تعداد مبتلایان به آبله میمون در سراسر جهان به بیش از 3200 نفر افزایش یافت
سازمان بهداشت جهانی (WHO) در گزارش جدید خود اعلام کرد که تاکنون بیش از 3200 مورد ابتلا به آبله میمون و همچنین یک مورد مرگ در کشورهایی که این بیماری بومی نیست، گزارش شده است. ...
سازمان بهداشت جهانی (WHO) در گزارش جدید خود اعلام کرد که تاکنون بیش از 3200 مورد ابتلا به آبله میمون و همچنین یک مورد مرگ در کشورهایی که این بیماری بومی نیست، گزارش شده است.
«تدروس ادهانوم»، مدیر کل سازمان جهانی بهداشت در جلسه کمیته اضطراری مقررات بینالمللی بهداشت با ارائه این آمار اعلام کرد که باید نظارت بیشتری روی جوامع گستردهتر داشت و افزود: «انتقال فرد به فرد همچنان ادامه دارد و احتمالا این موضوع کم اهمیت جلوه داده میشود.»
جلسه بین کارشناسان، توسط سازمان جهانی بهداشت تشکیل شده تا درباره این موضوع تصمیمگیری کنند که آیا آبله میمون باید به عنوان یک «وضعیت اضطراری بهداشت جهانی» اعلام شود یا خیر.
70 مورد مرگ به دلیل آبله میمون در آفریقای مرکزی
تدروس در ادامه اعلام کرد که امسال تقریبا 1500 مورد مشکوک به آبله میمون در آفریقای مرکزی و 70 مورد مرگ و میر گزارش شده است. رئیس WHO در نهایت از کشورهای عضو درخواست کرد تا اطلاعات مربوط به این ویروس را به اشتراک بگذارند، زیرا به سازمان جهانی بهداشت و مهار انتقال آن کمک زیادی خواهد کرد.
تاکنون در 48 کشور جهان گزارشهایی درباره این بیماری ویروسی منتشر شده و ماه گذشته 1000 مورد ابتلا به آن گزارش شده بود. بنابراین میتوان ادعا کرد که شیوع آن نسبتا سریع رخ میدهد. به همین منظور، مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریهای ایالات متحده (CDC) توصیه کرده بود تا مسافران برای جلوگیری از ابتلا و انتشار به این بیماری ویروسی نادر، از تماس نزدیک با افراد بیمار یا حیوانات وحشی مرده و زنده به ویژه موش و میمونها جلوگیری کنند.
آبله میمون (Monkeypox) یک بیماری ویروسی است که از جانوران به انسان منتقل میشود و علائم آن شباهتهای زیادی با آبله (Smallpox) دارد. البته علائم این بیماری خفیفتر است و همچنین با داروهای آبله به راحتی و حتی سریعتر درمان میشود. نکته قابل توجه اینکه آبله میمون بیماری بومی آفریقای مرکزی و غربی و نزدیکی جنگلهای استوایی است و شیوع آن در اروپا میتواند برای تمام جهان خطرناک باشد.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
😦