amtrak، Megabus،BoltBus  و سایر شرکت‌های معروف جهان استفاده کنند.

۳.  اپلیکیشن فلیکس باس (FlixBus)

FlixBus یکی دیگر از برنامه‌های خوب سفر زمینی با اتوبوس مستقر در آلمان است که در سراسر اروپا و ایالات متحده خدمات حمل‌و‌نقل ارائه می‌دهد. مسافران می‌توانند به‌کمک این برنامه مسیرها را مرور کنند، بلیط بخرند و به جزئیات سفر خود دسترسی داشته باشند. حتی می‌توانند با تخفیف‌ها یا کوپن‌های ویژه، هزینه کمتری برای سفر بپردازند و برای تغییر مسیر یا اتوبوس، هشدار متنی دریافت کنند.

یکی از ویژگی‌های جالب FlixBus طراحی بخش ویژه‌ای برای ثبت اشیاء گمشده یا پیداشده در اتوبوس است. علاوه‌بر‌این امکان ردیابی لحظه‌ای اتوبوس را فراهم می‌کند که در حال حاضر فقط از طریق وب‌سایت برنامه در دسترس است.

۴.  اپلیکیشن اومیو (Omio)

اپلیکیشن Omio قبل‌تر با نام GoEuro شناخته می‌شد و یکی دیگر از ابزارهای مفید سفر زمینی با اتوبوس به‌خصوص در سراسر اروپاست. البته امکان رزرو بلیط قطار و هواپیما نیز در آن وجود دارد. Omio به مسافران اجازه می‌دهد اطلاعات کارت تخفیف خود را مستقیما در اپ وارد کنند و هنگام خرید بلیط اتوبوس از شرکت‌های مختلف، تخفیف را روی هزینه بلیط لحاظ کنند. البته در حال حاضر این کارت تخفیف‌ها عمدتاً بر سفرهای ریلی داخل اروپا در نظر گرفته می‌شوند.

به‌عنوان یک برنامه درخواست بلیت، خدمات تمام اپراتورهای حمل‌و‌نقل اتوبوسی در این برنامه فهرست شده و مسافران می‌توانند به‌اختیار خود از میان آن‌ها انتخاب کنند. برای مثال اگر وضعیت سفر اتوبوسی بین مادرید و بارسلونا را در این برنامه جست‌وجو کنید، نتایج مربوط به Alsa، بزرگ‌‌ترین شرکت اتوبوس‌رانی اسپانیایی را مشاهده خواهید کرد.

۵.  اپلیکیشن روم تو ریو (Rome2Rio)

این برنامه حمل‌و‌نقل اتوبوسی با همکاری بیش از ۳ هزار شرکت اتوبوس‌رانی در دنیا (و البته شرکت‌های هواپیمایی، حمل‌و‌نقل ریلی، کشتی و کرایه خودرو)، اطلاعات سفر را در ۱۶۰ کشور دنیا ارائه می‌دهد. مسافران می‌توانند با ورود مبداء و مقصد سفر، مسیرهای اتوبوسی و برنامه‌های سفر موجود را مشاهده کرده و با بررسی قیمت‌ها و شرایط شرکت‌های مختلف، اقدام به خرید بلیط کنند.

از ویژگی‌های جالب این برنامه می‌توان به ثبت سفر با چندین نقطه توقف، ذخیره برنامه سفر برای آینده، اشتراک‌گذاری جزئیات سفر از طریق ایمیل و رسانه‌های اجتماعی و نمایش نقشه دقیق سفر اشاره کرد.

بهترین اپ‌های برنامه‌ریز سفر

سفر بدون برنامه لطفی ندارد و خسته‌کننده است. از بهترین برنامه‌های برنامه‌ریز سفر می‌توان به این چند مورد اشاره کرد:

۱.  اپلیکیشن تریپ آی‌تی (TripIt)

برنامه TripIt تمام اسناد و مدارک مربوط به سفر از جمله برگه‌های تأییدیه، برنامه‌ مسیر، بلیط‌ها، اطلاعات رزرو هتل، کرایه اتومبیل، خرید بلیط کشتی و نمایش مسیرهای رانندگی را در خود نگه می‌دارد و مسافر می‌تواند رزروهای خود را طوری تنظیم کند که به‌طور خودکار در این برنامه ثبت شود. یکی از ویژگی‌های جالب اپ تریپ آی‌تی امکان به‌اشتراک‌گذاری برنامه سفر با دوستان و آشنایان است!

۲. اپلیکیشن رود تریپر (Roadtrippers)

جدا از مسافران اتوبوسی، رود تریپر برای آن دسته از افرادی مناسب است که می‌خواهند یک سفر جاده‌ای ایدئال را پشت‌سر بگذارند و به برنامه‌ریزی مسیر نیاز دارند. از طرفی امکان رزرو هتل و فعالیت‌های تفریحی مقصد را نیز فراهم می‌کند. بنابراین اگر برای اولین‌بار به منطقه‌ای سفر می‌کنید و اطلاعات چندانی درباره جاذبه‌های شهر، اماکن دیدنی و رستوران‌های تراز اول آن ندارید، پیشنهاد ما به شما این اپ برنامه‌ریز محبوب است.

ناگفته نماند که اپلیکیشن‌های ایرانی برنامه‌ریز برای سفر هم طراحی شده‌اند که می‌توانید برای استفاده از محیط کاربری فارسی به آن‌ها مراجعه کنید.

چند اپلیکیشن برای سفر راحت‌تر

بعد از تهیه بلیط اتوبوس و چیدن برنامه سفر، به برنامه‌هایی نیاز دارید که

۱.  اپلیکیشن مترجم گوگل (Google Translate)

سفر اتوبوسی عموما مربوط به جابه‌جایی‌های بین‌شهری است و دغدغه تغییر زبان وجود ندارد اما اگر بخواهید فرضا با اتوبوس به ترکیه یا کشورهای همسایه سفر کنید، اپلیکیشن مترجم یکی از مهم‌ترین ابزارهایی است که باید به‌همراه داشته باشید. از ویژگی‌های Google Translate می‌توان به ترجمه ۱۰۰ زبان زنده دنیا، ترجمه تصاویر، مکالمات دوزبانه و حتی متن‌های دست‌نویس اشاره کرد.

۲.  اپلیکیشن موسیقی و مدیتیشن (Calm)

یک راهکار خوب برای فرار از شلوغی همیشگی فضای اتوبوس، استفاده از اپلیکیشن‌های مدیتیشن برای استراحت، مراقبه و شنیدن موسیقی‌های آرامش‌بخش است. صداهای دل‌نشین برنامه Calm ذهن مسافر را از شلوغی دور می‌کنند و به حالت عمیقی می‌برند که گذر زمان را نمی‌فهمد. حتی امکان دسترسی به مدیتیشن خودآگاهی، رفع اضطراب، تنظیم تنفس، کاهش سطح استرس و شادی وجود دارد.

اگر برای تمرکز، استراحت و حتی خواب راحت‌تر در مقصد سفرتان به‌دنبال موسیقی‌های شنیدنی یا داستان‌های بزرگ‌سالان و کودکان می‌گردید، این اپلیکیشن کاربردی را به شما پیشنهاد می‌کنیم. اگر هم دنبال سریال‌های صوتی، خلاصه کتاب، پادکست و دیگر محتواهای صوتی ایرانی هستید، اپ نوار یا شنوتو را قبل از سفر نصب کنید.

۳. اپلیکیشن فیلم نتفلیکس (Netflix)

برنامه نتفلیکس مختص سفر نیست اما می‌توان برای سرگرمی در طول سفر اتوبوسی یا در مقصد از آن استفاده کرد. کافی ا‌ست به اینترنت پایدار و پرسرعت دسترسی داشته باشید یا فیلم‌های موردنظرتان را قبل از سفر بارگیری کنید. نمونه‌های ایرانی این برنامه پرکاربرد به‌راحتی دردسترس هستند.

۴.  اپلیکیشن‌های کتاب‌خوان

هزاران کتاب دیجیتال در دسته‌بندی‌های موضوعی مختلف در گنجینه ارزشمند اپلیکیشن‌های کتاب‌خوان وجود دارند و قابل‌استفاده‌اند. اگر اهل کتاب‌خواندن هستید یکی از سرگرمی‌هایی که مسیرتان را کوتاه و لذت سفر را دوچندان می‌کند، کتاب‌خوانی است. برنامه‌های کتاب‌خوان از محبوبیت بسیار زیادی برخوردارند و برای سفر شما هم فال‌اند و هم تماشا.

کلام آخر

از لحظه‌ای که تصمیم به سفر اتوبوسی می‌گیریم تا زمانی که به خانه برمی‌گردیم، اپلیکیشن‌ها زحمت بسیاری از مراحل سفر را از دوش ما برمی‌دارند. بزرگ‌ترین انتظار مسافر از این برنامه‌ها رزرو بلیط اتوبوس و بررسی مسیرهاست اما استفاده از آن‌ها برای سرگرم‌شدن در طول مسیر، برنامه‌ریزی بهتر سفر، خواب راحت و آرامش بیشتر خالی از لطف نیست. 

شما چه تجربه‌ای در زمینه استفاده از این اپلیکیشن‌ها دارید؟ خواهشمندیم نظرتان را با ما در میان بگذارید.

تحریریه دیجیاتو

زندگی با تکنولوژی

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی