ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

فناوری ایران

وزارت علوم: پردیس‌های بین‌المللی برای جذب نخبگان ایرانی مقیم خارج ایجاد خواهد شد

معاون فناوری وزیر علوم همچنین از بررسی موضوع جبران ضرر شرکت‌های فناور از اختلال در اینترنت خبر داد.

مجتبی آستانه
نوشته شده توسط مجتبی آستانه | ۲۳ مهر ۱۴۰۱ | ۱۱:۱۰

معاون فناوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از احداث پردیس‌های مشترک با کشورهای دیگر در راستای جذب نخبگان ایرانی مقیم خارج خبر داد. خیرالدین همچنین از بررسی موضوع جبران ضرر شرکت‌های فناور از اختلال در اینترنت خبر داد.

«علی خیرالدین»، معاون وزیر علوم در گفت‌وگو با ایسنا، یکی از پتانسیل‌ها پارک‌های علم و فناوری را جذب نخبگان خارج از کشور دانست و گفت: «ما در راستای تحقق این هدف یکسری از فعالیت‌ها را در حوزه بین المللی در دستور کار قرار داده‌ایم. ایجاد پردیس‌های مشترک با کشورهای همسایه از جمله این فعالیت‌ها است.»

او با بیان اینکه راه اندازی این پردیس‌های مشترک به نمایندگی از پارک‌های علم و فناوری در حال پیگیری است؛ آن‌ها را بستر مناسبی برای جذب نخبگان دانست:

«یکی از این پردیس‌های مشترک شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان است که با کشور بوسنی همکاری دارد. همچنین پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی با شانگهای چین، دفتر تعاملات بین‌المللی را ایجاد کردند. طی همکاری صورت گرفته، این کشورها فضایی را در کشور خودشان به پارک‌های ایران همکار اختصاص می‌دهند.»

به گفته خیرالدین همچنین فضایی را در تبریز به طرف‌ خارجی اختصاص داده‌اند تا هم زمینه‌ای برای تبادل شرکت‌ها باشد و هم زمینه‌ای برای جذب نخبگان ایرانی خارج از کشور فراهم شود.

رویکرد جهانی شدن در شرایطی که اینترنت ایران با اختلال‌های شدیدی مواجه شده و پلتفرم‌های بین‌المللی نیز فیلتر شده‌اند از جمله رویکردهایی است که اخیرا در صحبت مدیران مسئول شنیده می‌شود. هفته گذشته نیز معاون فناوری وزیر ارتباطات در نمایشگاه جیتکس از شرکت‌های بین‌المللی برای سرمایه‌گذاری و همکاری در ایران دعوت کرد.

پیگیری جبران ضرر کسب‌وکارها

معاون وزیر علوم درباره جبران ضرر شرکت‌های فناور از اختلال و قطعی اینترنت اظهار داشت این مساله در حال بررسی است.

نزدیک به یک ماه از اختلال اینترنت وفیلترینگ اینستاگرام و سایر پلتفرم‌های بین‌المللی می‌گذارد اما با وجود گلایه چندباره کسب‌وکارها و نهادهای صنفی از این موضوع، عملا هنوز هیچ اقدام خاصی برای بنگاه‌های اقتصادی صورت نگرفته است. تنها وزیر ارتباطات و اقتصاد از تدوین بسته‌های حمایتی و معافیت‌های مالی خبر داده‌اند که جزئیات آن نیز مشخص نیست؛ به طور مثال معلوم نیست این بسته تنها شامل کسب‌وکارهایی می‌شود که به پلتفرم‌های بومی مهاجرت کنند یا قرار است از همه متضررین حمایت شود؟

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (3 مورد)
  • itookan
    itookan | ۲۴ مهر ۱۴۰۱

    آره. خیلی خوب میشه. اکثرشون دو تابعیتی هستن به محض اینکه رسیدن میتونید بندازیدشون زندان.

  • Xperia_Sola
    Xperia_Sola | ۲۳ مهر ۱۴۰۱

    دقیقا با چه مشوقی پلتفرم پیام رسان و اینترنت مبلی ؟!

  • pop_0098
    pop_0098 | ۲۳ مهر ۱۴۰۱

    واژه نخبه را با پخمه اشتباه نگرفتند
    نخبه اگر بیرون ایران باشه
    فکرش نمیکنه برگرده
    اونی که نخبه نیست میخواد بزنه بره

مطالب پیشنهادی