ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

رضوانی هیولا
اخبار خودرو

دومین نسل رضوانی هیولا پس از یک دهه معرفی شد

حدود یک دهه پس از معرفی نسل اول سوپراسپرت رضوانی موتورز در آمریکا با نام رضوانی هیولا (Beast)، نسل دوم آن معرفی شد.

مرتضی قانع
نوشته شده توسط مرتضی قانع | ۳۰ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۰:۰۰

حدود یک دهه پیش، نخستین خودروی شرکت رضوانی موتورز در آمریکا با نام رضوانی هیولا (Beast) معرفی شد. این خودرو یک سوپراسپرت رودستر بود که توسط خودروساز ایرانی ساکن کالیفرنیا به بازار عرضه شد. پس از 9 سال، اکنون نسل دوم رضوانی هیولا درحال آماده‌سازی برای عرضه به بازار است. برخلاف نسل اول که براساس آریل اتم 3 ساخته شده بود، نسل دوم این خودرو براساس شورولت کوروت محبوب توسعه یافته است.

یک کوروت ارتقایافته!

رضوانی برای ساخت سوپراسپرت خود بر مبنای شورولت کوروت، پنل‌های بدنه را به‌طور کامل از فیبر کربن ساخته است. به گفته این شرکت، فیبر کربن به‌کاررفته در ساخت مدل جدید Beast با فیبر کربن بدنه جنگنده F-35 یکسان است. همچنین تمامی بخش‌های برقی خودرو از نو طراحی شده‌ و درنهایت درهای بال‌پروانه‌ای با درهای چرخشی معمولی جایگزین شدند.

رضوانی هیولا

بهینه‌سازی‌های رضوانی برای مدل Beastا، تنها در بخش ظاهری رخ نداده است. موتور 6.2 لیتری هشت‌سیلندر خورجینی V8‌ کوروت به‌واسطه دو توربوشارژر خود، می‌تواند تا 1014 اسب‌بخار قدرت در رضوانی هیولا تولید کند. شتاب صفر تا صد این خودرو کمتر از 3 ثانیه است. البته علاوه بر پیشرانه و گیربکس هشت‌سرعته Tremec، لاستیک‌های میشلین پایلوت اسپورت کاپ R2 نیز در شتاب‌گیری این خودرو تأثیرگذارند. رینگ‌های سوپراسپرت رضوانی در جلو 20 اینچی و در عقب 21 اینچی هستند.

موتور کوروت

فضای داخلی رضوانی هیولا از مواد گران‌قیمتی تشکیل شده است اما همچنان می‌توان الگوهای کابین شورولت کوروت C8‌ را در این خودرو نیز مشاهده کرد. رضوانی به مالکان امکان سفارش پنل‌های بدنه و شیشه‌های ضدگلوله را پیشنهاد می‌دهد.

آپشن‌های ایمنی رضوانی هیولا

همچنین یک کیت جاسوسی با کد 007 نیز برای رضوانی هیولا قابل سفارش است. این کیت شامل چراغ‌های بارق، یک آژیر، یک دستگاه مخابره داخل ساختمان، چندین نوع جعبه کمک‌های اولیه، لاستیک‌های ران فلت، ماسک‌های گاز، تصویرگر حرارتی، اسپری فلفل، صفحه دود، دستگیره درها با تفنگ‌های لرزشگیر، حفاظت EMP، پیچ‌های آهنربایی مغناطیسی و فلزیاب می‌شود! به گفته «فریس رضوانی»، او این مجموعه را براساس الهام‌های خود از فیلم‌های جیمز باند و نایت رایدر درنظر گرفته است. از نسل دوم رضوانی هیولا تنها 20 نسخه ساخته خواهد شد که هرکدام 485 هزار دلار قیمت دارد.

رضوانی هیولا
مرتضی قانع

من مرتضی قانع هستم، متولد 1373 در اراک، دانش آموخته مهندسی کامپیوتر و مدیریت بازرگانی. سال 1396 کار خودم را در حوزه تولید محتوا در زمینه‌های خودرو، فناوری و نظامی آغاز کردم. از آن زمان تاکنون، من هزاران مطلب مختلف در حوزه های متفاوت نوشتم و با رسانه‌های مختلفی همکاری کردم. البته بخش درخشان کارنامه من، همکاری تمام‌وقت با دیجیاتو از سال 1402 است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • rayacoder
    rayacoder | ۳۰ بهمن ۱۴۰۲

    اگه به ایرانیان فرصت داده بشه و تبعیض و رانت و فساد و زورگویی در کار نباشه و دلالی جمع بشه، جاش برابری و امکان رقابت سالم باشه و به همه فرصت کار داده بشه، این مملکت از ژاپن هم ژاپنتر میشه !

مطالب پیشنهادی