ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

سوندار پیچای مدیرعامل گوگل
کسب و کار

گوگل در مقابل حکم دادگاه وزارت دادگستری آمریکا درخواست تجدیدنظر می‌کند

گوگل به‌سادگی حکم دادگاه را نمی‌پذیرد.

حمیدرضا علیا
نوشته شده توسط حمیدرضا علیا | ۲۱ مهر ۱۴۰۳ | ۱۷:۳۰

گوگل برای مبارزه‌ای تازه به‌منظور دستیابی به تجدیدنظر درمورد حکم دادگاه در پرونده وزارت دادگستری علیه این شرکت آماده‌ می‌شود. «سوندار پیچای» به‌تازگی رسماً دراین‌باره اظهارنظر کرده است.

به گزارش بیزینس اینسایدر، سوندار پیچای، مدیرعامل گوگل در یکی از برنامه‌های رسانه بلومبرگ حاضر شد و اولین‌ بار پس از مطرح‌ شدن گزینه تجزیه احتمالی این شرکت در پرونده ضدانحصار وزارت دادگستری صحبت کرد. پیچای به «دیوید روبنشتاین»، مجری برنامه بلومبرگ، گفت:

«باتوجه‌به مقیاس و اندازه ما، فکر می‌کنم سخت‌گیری اجتناب‌ناپذیر است.»

اما پیچای به‌صراحت اعلام کرد گوگل با حکم «آمیت مهتا»، قاضی منطقه‌ای ایالات متحده، درباره انحصارطلبی این شرکت مخالف است.

پیچای افزود:

«ما هنوز در میانه فاز بررسی راه‌های علاج هستیم و درخواست تجدیدنظر خواهیم کرد؛ این روند احتمالاً سال‌ها طول می‌کشد.»

مدیرعامل گوگل اضافه کرد حکم مهتا که گوگل را «انحصارطلب» نامیده، به موفقیت این شرکت از طریق نوآوری اشاره می‌کند و یادآور می‌شود حتی رقبا هم می‌دانند گوگل بهترین موتور جست‌وجوی جهان است.

مدیر عامل گوگل

تصمیم احتمالی دادستان‌های فدرال ایالات متحده که می‌تواند گوگل را تجزیه کند

دوشنبه، دادستان‌های فدرال آمریکا پیشنهاد کردند دولت «راه‌حل‌های رفتاری و ساختاری» پیشنهاد کند که درصورت تصویب، شاید گوگل مجبور به تجزیه یا سازماندهی مجدد بشود.

انتظار می‌رود دادستان‌ها نوامبر (آبان-آذر 1403) حکم نهایی پیشنهادی خود را به دادگاه ارائه کنند و هرگونه بازنگری در آن را تا مارس به پایان برسانند.

درنهایت، مهتا تصمیم می‌گیرد گوگل چه دستوراتی را دنبال کند تا بتواند رقابت را به بازار جست‌وجو بازگرداند. اما این شرکت اعلام کرده درخواست تجدیدنظر خواهد کرد.

پرونده ضدانحصار گوگل یکی از بزرگ‌ترین پرونده‌های 30 سال اخیر است و دیگر غول‌های فناوری بزرگ آن را به‌دقت زیر نظر دارند. باید منتظر ماند و دید گوگل در این مسئله حقوقی می‌تواند خودش را از خطر تجزیه‌ شدن نجات دهد یا خیر. اگر واحدهای مختلف این شرکت طبق حکم دادگاه مجبور به جدایی از گوگل شوند، این کمپانی بزرگ بسیاری از جریان‌های درآمدی خود را که به‌واسط آن‌ها به دست می‌آورد، از دست می‌دهد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی