ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

امنیت

سرقت اطلاعات بانکی از طریق بدافزاری با توانایی خواندن کارت های مغناطیسی

این روزها همه مردم حداقل یک کارت بانکی در اختیار دارند که خریدها و پرداخت های خود را با آن انجام می دهند. در اکثر کارت های موجود، اطلاعات دیجیتالی در نوار مغناطیسی (نوار مشکی ...

محسن خوشنود
نوشته شده توسط محسن خوشنود | ۲۹ خرداد ۱۳۹۶ | ۰۸:۳۰

این روزها همه مردم حداقل یک کارت بانکی در اختیار دارند که خریدها و پرداخت های خود را با آن انجام می دهند. در اکثر کارت های موجود، اطلاعات دیجیتالی در نوار مغناطیسی (نوار مشکی رنگ پشت کارت) ذخیره شده و هنگام استفاده از دستگاه کارتخوان یا خودپرداز، خوانده می شوند.

حالا خبر می رسد هکرها موفق شده اند با توسعه یک بدافزار و نصب آن روی پایانه های خرید فروشگاه های زنجیره ای لباس «Buckle» در آمریکا، اطلاعات کارت های بانکی مشتریان را به سرقت ببرند. جالب است بدانید که بدافزار مذکور به مدت 6 ماه از ابتدای آبان سال گذشته تا پایان فروردین امسال بدون جلب توجه روی سیستم های فروشگاه ها حضور داشته است.

هکرها با خوانش کارت های مغناطیسی، اطلاعات حساب افراد را به سرقت می برند

هکرها با استفاده از روش تازه و خوانش نوارهای مغناطیسی توسط بدافزار، اطلاعات حساب بانکی از قبیل نام صاحب حساب، شماره و تاریخ انقضای کارت را به دست آورده اند؛ اما هنوز معلوم نیست چند نفر قربانی این حمله سایبری شده و چرا سارقان هنوز از اطلاعات به دست آمده سوء استفاده نکرده اند.

ماجرای مورد اشاره مشکلات امنیتی کارت های مغناطیسی را یک بار دیگر به همگان ثابت کرد و نشان داد هکرها می توانند به راحتی و بدون شناسایی شدن، اطلاعات بانکی افراد را از طریق کارت های مذکور به دست آورند.

نکته بسیار مهم اینجاست که اکثر بانک های کشور ما نیز از همین فناوری در کارت های خود استفاده می کنند و تکنولوژی های ایمن تری مانند چیپ های ارتباطی و NFC هنوز در بانک های  ایرانی فراگیر نشده اند.

اتفاق اخیر می تواند زنگ خطری برای بانک ها و مؤسسات مالی در سراسر دنیا باشد و این سازمان ها باید سیستم های امنیتی و ارتباطی خود را بیش از پیش مورد تقویت و ارتقا قرار دهند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (2 مورد)
  • amirhosain
    amirhosain | ۳۰ خرداد ۱۳۹۶

    دهنمان سرویس است?

  • moslemzare
    moslemzare | ۲۹ خرداد ۱۳۹۶

    عجب عجیب?

مطالب پیشنهادی