ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

خودروهای فراری
اخبار خودرو

مدیرعامل فراری: نزدیک به نیمی از خریداران جدید خودروهایمان زیر ۴۰ سال سن دارند

با افزایش چشمگیر خریداران جوان خودروهای فراری، این برند تصمیم به توسعه مدل‌های الکتریکی بیشتری گرفته است.

مرتضی قانع
نوشته شده توسط مرتضی قانع | ۳۰ اسفند ۱۴۰۳ | ۲۱:۳۰

فراری اعلام کرده خریداران جوان این برند به‌شدت در‌حال افزایش‌ است. با افزایش چشمگیر خریداران جوان خودروهای فراری، این برند تصمیم به توسعه مدل‌های الکتریکی بیشتری گرفته است. به گفته فراری، 40 درصد از مشتریان جدید این شرکت کمتر از 40 سال سن دارند.

به گفته مدیران فراری، نخستین بار در تاریخ فعالیت شرکت، آنها درحال جذب خریداران جوان‌ترند. البته همچنان زمان انتظار برای دریافت خودرو فراری حدود 2 سال خواهد بود. این زمان طولانی به‌دلیل کنترل‌های شدید هنگام تولید است.

فروش فراری در 18 ماه گذشته، 10 درصد جهش داشته است. این میزان از جهش برای شرکت خودروسازی انحصاری، تغییر چشمگیری به حساب می‌آید. ورود انبوه مشتریان جوان به لیست مشتریان خودروهای فراری نشانه فرارسیدن عصری جدید است.

«بندتو ویگنا»، مدیرعامل فراری، در گفتگو با خبرگزاری CNBC بدون اشاره به جزئیات گفت: «افزایش مشتریان جدید فراری دستاورد بزرگی به حساب می‌آید که به لطف تیم ما محقق شده است.»

انتظار برای خودروهای فراری همچنان 2 سال است

شعار «انزو فراری»، بنیان‌گذار این شرکت، ارائه خودرو کمتر از تقاضای بازار بوده است. به گفته ویگنا، این شعار همچنان ثابت باقی می‌ماند. مشتریان فراری از این شرکت خواسته‌اند فرصت تحویل دوساله را کاهش دهد اما فراری همچنان تولید را محدود نگه خواهد داشت. به گفته ویگنا، فرقی نمی‌کند مشتری فردی 78 ساله است که می‌خواهد از سال‌های پایانی زندگی‌اش لذت ببرد یا جوانی 37 ساله که می‌خواهد قبل از تولد 40 سالگی سوییچ فراری خود را بگیرد. زمان انتظار برای دریافت خودرو جدید ثابت می‌ماند.

خودروهای فراری

فراری اولین خودرو تمام‌الکتریکی را 9 اکتبر 2025 معرفی خواهد کرد. این شرکت سال جاری 5 مدل جدید دیگر را نیز معرفی می‌کند. رویکرد فراری سال جاری توسعه هم‌زمان خودروها با موتورهای احتراق داخلی، هیبریدی و تمام الکتریکی است.

البته همه مشتریان فراری به خودروهای برقی علاقه‌مند نیستند و چیزی جز موتور V12 را نمی‌پسندند. با‌این‌حال مدیرعامل شرکت اعتقاد دارد موج جدیدی از مشتریان در راه‌اند که فقط درصورت برقی بودن خودرو آن را می‌خرند.

مرتضی قانع

من مرتضی قانع هستم، متولد 1373 در اراک، دانش آموخته مهندسی کامپیوتر و مدیریت بازرگانی. سال 1396 کار خودم را در حوزه تولید محتوا در زمینه‌های خودرو، فناوری و نظامی آغاز کردم. از آن زمان تاکنون، من هزاران مطلب مختلف در حوزه های متفاوت نوشتم و با رسانه‌های مختلفی همکاری کردم. البته بخش درخشان کارنامه من، همکاری تمام‌وقت با دیجیاتو از سال 1402 است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی