ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

پهپاد سوخت رسان

اولین پرواز آزمایشی پهپاد سوخت رسان ارتش آمریکا [تماشا کنید]

پهپاد سوخت رسان کمپانی بوئینگ که برای تامین سوخت جنگنده‌های آمریکا در هوا طراحی شده، نخستین پرواز آزمایشی خود را با موفقیت انجام داد. بوئینگ که قرار است در سال های آینده پهپاد سوخت رسان ...

یونس مرادی
نوشته شده توسط یونس مرادی | ۳۰ شهریور ۱۳۹۸ | ۲۳:۵۹

پهپاد سوخت رسان کمپانی بوئینگ که برای تامین سوخت جنگنده‌های آمریکا در هوا طراحی شده، نخستین پرواز آزمایشی خود را با موفقیت انجام داد.

بوئینگ که قرار است در سال های آینده پهپاد سوخت رسان را به نیروی دریایی ارتش تحویل دهد، نسخه اولیه ای از پهپاد خودران MQ-25 را برای نمایش قابلیت های پایه ای به پرواز درآورد.

توسعه MQ-25 Stingray از سال ۲۰۰۶ در شکل های مختلفی در حال پیگیری بوده است. این برنامه در واقع بخشی از پروژه کلان نیروی دریایی با نام UCLASS است که با هدف تولید پهپاد سوخت رسان برای گسترش دامنه پروازی جنگنده های F/A-18، EA-18G و F-35C کلید خورد. در این پروژه چند شرکت مختلف از جمله لاکهید مارتین با طرحی مبتنی بر RQ-170 و نورثمن گروپ با طرحی بر پایه پهپاد X47-B حضور داشتند اما بوئینگ سال گذشته رقبای خود را از میدان به در کرد.

نمونه اولیه MQ-25 که با نام T1 آزمایش می شود، برای نخستین بار در فرودگاه «میدامریکا» سنت لوییس به مدت ۲ ساعت به صورت آزمایشی پرواز کرد. در این آزمایش T1 قابلیت های تاکسی، تیک آف و پرواز در مسیر از پیش تعیین شده خود را به نمایش گذاشت؛ هرچند در صورت لزوم خلبان هایی در ایستگاه زمینی امکان کنترل آن را داشتند.

پهپاد سوخت رسان

کاپیتان «چاد رید»، از مدیران هوانوردی بدون سرنشین نیروی دریایی آزمایش موفق MQ-25 را حاصل دو سال تلاش عنوان کرده و آنرا نقطه عطف مهم و چشمگیری در برنامه نیروی دریایی می داند. با استفاده از این پهپاد می توان با تحویل چندین تن سوخت به ناوگانی شامل ۴ تا ۶ جنگنده، ضربات مهلکی را به دشمن وارد کرد.

بوئینگ تا دو سال دیگر چهار پهپاد سوخت رسان MQ-25 را به نیروی دریایی تحویل خواهد داد. قرار داد این شرکت با پنتاگون شامل آپشنی ۱۳ میلیون دلاری برای توسعه ۷۲ فروند از این پهپادها است که عملی شدن آن به عملکرد نمونه های اولیه این پرنده بستگی دارد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (3 مورد)
  • Py LordVaderX
    Py LordVaderX | ۳۱ شهریور ۱۳۹۸

    مفتخرم که بگویم جنگنده های اف35 به راحتی توسط سامانه های راداری ایران قابل رهگیری و سرنگونی است

    • Py LordVaderX
      Py LordVaderX | ۳۱ شهریور ۱۳۹۸

      مواظب باش که بعد کاخ سفید می آییم آلبانی پوشاکت را محکم ببند موقع کوبیدن چکمه ها کثافت کاری نکنی
      IRGC & PROUD

      • min
        min | ۱ مهر ۱۳۹۸

        نفسای آخرت رو آروم بکش

مطالب پیشنهادی