ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

هزینه ChatGPT
مالی و سرمایه گذاری

OpenAI ظاهراً هزینه اشتراک ChatGPT را تا سال 2029 به 44 دلار افزایش می‌دهد

همچنین تا پایان سال، هزینه این سرویس ممکن است به 22 دلار برسد، یعنی 2 دلار گران‌تر از هزینه فعلی.

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی | ۷ مهر ۱۴۰۳ | ۱۰:۰۰

OpenAI ظاهراً به سرمایه‌گذاران گفته است می‌خواهد هزینه اشتراک ChatGPT را تا پایان سال به 22 دلار برساند. همچنین این استارتاپ قصد دارد هزینه ماهانه سرویس هوش مصنوعی خود را طی 5 سال آینده تا 44 دلار افزایش بدهد.

نیویورک تایمز در گزارشی می‌گوید به اسنادی دست پیدا کرده که نشان می‌دهند OpenAI آگوست امسال 300 میلیون دلار درآمد کسب کرده است و انتظار دارد تا پایان سال 3.7 میلیارد دلار فروش داشته باشد. همچنین هزینه‌های مختلفی مانند حقوق پرسنل، اجاره و هزینه‌های عملیاتی باعث می‌شوند این استارتاپ سال جاری 5 میلیارد دلار ضرر کند.

تلاش برای کاهش ضررهای مالی با افزایش هزینه ChatGPT

OpenAI اسنادی را که نیویورک تایمز به‌ دست‌ آورده، به‌عنوان بخشی از تلاش خود برای پیداکردن سرمایه‌گذاران جدید برای جلوگیری یا کاهش ضرر مالی خود منتشر کرده است. افزایش هزینه ChatGPT که در این اسناد به آن اشاره شده نیز یکی از برنامه‌های OpenAI برای کاهش زیان‌های مالی خود است. OpenAI که 150 میلیارد دلار ارزش‌گذاری شده است، می‌تواند در دور جدید سرمایه‌گذاری خود تا 7 میلیارد دلار سرمایه دریافت کند.

اگر OpenAI تصمیم بگیرد هزینه ChatGPT را خیلی سریع افزایش دهد، ممکن است با ضربه سختی مواجه شود. درحالی‌که ChatGPT امروزه تقریباً 10 میلیون کاربر پولی دارد، نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد بسیاری معتقدند هزینه 20 دلار در ماه فعلی بسیار گران است.

اخیراً در گزارشی گفته شده بود OpenAI درحال تغییر ساختار خود از شرکتی غیرانتفاعی به شرکتی انتفاعی است. این مدل کسب‌وکار امکان حذف هرگونه سقف بازدهی سرمایه‌گذاران را فراهم می‌کند تا این استارتاپ فضای بیشتری برای مذاکره با سرمایه‌گذاران جدید با نرخ‌های احتمالاً بالاتر داشته باشد.

جواد تاجی

دوران حرفه‌ای من توی دنیای فناوری تقریبا به ۱۰ سال قبل برمی‌گرده؛ مسیری که با سخت‌افزار شروع شد، با نرم‌افزار ادامه پیدا کرد و حالا با خبرنگاری حوزه فناوری توی دیجیاتو داره ادامه پیدا می‌کنه. من جوادم و نزدیک به سه دهه از عمرم می‌گذره و علاوه بر دنیای فناوری عاشق فیلم‌و‌سینما، موسیقی کلاسیک‌راک و رئال مادریدم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی