ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

توییتر
نرم افزار و اپلیکیشن

ایلان ماسک: اکانت‌های غیرفعال از توییتر حذف می‌شوند

مدیرعامل توییتر می‌گوید اکانت‌هایی است که سال‌هاست در این شبکه اجتماعی فعالیت نمی‌کنند، از این پلتفرم حذف خواهند شد.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۰۹:۰۰

توییتر درحال پاک‌سازی اکانت‌های غیرفعال در این شبکه اجتماعی است و این اقدام احتمالاً باعث خواهد شد تا تعداد دنبال‌کنندگان حساب شما کاهش پیدا کند. با این عمل همچنین نام‌های کاربری بیشتری در دسترس قرار خواهند گرفت.

براساس سیاست‌های توییتر، کاربران باید حداقل هر 30 روز یک بار به حساب کاربری خود وارد شوند تا اکانتشان برای همیشه از بین نرود. اما ماسک می‌گوید این شرکت درحال‌حاضر صرفاً به سراغ حذف اکانت‌هایی خواهد رفت که چندین سال است فعالیتی نداشته‌اند.

این اتفاق احتمالاً بیش از همه روی کاربران قدیمی توییتر اثر خواهد گذاشت، چون کسانی که سال‌هاست در این شبکه اجتماعی فعالیت می‌کنند، احتمالاً دنبال‌کننده‌های غیرفعال زیادی دارند. درنتیجه همان‌طور که ماسک هشدار داده است، تعداد فالوورها می‌تواند کاهش پیدا کند.

اکانت‌های قدیمی توییتر آرشیو می‌شوند

مدیرعامل توییتر همچنین تأیید کرده است که با حذف این اکانت‌ها، نام‌های کاربری آن‌ها در دسترس عموم قرار خواهد گرفت. در پاسخ به این مسئله، کاربری نوشته بود که این کار می‌تواند بخش مهمی از محتواهای قدیمی این شبکه اجتماعی را از بین ببرد. در پاسخ ایلان ماسک اعلام کرد: «اکانت‌ها آرشیو خواهند شد.» بااین‌حال، دقیقاً مشخص نیست که شکل این آرشیوشدن چگونه خواهد بود.

نیویورک تایمز چند ماه پیش در گزارشی گفته بود که توییتر در نظر دارد فروش نام‌های کاربری از طریق مزایده را ممکن کند. این روش می‌تواند سازوکار جدیدی برای کسب درآمد در این پلتفرم باشد. بااین‌حال، هنوز چیزی به‌صورت رسمی دراین‌باره اعلام نشده است.

از زمانی که ایلان ماسک معامله خرید توییتر را تکمیل کرد و مدیریت این شبکه اجتماعی را در دست گرفت، تغییرات بسیاری در این پلتفرم رقم خورده است. برای مثال، او تیک آبی قدیمی بسیاری از اکانت‌ها را حذف کرد و با انتقادات زیادی دراین‌باره روبه‌رو شد. وی همچنین اخیراً اعلام کرده است که کاربران به‌زودی می‌توانند از مخاطبان بابت مطالعه هر مطلب هزینه دریافت کنند.

ایمان صاحبی

علاقه من به فناوری به دوره نوجوانی برمی‌گرده اما از حدود سال ۹۴ کار جسته گریخته توی این فضا رو شروع کردم و از ۹۷ به‌طور جدی‌تر وارد این کار شدم. فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این حوزه برام محسوب می‌شه، اما به مرور فهمیدم که همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم خیلی دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی