ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

فیفتی سنت
کریپتوکارنسی

کلاهبرداران با هک اکانت «فیفتی سنت» میلیون‌ها دلار پول به جیب زدند

در این کلاهبرداری یک توکن رمزارزی قلابی تبلیغ و قیمت آن بالا برده شد تا توسط هکرها فروخته شود.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۳ تیر ۱۴۰۳ | ۰۹:۰۰

ظاهراً هکرها به‌تازگی اکانت ایکس و وب‌سایت رپر موسوم به «فیفتی سنت» را هدف قرار دادند و با فریب کاربران، میلیون‌ها دلار پول به جیب زدند. مبلغ دقیق پولی که هکرها به‌ دست آورده‌اند، مشخص نیست. این رپر ابتدا در صفحه اینستاگرام خود نوشته بود، آن‌ها در عرض 30 دقیقه 300 میلیون دلار پول کسب کرده‌اند اما بعداً این عدد به 3 میلیون دلار تغییر کرد.

به‌ گزارش کوین‌تلگراف، کلاهبرداران ظاهراً از صفحه رسمی فیفتی سنت در ایکس و وب‌سایت او برای تبلیغ رمزارزی قلابی به‌ نام GUNIT$ استفاده کردند. این رپر توضیح می‌دهد: «اکانت توییتر و وب‌سایت Thisis50.com هک شده بود و من هیچ ارتباطی با این رمزارز ندارم. توییتر به‌سرعت کمک کرد اکانتم را قفل و از دسترس آن‌ها خارج کنم.»

کلاهبرداری Rug Pull با هک اکانت فیفتی سنت

در این شکل از کلاهبرداری که اصطلاحاً با نام Rug Pull شناخته می‌شود، هکرها توکن رمزارزی جدیدی می‌سازند و آن را در اکانت افراد مشهور تبلیغ می‌کنند تا سرمایه‌گذاران بیشتری آن توکن را خریداری کنند. سپس زمانی که ارزش توکن بالا رفت، دارایی‌هایشان را می‌فروشند تا پول زیادی به جیب بزنند.

فیفتی سنت که نام واقعی او «کرتیس جیمز جکسون» است، تصاویری از افزایش یک‌باره و افت ناگهانی قیمت توکن GUNIT را منتشر کرده که قبل و پس از این اتفاق را نشان می‌دهد. بررسی‌های کوین‌تلگراف نیز نشان می‌دهد چندین کیف پول مقادیر زیادی از این توکن را فروخته‌اند و برخی از آن‌ها بیش از 100 هزار دلار فروش رفته‌اند.

با رونق‌ بازار رمزارزها، بسیاری از کلاهبرداران به شیوه‌های مختلف از این فناوری برای فریب کاربران و کسب درآمد استفاده می‌کنند. پیش‌تر نیز کلاهبرداری به سبک Rug Pull با سوءاستفاده از اکانت چهره‌های مشهور انجام شده بود.

در مجموع توصیه می‌شود در دنیای شبکه‌های اجتماعی به هر ادعایی اعتماد نکنید و مراقب باشید پولتان را در چه زمینه‌ای سرمایه‌گذاری می‌کنید.

ایمان صاحبی

علاقه من به فناوری به دوره نوجوانی برمی‌گرده اما از حدود سال ۹۴ کار جسته گریخته توی این فضا رو شروع کردم و از ۹۷ به‌طور جدی‌تر وارد این کار شدم. فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این حوزه برام محسوب می‌شه، اما به مرور فهمیدم که همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم خیلی دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی