عملکرد باتری گلکسی S7 Edge سامسونگ در اندروید نوقا
اگر از کاربران موبایل گلکسی S7 Edge سامسونگ هستید، حتماً می دانید که اندروید نوقا هنوز به صورت کامل برای همه منتشر نشده، اما در هر صورت جمعیت محدودی از کاربران که طعم این سیستم ...
اگر از کاربران موبایل گلکسی S7 Edge سامسونگ هستید، حتماً می دانید که اندروید نوقا هنوز به صورت کامل برای همه منتشر نشده، اما در هر صورت جمعیت محدودی از کاربران که طعم این سیستم عامل جدید را چشیده اند، روایات جالبی برای ما دارند.
همانطور که می دانید تغییر سیستم عامل می تواند روی عملکرد و عمر باتری تاثیرگذار باشد و همواره انتظار می رود با به روز رسانی به نسخه ای جدیدتر (که همیشه گوگل مدعی است سبک تر شده)، شاهد افزایش عمر باتری باشیم؛ اما تست های فنی GSM Arena درباره نسخه مجهز به چیپست اگزینوس 8890 تلفن هوشمند مورد بحث نتایج متفاوتی را نشان می دهد.
مدل های گلکسی S7 Edge که در بازار ایران یافت می شوند، همگی از چیپست اگزینوس برخوردار هستند و اسنپدراگون 820 تقریباً فقط برای بازارهای کشور آمریکا در نظر گرفته شده است. این را هم در نظر داشته باشید که نسخه اگزینوس پرچمدار سامسونگ مجموعاً در پردازش چند هسته ای عملکرد بهتری نسبت به نسخه کوالکام این موبایل دارد.
مرور اینترنت بر بستر وای-فای که یکی از مهم ترین و پرکاربردترین بخش های تجربی تلفن های هوشمند به شمار می رود، در اندروید نوقای گلکسی S7 Edge حدود 3 ساعت کمتر از مارشمالو امکان پذیر است و تقریباً مدت زمانی نزدیک به نسخه اسنپدراگون 820 نسخه قبلی اندروید را به ارمغان می آورد.
از جهت دیگر بعد از به روز رسانی این موبایل به نوقا، با یک بار شارژ کامل 5 ساعت کمتر از قبل می توانید ویدیو تماشا کنید. زمان قابل توجه حدود 20 ساعت برای تماشای ویدیو تا حد زیادی کاربردی و رضایت بخش است، اما کاهش 5 ساعته آن غیر قابل توضیح و توجیه به نظر می رسد.
اما در سوی مقابل زمان مکالمه صوتی مبتنی بر شبکه 3G حدود 2 ساعت بیشتر شده است. با این اوصاف با گلکسی S7 Edge آپدیت شده می توان بیش از 26 ساعت به صورت مداوم تماس حاصل کرد.
در مجموع این به روز رسانی حدود 6 ساعت کاهش میانگین عمر باتری پرچمدار سامسونگ را رقم زده، هرچند که عدد 92 ساعت همچنان عالی به نظر می رسد.
گفتنی است آزمایش روی رزولوشن های پایین تر (یکی از قابلیت های نوقا) برخلاف انتظارات هیچ تاثیری روی عمر باتری نمی گذارد. چنانچه گلکسی S7 Edge خود را به اندروید نوقا آپدیت کرده اید، تجربیات خود از عمر باتری موبایل را با ما در میان بگذارید.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.




من هم با مشکل باتری رو به رو بودم تا اینکه گوشیمو فکتوری ریست کردم و برنامه هایی که از نظر من اضافی بود رو دیسبل کردم الان باتری خیلی خوبه عالی دووم میاره? همچنین سرعتش هم اگه خوب دقت کنید میبینید سریع تر شده.
GALAXY S7 SM-G930F
INSTA:ALI001312
آقا من تو ستینگ میرم و آپدیت رو چک میکنم میزنه آخرین ورژن هست ولی اندرویدم ۶ هست
اس سون معمولی دارم
دوست عزیز هنوز برای بعضی از کشور ها ارسال نشده?
در پاسخ به اقای وحید پس از نزدیک به هشت ماه استفاده هیچ خط و خشی چه روی دکمه هوم یا روی صفحه نمایش نیست گوشی کیفیت عالی داره و از خریدش خاطرجمع باشید
چطوری آپدیت کنم به اندروید ۷
سلام.من گوشیم s7edgeهستش به اندروید نوقا آپدیت کردم و رابط کاربریش جالب و خوشگله ولی زود باطری خالی می کنه،اولش فکر کردم باطریم خراب شده ولی این مطلبو دیدم فهمیدم از اندرویدمه?
اندروید 7 خدایی گوشی رو سریعتر کرده یعنی واقعا حس میشه و مقدار قابل توجهی حافظه ای که توسط سیستم عامل اشغال شده آزاد میشه خدایی تاثیر گذار بوده و اضافه شدن DEVICE MAINTENANCE هم یکی از نکته های خوبشه
من اصلا منطق سامسونگ رو برای استفاده از رندر با رزولوشن پایینتر درک نمیکنم !! این کار مصرف نمایشگر رو کم نمیکنه چون به هر حال باید همه ی پیکسلها فعال باشن و نوردهی کنن اما فقط به مقدار خیلی کم روی پردازنده یا پردازنده گرافیکی بسته به تنظیمات تاثیر داره که اصلا محسوس نیست .. تنها تفاوت توی بازیهاست که اکثر بازیها خودشون روی 1080p رندر میشن !
دوست عزیز فکر میکنم شما نمیدونی یکی از مزیتهای سوپر آمولد همینه دیگه که میتونه پیکسلارو تک تک خاموش روشن کنه
درسته
دوستانی که اس۷ دارید، آیا هیچ خط و خشی روی دکمهی هوم گوشیتون نیفتاده ؟؟ ممنون میشم تجربیاتتونو بنویسید.
روی خود اسکرین خط و خش افتاده ولی روی دکمه هوم خوشبختانه فعلا خط و خشی نیفتاده
نه خطی روی دکمه هوم نیفتاده
بعد از سه ماه بدون محافظ هیچ خطو خشی نیفتاده ولی فلزش ی کوچولو رنگ پریدگی شد خودمم نمیدونم کجا خورد!!!
آره خش می افته.من خریدم دوهفته نشده خش افتاد
نه
برامن خط و خش افتاد خیلی هم راحت اینجوری شد
آره من اردیبهشت خریدم الان روش سه خط افتاده
واسه من خیلی بهتر از قبل شده. همین الان بعد از گذشت ۲۴ ساعت هنوز ۲۰ درصد شارژ دارم و زیادم استفاده کردم از گوشیم. رزولوشن رو هم روی ۱۹۲۰ گذاشتم.
سلام من اس هفت عادی دارم آپدیت کردم باتری عملکرد بهتری داره و حدودا یه ساعت بیشتر کار میده