ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

ارتش آمریکا فناوری ذهن‌خوانی برای میدان جنگ توسعه می‌دهد

پژوهش جدیدی که ارتش ایالات متحده آمریکا بودجه آن را تامین کرده، با موفقیت توانسته سیگنال‌های مغزی که روی عملکرد یا رفتار افراد تاثیر می‌گذارند را از سیگنال‌های دیگر جدا کند. این کار فناوری ذهن‌خوانی ...

محمد قریشی
نوشته شده توسط محمد قریشی | ۹ آذر ۱۳۹۹ | ۱۴:۰۰

پژوهش جدیدی که ارتش ایالات متحده آمریکا بودجه آن را تامین کرده، با موفقیت توانسته سیگنال‌های مغزی که روی عملکرد یا رفتار افراد تاثیر می‌گذارند را از سیگنال‌های دیگر جدا کند. این کار فناوری ذهن‌خوانی را یک گام به واقعیت نزدیکتر می‌کند.

این تحقیق جدید، بخشی از برنامه‌های گسترده‌تر علوم اعصاب ارتش ایالات متحده آمریکا است که در نهایت به سربازان این کشور اجازه می‌دهد به وسیله امواج مغزی با یکدیگر ارتباط برقرار کنند.

دفتر تحقیقات ارتش (ARO) متعهد شده که طی ۵ سال برای پروژه سیگنال‌های مغز ۶.۲۵ میلیون دلار هزینه پرداخت کند.

همانطور که می‌دانید، بسیاری از فناوری‌های پیشرو ابتدا توسط ارتش‌ها توسعه پیدا می‌کنند و در نهایت پس از چندین سال، مورد استفاده تجاری قرار می‌گیرند. در نتیجه فناوری ذهن‌خوانی احتمالا سال‌ها پس از ورود به میدان جنگ، در اختیار کاربران عادی قرار خواهد گرفت.

ذهن‌خوانی

با وجود پژوهش اخیر، تضمینی برای موفقیت در فناوری ذهن‌خوانی وجود ندارد. در واقعیت در آینده نزدیک سربازان نمی‌توانند با استفاده از امواج مغزی با یکدیگر ارتباط برقرار کنند یا اینکه ذهن دشمنان را بخوانند، با این حال ارتش آمریکا در این مسیر گام برمی‌دارد. راهکار جدید محققان و فناوری‌های دیگری مانند «واسط مغز و رایانه» (BCI) می‌توانند انقلابی در نحوه ارتباطات انسان‌ها ایجاد کنند.

محققان در مقاله اخیر خود به این موضوع اشاره کرده‌اند که می‌توانند سیگنال‌های عصبی که روی رفتار تاثیر می‌گذارند را از سایر سیگنال‌ها جدا کرده و رمزگشایی کنند. اگرچه با این کار نمی‌توان ذهن دیگران را خواند، اما یک قدم مهم برای درک نحوه رمزگشایی فعالیت پیچیده مغز محسوب می‌شود.

پژوهشگران تنها قادر به اندازه‌گیری این سیگنال‌ها نیستند و می‌توانند آن‌ها را تفسیر هم کنند. با این حال اگرچه می‌توان این سیگنال‌ها را خواند، اما تضمینی برای درک آن‌ها وجود ندارد.

قدم بعدی محققان، رمزگشایی سایر سیگنال‌های مغز است تا در نهایت یک رایانه بتواند در ارتباط کاملا دوطرفه با مغز باشد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (4 مورد)
  • ozone
    ozone | ۱۰ آذر ۱۳۹۹

    تبادلات اطلاعات بین دو تا مغز یک چیزه و ذهن خوانی دشمن از راه دور، چیز دیگه.

  • حمید
    حمید | ۹ آذر ۱۳۹۹

    کلا دولت آمریکا با هر چیزی به دنبال ساخت وسایل وابزار آلات جنگه

    • فراز
      فراز | ۱۰ آذر ۱۳۹۹

      ماهم که از دشمن بدمون میاد

  • آریا
    آریا | ۹ آذر ۱۳۹۹

    ایول

مطالب پیشنهادی